Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.780.350
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Da i ja mislim jer ako nije upravo sam donira 500 grains. Doduse to i nije puno ako uzmes u obzir da je 1 grain = 0.6 grama
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
16 godina
neaktivan
Wiz3m4n kaže...
Zely kaže...
Sonny kaže...

Evo imam pitanje, preporuka za jednu dobru igru koju bi si kupio?

Dvojba: STALKER Clear Sky? Brothers in Arms: Hell's Highway? FEAR 2? Crysis Warhead? ili ovaj novi Company of Heroes?

(naravno uzeo bi original) :D

Ja osobno bi uzeo Crysis Warhead ili Fear 2 Belji se
 Na svome mjestu ja uzimam Empire Total War,  a od ovih gore nabrojanih odigrao sam sve osim novih heroja (nije još izišao), i mogu ti reći da mi se najviše dojmio BIA HH
 Ja bi takoder uzeo Empire Total War, ali nije ga ponudio tako da, najbolje uzmi Crysis
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

jel ima budnih nespavalica..??:D evo meni se bas ne spava, pa reko da vidim jel ima jos takvih..:D

16 godina
neaktivan
Naravno, uvijek! Noc je jos mlada!
17 godina
protjeran
Za nespavalice

čeka se seinfeld, pa ćemo vidjet šta dalje.   vjerojatno malo witchera.   a buđenje bi trebalo biti oko pola 7 - ako ga uopće bude, heh.

"Hedonism Is My LifeStyle"©
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Nakon odigranih 20 utakmica PES-a s frendom i ponovljene matematike idem spavati..... ili ne Osmijeh    sutra su predavanja u 8  Mršti se

17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

čeka se seinfeld, pa ćemo vidjet šta dalje.   vjerojatno malo witchera.   a buđenje bi trebalo biti oko pola 7 - ako ga uopće bude, heh.

Također u vezi buđenja, ja još uvijek gledam Mad Men i uživam. Kasnije moram neš smisliti, imam toliko serija da pogledam i gledam ih da uopće ne igram igre. Na HDD-u imam preko 150GB novih igri skinutih s torrenta koje još nisam ni pogledao, a za većinu čitam recenzije da su dobre ili barem solidna zabavaMršti se
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja sutra u 7h krecem u zg sa skolom, idem gledat je*enu izlozbu josipa racica.. tak da ce bit veselo budenje u 15 do 6h, a necu leci prije 4h..:D

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Di ste spavači? Šta se radi ovako rano? hehe

Ja se evo lagano na učenje bacio... :) Nisam dugo.. :)

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pozdrav nespavalicama!!

Uh koji dobar film ima na satelitu na prog. NT1 šteta na fracuskom je i nemože se razmjeti ali je dobra radnja... Smijeh

Jel gleda neko?

Nijedno pravilo bez iznimke!!
16 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Di ste spavači? Šta se radi ovako rano? hehe

Ja se evo lagano na učenje bacio... :) Nisam dugo.. :)

ne boj se ima nas jos budnih..hehe
p.s. nemoj ucit to ti nije zdravo..:D
17 godina
neaktivan
Soky kaže...
 Ma je, zdravo je...

A i zanimljivo.. Jedan od rijetkih kolegija koji mi je stvarno zanimljiv...
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
17 godina
Za nespavalice

A joj ucenje sad, davno je to bilo mom slucaju  a to nikad nisam bas volio radit no moralo se obavit i to pa sam sad miran fala bogu!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
Soky kaže...
 Ma je, zdravo je...

A i zanimljivo.. Jedan od rijetkih kolegija koji mi je stvarno zanimljiv...
 Koji kolegij?
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
 Koji kolegij?
 Računalne mreže i otvoreni sustavi... :)

Samo proširujem znanje.. Trenutno sam na IP-u...
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2009 1:22 (coder_).
17 godina
protjeran
Soky kaže...

ja sutra u 7h krecem u zg sa skolom, idem gledat je*enu izlozbu josipa racica.. tak da ce bit veselo budenje u 15 do 6h, a necu leci prije 4h..:D

hm, za takvu situaciju zapravo uopće ne preporučujem spavanje....   jednostavno se ne isplati spavati manje od 2h, bit ćeš sav syeban sutra, dok s druge strane ako ne spavaš uopće moglo bi biti vrlo zanimljivo natjeravati mozak da ostane budan cijeli dan.       negdje sam čitao o teriji da   mozak u neodmorenom stanju pruža efekt kao otprilike 8 promila alkohola u krvi     Namigiva 
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pa majku mu, kud baš mene nađe.. Prokleti spameri..botovi

korisnik wanitakiss šalje poruke ko blesav..

16 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...
Soky kaže...

hm, za takvu situaciju zapravo uopće ne preporučujem spavanje....   jednostavno se ne isplati spavati manje od 2h, bit ćeš sav syeban sutra, dok s druge strane ako ne spavaš uopće moglo bi biti vrlo zanimljivo natjeravati mozak da ostane budan cijeli dan.       negdje sam čitao o teriji da   mozak u neodmorenom stanju pruža efekt kao otprilike 8 promila alkohola u krvi     Namigiva 
 vjeruj mi znam kako je to.. 26.8.2008. kada sam bio na 2. roku popravnih ispita iz kem i inf (nisam bas tolki noob, al je profa debil :D) ucio sam zadnja dva dana, tocnije noci tako da sam na ispitu imao osjecaj da imam 16 promila alkohola.. al vise mi nije bed, naviko sam se da ne spavam pa sam sretan i sa 2 h spavanja..;)
16 godina
neaktivan
coder_ kaže...

i meni salje debilcina glupa.. bas ima retardiranih ljudi na ovom svijetu..
17 godina
Za nespavalice

Evo da se i ja priključim, naravno ne mogu spavati - izbrisao threatfire i instalirao Kaspersky Internet Security 2009 - vidio da je imao najbolju detekciju pa reko haj da probam, mada mi smeta što je trial... trenutno mi skenira komp - tek 15 % tako da ću još dugo ostati budan...

Svako ima pravo na moje mišljenje
16 godina
neaktivan
Soky kaže...
coder_ kaže...

i ja sam dobio tu poruku ito dvije ne jednu!!

Ali kakav sam tek mail dobio neki dan!!Smijeh To je strašno!!
Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
Soky kaže...
coder_ kaže...

i ja sam dobio tu poruku ito dvije ne jednu!!

Ali kakav sam tek mail dobio neki dan!!Smijeh To je strašno!!
 Sunce mu, meni 4 šibnio.. al sam odmah prijavio nadležnim organima vlasti na forumu. Korisnik uspješno eliminiran. :)
17 godina
neaktivan
Soky kaže...
coder_ kaže...

Evo i ja je dobio i taman je stavio u Hall of shame.
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ajme, sutra lektira...opet, već 3. sat ovog tjedna

Vir prudens non contra ventum mingit...
17 godina
Paolo2612 kaže...
Soky kaže...
coder_ kaže...

A o kakvim porukama vi raspravljate može li se znati?
Svako ima pravo na moje mišljenje
17 godina
neaktivan
kemal_r kaže...
Paolo2612 kaže...
Soky kaže...
coder_ kaže...

A o kakvim porukama vi raspravljate može li se znati?
 Pa odi u Hall of shame temu pa ćeš vidjeti.

Evo dobio ih još 3, pa ta se ženska stvarno napalila na meneCool
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Eto ekipa, ja se vraćam na učenje.. Nemojte otić spavat još. Vratim se ja za par sati.. :)

Eto i moj jubilarni 666. post.. Bit će vražije zbog ovog posta, sve mi se čini.. Valjda neću karton popušit.. haha

17 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Eto ekipa, ja se vraćam na učenje.. Nemojte otić spavat još. Vratim se ja za par sati.. :)

Eto i moj jubilarni 666. post.. Bit će vražije zbog ovog posta, sve mi se čini.. Valjda neću karton popušit.. haha

Ma znao sam ja čim si rekao da ti je učenje zanimljivo da si sklopio pakt sa đavlomSmijeh
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Soky kaže...
coder_ kaže...

Dobio sam i ja, ali ako pogledate  vec ima crni karton! :D Modovi rade svoj posao!!

Evo samo da se javim, idem ranije spavat jer imam test sutra prvi sat pa mi otpada spavanje u skoli! :) pozdrav svim nocnim pticama
Howgh!!
17 godina
protjeran
Za nespavalice

dobio sam i ja i prijavio miri, al izgleda da su već uklonili bota s foruma.   GJ !

među ostalim, upravo sam pogledao Hancock (dobar film!), a sad malo Witcher pa onda   tamo pred svitanje jednu epizodu sopranosa..     pa na fax   lagano   Cool

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice