da, troškovi dostave ubijaju isplativost uzimanja
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Istina.
Nije više ni poštarina strašna,ja kad sam slao mog Thermaltake core x9(10-15kg) pouzećem,poštarina je bila 20-30kn.
Preko hp expressa nemoguce da je toliko izaslo, mislim da kod njih starta od nekih 35kn...
Bome da da.
Još fascinantnije je da to ljudi kupuju.
Neupućeni kupci vide visoku cijenu i misle da to valja pa kupe. 
Pogledajte mu ostale cijene 
Sad sam vidio, traži 3300kn za neku 1150 ploču. Prekrasno. 
Oglasi mu se vrte godinu,mozda i vise.Nije ništa ni prodao od tad.Sigurno se pita u čemu je problem 
nemojte tako sve su to fino probrani testni modeli, cijena opravdana 
Ali... "Garancija!". I to vjerojatno ona "moja garancija 7 dana".
Evo još jedan od istog lika: troškove dostave snosi kupac
bolesnik malo teži očito....
bolesnik malo teži očito....
testni model
MISCREATED
Ne znam kud staviti ovo, ali ovo moram negdje napisati. :D Prodavao sam nešto, i ono ... kao dečko da će kupit, pošaljem mu upit da mi ostavi broj mobitela da ga nazovem da se dogovorimo oko primopredaje, i 3 (!!!) dana na mail niti a nisam dobio od odgovora. I normalno prodam proizvod nekom drugome. Ali fakat mi nije jasno .. dobije super ponudu, kao uzeo bi, i odjednom nestane bez traga. Koji k.... ?
Biće da se pridomislija
MISCREATED
Mislim, prodao sam ja drugom tipu. Ali sam dao 4 dana ljufta da barem odgovori da nije zainteresiran. Zbilja niti a ... i najbolje, sigurno će netko pisat na neki drugi forum da sam ja usrao. xD
Mislim, prodao sam ja drugom tipu. Ali sam dao 4 dana ljufta da barem odgovori da nije zainteresiran. Zbilja niti a ... i najbolje, sigurno će netko pisat na neki drugi forum da sam ja usrao. xD
Njuškalo forma nije pouzdana za komunikaciju, uobičajeno kasni satima, a ponekad se dogodi i danima.
wtf????
Pa hitno mu je 
Pa gdje je našao tih 9kn?
Javio sam mu se sad da ga pitam jel se s*ebo s cijenom ili je ozbiljan.