Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.141.145
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
18 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Večer trolovi!

Mirna večer, ništa od izlaska večeras, Zagreb je naprosto mrtav u ovo doba godine.

@Krešo

Mislim da ja negdje imam 7600GS 256MB AGP, kad sam je prestao koristiti radila je najnormalnije. Ne bi joj trebalo biti ništa, nema vlage u podrumu.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 0:46 (FlyBoy).
16 godina
protjeran
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
FlyBoy kaže...

Večer trolovi!

Mirna večer, ništa od izlaska večeras, Zagreb je naprosto mrtav u ovo doba godine.

Pa kad su svi prebjegli na more...

Neće tako još dugo.

http://adf.ly/29wTl --- vaš klik čini čuda
16 godina
neaktivan
beno101 kaže...

Krešo, imam ti ja jednu stariju.
Dam zabadava.

Sam neznam dal ti je 64 mb rama dosta :D
Faljen Isus ljudi!

Jbg trebam barem 64 MB da radi (vlasniku kompa koji servisiram) Jubito normalno jer voli čo'ek pogledat koji dobar mjuzik video na tom stroju {#}  a samo mu za internet služi jer koristi onaj preko sticka.

Anyway da odma kažem konfu....barem šta znam jer nisam stavljao neki info program...

CPU: Intel Pentium 4 (nezz koji točno model) 3.21 GHz s Hyper threading {#}

MBO: neka starija iz pitaj Is'sa koje godine,

GPU: nVidia MX 4000, blizu krepavanja jer baca artefakte svuda

RAM: 2x 1GB DDR400

HDD: Maxtor 160 i kusur GB

Ali najčudnije mi je hlađenje CPU-a. Ide ovako; na napajanju ima ulaz zraka i izlaz. Ulaz je iza na napajanju, a izlaz je kod nekakvog "usmjerivača zraka" (jbg nezz točan naziv kako da opišem xD) koji se stavlja preko pasivnog CPU coolera odnosno rashladnog tijela. A rashladno tijelo od CPU-a izgleda kao oni česti aluminijski hladnjaci za Southbridge/Northbridge samo uvećano za cca. 5 puta

Dosta složeno izgleda taj sistem.

A na kućištu ima bravicu za zaključavanje bočne stranice i neki čitač čip kartica o.O

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
16 godina
protjeran

@Krešo

Eto ti brdo ponuda xD

Ovu sam testiro nedavno, nema ni mjesec dana, radila sve 5, samo neznam koji je model, jer nema naljepnice, pa nisam mogao nać drivere :D

Dam ti ju badava, al neznam hoće li ti koristiti tih 64mb.

16 godina
neaktivan

Ma dor, Kant mi je već ponudio ali još ću razmislit jer trebam javit vlasniku jer je na njemu red da vidi koliko će dat za grafu iako sam mu reko da su dost rijetke dobre AGP grafičke, a i skupe ako ih nađeš dosta jake {#}

Anyway, sutra ću pitat čo'eka po staro-seljački {#} koju će uzet.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 0:51 (Krešo91).
18 godina

Ja ti dam ovu 7600 džabe

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
neaktivan
E kad ce kod nas Iphone 5? Hahaha
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Ja ti dam ovu 7600 džabe

Može, al samo da javim vlasniku sutra {#}

BTW jel ju možeš ikako testirat da budemo sigurni da radi {#}

16 godina
protjeran

Vejt a minut :D

Baš guglam za ovu 7600GS, i vidim u specifikacijama da je to PCI Express...

Varaju li to mene oči moje? :D

18 godina
Krešo91 kaže...

Nažalost ne, to je rizik koji ćeš morat prihvatit, nemam ništa što prima AGP blizu sebe.

18 godina
beno101 kaže...

Ima i AGP verzija, ja sam je držao u Asusovoj P4S800 mbo.

16 godina
neaktivan
beno101 kaže...

KLIK

Zajeb' oči kad ih je lako prevarit {#}

FlyBoy kaže...
Krešo91 kaže...

Nažalost ne, to je rizik koji ćeš morat prihvatit, nemam ništa što prima AGP blizu sebe.

OK javim ja gosponu sutra da će bit samo poštarina, javim ti ja jel on oće nju kupit pa ti nju pošalji pouzećem jer lik stalno tak kupuje preko njuškala i neda drugačije {#}

18 godina
Krešo91 kaže...

OK javim ja gosponu sutra da će bit samo poštarina, javim ti ja jel on oće nju kupit pa ti nju pošalji pouzećem jer lik stalno tak kupuje preko njuškala i neda drugačije {#}

Ma lako za to, ako si u Zg-u može i na ruke.

15 godina

Dobro jutro.

Šta se radi?

Evo ja drndam po netu, gledam koji bi si mob uzeo. SE c510 počeo javljat artefakte, pozeleni, požuti, porozi(zaslon, ne mobitel). Bio je dva puta u mašini za robu, padao neznam ni sam gdje al držao se dosad(2 godine).

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
Vapor kaže..

Evo ja drndam po netu, gledam koji bi si mob uzeo. SE c510 počeo javljat artefakte, pozeleni, požuti, porozi(zaslon, ne mobitel). Bio je dva puta u mašini za robu, padao neznam ni sam gdje al držao se dosad(2 godine).

Reci koji budžet imaš, i kako bi uzimao (operateri, oglas, slobodna prodaja)

16 godina
neaktivan

Odo ja narode

Aj LN {#}

15 godina

Ma gledam bezveze, čekam da stari donese ispis dostupnih mobitela za firmu. Uzet ću ga s dobrim popustom. Prema popisu ću se orjentirat, sad samo gledam šta je novo došlo da se upoznam sa situacijom.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina

evo ja doso kuci {#}

17 godina
neaktivan
Dobra vecer, dobro jutro
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Dobra vecer, dobro jutro

dobra vecer i laku noc :)

Konfiguracija pod MOJ PC je na PRODAJU!!
18 godina

Noć

17 godina
neaktivan

OPEN!
Dobra večer!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina

Vecer :)

Evo upravo patchiram Runes of Magic, nisam vec poduze vremenda upalio, a i dosla nova ekspanzija :D

17 godina
neaktivan
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
16 godina
moderator

večer :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :)
17 godina

šta opet mrtvilo?

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
17 godina
neaktivan

sto mu gromova, nakon tri tjedna godišnjeg, sutra treba pojti delat......{#}

I'll be back
17 godina
neaktivan
microman kaže...

sto mu gromova, nakon tri tjedna godišnjeg, sutra treba pojti delat......{#}

ajde barem si bio na godisnjem {#}

CARPE DIEM
16 godina

RoM se jos uvijek patcha :(

18 godina

Večer svima, gledao LOTR, a sad dosađivanje.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice