zakon al skup je*te..jedina nada da njega kupim je da utopim onog plavog 
a vidim :)
imao je frend takvog (dobio od nekog) i prodao ga jednom liku za oko 600kn jer ga je lik želio i nije htio odustat
i poslije si frend kupio drugi isti za 500 
zakon al skup je*te..jedina nada da njega kupim je da utopim onog plavog 
imao je frend takvog (dobio od nekog) i prodao ga jednom liku za oko 600kn jer ga je lik želio i nije htio odustat
au pa da mi hoce taki naletit odma bi to napravio 
gdje ima kupiti dunhill redse u zgu
Dobra večer, hello there children!
au pa da mi hoce taki naletit odma bi to napravio 
jbg lik ima sreće
gdje ima kupiti dunhill redse u zgu
mislim da ima u Avenue Mall-u
jbg lik ima sreće
a i to sto kazes. aj uzivaj ja odo i nemoj zaboravit frendu reci za onaj sto smo mu gledali 
a i to sto kazes. aj uzivaj ja odo i nemoj zaboravit frendu reci za onaj sto smo mu gledali 
neću :)
Ajmo ljudi, nema spavanja do jutra! Dajte ideju sta da radim; gledam film, slusam stare narodne popevke ili nesto trece?
Ajmo ljudi, nema spavanja do jutra! Dajte ideju sta da radim; gledam film, slusam stare narodne popevke ili nesto trece?
gledaj u zid i zamišlaj perpetum mobile 3.vrste
idi hebi nešto :D
Razgovor s ex.
ček al zašto si ti crveni?
hmmm...sdp? 
Razgovor s ex.
Kako bacaš spiku! 
EDIT: DOBIO JE CRVENI KARTON!!
Večer svima ekipa, ide tko na Enter ovih dana?
imam neki osjećaj da ću opet dobit iza uha od drage jer sam cijelu noć na kompu xD
OPEN!!!
sta je ovo pola sata otvoreno a niko jos nije zaspamo? nece valjat...
sta je ovo pola sata otvoreno a niko jos nije zaspamo? nece valjat...
mene nešto net hebe pa ne mogu ni spamat :/
cudim se
cudim se
trenutna brzina mi je oko 10kB/s
://
HAAHAHAH
ja sam još u goroj situaciji, od jučer do dns sam skinuo 4 iso windows 7 i nijedna mi ne radi (zapravo jedna radi, ali je ruska --.-*)
Imam 32bitnu, i do sad mi nije trebala 64bitna, ali sad kad sam nabavio 2*4gb, onda bi lagano trebao preći
Evo još jedno sat vremena, i ako ovo ne bude radilo, idem na 32bitne, i boli me ona stvar što 60% rama neće biti iskorišteno
Veče.
HAAHAHAH
ja sam još u goroj situaciji, od jučer do dns sam skinuo 4 iso windows 7 i nijedna mi ne radi (zapravo jedna radi, ali je ruska --.-*)
Imam 32bitnu, i do sad mi nije trebala 64bitna, ali sad kad sam nabavio 2*4gb, onda bi lagano trebao preći
Evo još jedno sat vremena, i ako ovo ne bude radilo, idem na 32bitne, i boli me ona stvar što 60% rama neće biti iskorišteno
ja tebe ne kužim...
pa skini untouched iso i gotovo...
HAAHAHAH
ja tebe ne kužim...
pa skini untouched iso i gotovo...
A pisalo je za sve da su untouched, ali izgleda da nisu...
sad skidam nešto sa ms stranice navodno, valjda če biti dobro...
I da, sad kad imam sve, probat ćemo oc-at proc večeras, nadam se bar 4.5 ghz :-)
A pisalo je za sve da su untouched, ali izgleda da nisu...
sad skidam nešto sa ms stranice navodno, valjda če biti dobro...
I da, sad kad imam sve, probat ćemo oc-at proc večeras, nadam se bar 4.5 ghz :-)
pa odakle onda skidaš :/