Nezadovoljstvo radom servisa Links d.o.o.

poruka: 27
|
čitano: 8.931
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ovu temu postam u želji da upoznam HR populacijom sa nepojmljivim ponašanjem Links d.o.o servisa i da izrazim svoje nezadovoljstvo uslugom.

Predao sam napajanje u Links d.o.o servis dana 4.1.2010. Nakon nekoliko poziva zaključeno je da će napajanje biti zamijenjeno i tu se dolazi do problema.

Naime, predloženo mi je da uzmem Scythe napajanje od 750 W u zamjenu jer moje napajanje ne vrijedi više 1400 kn.

Želio bih napomenuti da sam ja pošteno platio 1400 kn za Tagan napajanje od 800 W koje ima garanciju 3 god. Ako je Links d.o.o.  servis procijenio da mu se više isplati zamjena za novo napajanje to onda nikako ne smije biti za slabije napajanje već za brand name iste ili veće snage.

Apsolutno je nepojmljivo da mi se nudi to ili opcija da ja nadoplaćujem za napajanje što meni stvara dodatni trošak.
Uzeo sam napajanje sa 3 god garancije i brand name kako ne bi imao briga i dodatnih troškova i to sam pošteno platio.
Odgvornost je Links d.o.o. da taj problem riješi na odgovarajući način jer su se obvezali na to kada su ponudili garantni rok od 3 god.

Npr. Ako kupite Audi A8 i on se pokvari unutar garantnog roka, zar je normalno da Vam netko u zamjenu nudi Audi A6 ???? ne nije normalno i nije prihvatljivo

Želio bih napomenuti da sam do sada bio zadovoljan sa uslugama Links d.o.o. (prodaje i servisa) i nisam očekivao ovako neprofesionalnu uslugu.

Žalosno je da se moram prepirati sa osobljem u situaciji kada su moja prava zajamčena garancijom.

Na kraju je ponuđeno da ipak poprave moje napajanje, ali kada sam upitao kada bi popravak mogao biti gotov nisu znali odgovor. Zanimljivo je kako se odjednom napajanje može popraviti nakon sto nisam pristao na slabije napajanje.

16 godina
neaktivan

Moj savjet je nemoj pristat na popravak napajanja traži  brand name napajanje u vrjednosti od 1400 kn (corsair) Nemoj se odma predat malo im zaprjeti reci da imaš prava itd.

16 godina

što se čudiš svi ti sevisi su isti,budi sretan ako nešto kupši da ti radi ,a ako ne plači,kad ima zakon ne može ništa

16 godina
RE: Nezadovoljstvo radom servisa Links d.o.o.

def se necu predat...stvar je principa...stalno se sa nekim u ovoj državi treba prepirat da se ostvare prava koja su ti već zagarantirana...to mi pomalo ide na živce...čim nešto ne plaćaš direktno i odmah ljudi se ponašaju kao da tražiš milostinju, iako si tu uslugu pošteno prethodno platio

16 godina

sad definitivno imaju razočaranog kupca koji će pokušati iznaći drugo riješenje, a samo u krajnjoj nuždi ostavljati novce kod njih... ima i drugih dućana i dok budem zadovoljan uslugom koristit ću njihove usluge...

volim PC i slaganje vlastitog računala, ali za kada trošim svoj zarađeni novac onda očekujem i uslugu...umoran sam od tih servisa...

svi su isti, ali nisam iznenden vec umoran i zelim podijeliti svoje nezadovoljstvo s ostalima

16 godina
neaktivan

Pa traži neko crosair napajanje nemoj da te zeznu traži svoja prava  ipak si ti kupovao to napajanje a ne oni Namigiva

RIDER
17 godina
neaktivan

Pa čuješ, tako to ide s garancijom. Kod napajanja je to škakljivo pošto brend znači i kvalitetu, a vrijednost svake korištene komponente opada, dok kupovna cijena novih napajanja sporo pada.

Probaj tražiti isti model napajanja kakvo ti je riknulo ili barem sličan Taganov model...

Koga svrbi, taj se češe... ~~~ Pička, šolja, kurac
16 godina

Ono sto je je 800 W ili jace je Corsair i XFX, ali to nisu nudili Osmijeh...nego naravno meni na štetu slabije od onog sto sam kupio

16 godina

Nije bitno da li cijena opada...to je tako normalno i to su znali kad su davali garanciju...bitno je da oni moraju riješiti kvar...ili popravkom mojeg napajanja ili zamjenom za istovjetan ili po karakteristikama sličan uređaj...bez da meni stvaraju trošak

17 godina

Ma traži potpuno jednako napajanje, ti imaš pravo na to.

Oni ti ga moraju dat istog.

16 godina

nema diskusije.... tebi tribaju dat novo napajanje ako staro ne valja....ako je kvar u granicama garancije onda ti nemogu nista....

ja sam osobno isto kupova u linksa,al su mi isto digli zivce...slucaj je na njihovom forumu na pokudama....

ja još robu koju uzmem u njih na veleprodaji prodam po maloprodajnoj cijeni,tako da nisu izgubili samo jednog klijenta nego više desetaka...

osobno neznam vise di uzet IT opremu (split područje), sad sam dao šansu filip informatici pa cu vidit kakvi su mi oni....

17 godina
neaktivan
Jazz99 kaže...
Zanimljivo je kako se odjednom napajanje može popraviti nakon sto nisam pristao na slabije napajanje.

Zato što su to obavezni prema zakonu, ali naravno, stvara im dodatne komplikacije, pa je jednostavnije ponuditi drugi proizvod.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina

Onda nek ponude istovjetan ili jači...sve mi se čini da ćemo morat u Austriju po komponente, kao nekad daaavnooo

16 godina
neaktivan

ma zaprijeti im..ako što muljaju trazi šefa pa s njime porazgovaraj....ako je neki razumni šef možda ce proci

16 godina
neaktivan

Pazi se da te ne tuze za klevetu, danas je to dosta trendi :-D

"Dislocate your spine if you don't sign he says, I'll have you see in double."
16 godina

Klevetu zbog cega? Samo iznosim zalosne cinjenice.

17 godina
Jazz99 kaže...

Klevetu zbog cega? Samo iznosim zalosne cinjenice.

Ma zafrkaje se, nedavno je bio neki lik što je htjeo tužit cjeli forum za klevetu jer smo rekli da je njegova stranica scam (iliti prevara), nemogu nać temu da ti pokažem valjda su je modovi obrisali, uglavnom živa komedija...

16 godina
Jazz99 kaže...

Onda nek ponude istovjetan ili jači...sve mi se čini da ćemo morat u Austriju po komponente, kao nekad daaavnooo

ma ako popustis gluplji si od njih... brate odes do prodavaonice i zahtjevas napajanje.... ako oni neznaju sta ce nek ti zovnu nekoga sta zna.... sve je u stavu...  nesmis dopustit da te muljaju, novo isto napajanje ili bolje... nema trece opcije...

17 godina
xxxxx kaže...

Ma traži potpuno jednako napajanje, ti imaš pravo na to.

Oni ti ga moraju dat istog.

Naravno, ako ti je komponenta u garantnom periodu oni ti moraju dati istovjetnu ili bolju komponentu bez ikakve nadoplate ili neznam ni ja cega. To su gluposti. Zovi sjediste Links-a i zali se tamo. 

I'm going woo woo
16 godina

imaju dvije opcije:

- popravak mojeg postojeceg napajanja - za kojeg su prvotno tvrdili da ga je potrebno zamijenit

- zamjena za novo napajanje istih ili jacih karakteristika

vidjet cemo kakav ce ishod bit, a update ce def biti postan na forumu

16 godina
neaktivan
Jazz99 kaže...

imaju dvije opcije:

- popravak mojeg postojeceg napajanja - za kojeg su prvotno tvrdili da ga je potrebno zamijenit

Bolje ti je isto napajanje ali ako nebude nek budu iste karekteristike  jer ako ti ga oni budu još popravljali znaššta će ti se desiti Izlanuo se

RIDER
17 godina
neaktivan
Jazz99 kaže...

imaju dvije opcije:

Kakav popravak napajanja neznaju ti oni to popravit :D

Nikako nemoj pristat na to..

Random chance seems to have operated in our favor.
16 godina

svjestan sam da ce najvjerovatnije krepat za manje od godinu dana, ali i onda ga moraju zamijenit ak je pod garancijom...samo zelim da napokon netko postuje zakon i obveze koje je sam sebi nametnuo

17 godina

Mahom nezadovoljstvo sa Linksovom uslugom servisa imam. Od sporosti, preko manjka komunikativnosti do neznanja.

Napajanje, matična, miš... Kaos.

Matična bila kod njih jer ne radi, al kao nema kvara. Po njima je ispravna ali ne radi kako treba. Nije za garanciju. Ostavio sam je njima nakon 3 tjedna i kupio novu.

Napajanje na servisu 2 tjedna jer iz njega smrdi po dimu, kažu oni ispravno je, ne može zamjena. 2 tjedna nakon toga naravno napajanje prdnulo zauvijek i dobio ipak novo. Dakle ni jasno je bilo da nije ispravno.

Itd, itd. Uglavnom sa prodajom mega zadovoljan, servis 0 bodova.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
neaktivan

Ti servisi su svi isti, samo gledaju da te se riješe što prije i da što manje toga naprave. U neku ruku je i razumljivo, ali svakako ne pohvalno. Nego, stvar je u tome da se ti kada ideš u neki servis pripremiš na takve stvari i unaprijed znaššto želiš. Po potrebi i zube pokažeš. Nadam se da će se stvat ipak riješit u tvoju korist.

16 godina

ja vremena imam, pa cu inzistirat na ovom do kraja...trenutno koristim drugo napajanje pa imam vremena za prepucavanje s njima,

16 godina
neaktivan

Feniks servis je predobar ... riknulo napajanje jednom .. .zamjenili ga odma isti dan ... riknula maticna nekidan i eto zamjenili .. stavili jos bolju

;)

My software doesn't have bugs, it only develops random features
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice