- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo imam pitanje, preporuka za jednu dobru igru koju bi si kupio?
Dvojba: STALKER Clear Sky? Brothers in Arms: Hell's Highway? FEAR 2? Crysis Warhead? ili ovaj novi Company of Heroes?
(naravno uzeo bi original) :D

jel ima budnih nespavalica..??:D evo meni se bas ne spava, pa reko da vidim jel ima jos takvih..:D
čeka se seinfeld, pa ćemo vidjet šta dalje. vjerojatno malo witchera. a buđenje bi trebalo biti oko pola 7 - ako ga uopće bude, heh.
Nakon odigranih 20 utakmica PES-a s frendom i ponovljene matematike idem spavati..... ili ne sutra su predavanja u 8
čeka se seinfeld, pa ćemo vidjet šta dalje. vjerojatno malo witchera. a buđenje bi trebalo biti oko pola 7 - ako ga uopće bude, heh.

ja sutra u 7h krecem u zg sa skolom, idem gledat je*enu izlozbu josipa racica.. tak da ce bit veselo budenje u 15 do 6h, a necu leci prije 4h..:D
Di ste spavači? Šta se radi ovako rano? hehe
Ja se evo lagano na učenje bacio... :) Nisam dugo.. :)
Pozdrav nespavalicama!!
Uh koji dobar film ima na satelitu na prog. NT1 šteta na fracuskom je i nemože se razmjeti ali je dobra radnja...
Jel gleda neko?
Di ste spavači? Šta se radi ovako rano? hehe
Ja se evo lagano na učenje bacio... :) Nisam dugo.. :)
A joj ucenje sad, davno je to bilo mom slucaju a to nikad nisam bas volio radit no moralo se obavit i to pa sam sad miran fala bogu!!!
ja sutra u 7h krecem u zg sa skolom, idem gledat je*enu izlozbu josipa racica.. tak da ce bit veselo budenje u 15 do 6h, a necu leci prije 4h..:D

Pa majku mu, kud baš mene nađe.. Prokleti spameri..botovi
korisnik wanitakiss šalje poruke ko blesav..

Evo da se i ja priključim, naravno ne mogu spavati - izbrisao threatfire i instalirao Kaspersky Internet Security 2009 - vidio da je imao najbolju detekciju pa reko haj da probam, mada mi smeta što je trial... trenutno mi skenira komp - tek 15 % tako da ću još dugo ostati budan...

Ajme, sutra lektira...opet, već 3. sat ovog tjedna

Eto ekipa, ja se vraćam na učenje.. Nemojte otić spavat još. Vratim se ja za par sati.. :)
Eto i moj jubilarni 666. post.. Bit će vražije zbog ovog posta, sve mi se čini.. Valjda neću karton popušit.. haha
Eto ekipa, ja se vraćam na učenje.. Nemojte otić spavat još. Vratim se ja za par sati.. :)
Eto i moj jubilarni 666. post.. Bit će vražije zbog ovog posta, sve mi se čini.. Valjda neću karton popušit.. haha

dobio sam i ja i prijavio miri, al izgleda da su već uklonili bota s foruma. GJ !
među ostalim, upravo sam pogledao Hancock (dobar film!), a sad malo Witcher pa onda tamo pred svitanje jednu epizodu sopranosa.. pa na fax lagano