Ovu temu postam u želji da upoznam HR populacijom sa nepojmljivim ponašanjem Links d.o.o servisa i da izrazim svoje nezadovoljstvo uslugom.
Predao sam napajanje u Links d.o.o servis dana 4.1.2010. Nakon nekoliko poziva zaključeno je da će napajanje biti zamijenjeno i tu se dolazi do problema.
Naime, predloženo mi je da uzmem Scythe napajanje od 750 W u zamjenu jer moje napajanje ne vrijedi više 1400 kn.
Želio bih napomenuti da sam ja pošteno platio 1400 kn za Tagan napajanje od 800 W koje ima garanciju 3 god. Ako je Links d.o.o. servis procijenio da mu se više isplati zamjena za novo napajanje to onda nikako ne smije biti za slabije napajanje već za brand name iste ili veće snage.
Apsolutno je nepojmljivo da mi se nudi to ili opcija da ja nadoplaćujem za napajanje što meni stvara dodatni trošak.
Uzeo sam napajanje sa 3 god garancije i brand name kako ne bi imao briga i dodatnih troškova i to sam pošteno platio.
Odgvornost je Links d.o.o. da taj problem riješi na odgovarajući način jer su se obvezali na to kada su ponudili garantni rok od 3 god.
Npr. Ako kupite Audi A8 i on se pokvari unutar garantnog roka, zar je normalno da Vam netko u zamjenu nudi Audi A6 ???? ne nije normalno i nije prihvatljivo
Želio bih napomenuti da sam do sada bio zadovoljan sa uslugama Links d.o.o. (prodaje i servisa) i nisam očekivao ovako neprofesionalnu uslugu.
Žalosno je da se moram prepirati sa osobljem u situaciji kada su moja prava zajamčena garancijom.
Na kraju je ponuđeno da ipak poprave moje napajanje, ali kada sam upitao kada bi popravak mogao biti gotov nisu znali odgovor. Zanimljivo je kako se odjednom napajanje može popraviti nakon sto nisam pristao na slabije napajanje.

...nego naravno meni na štetu slabije od onog sto sam kupio