Pa kud rasprava o cajkama

Fuckas ti ostala pica i vina nema boljeg od "zagorskog delanca" tj zagorsko betonsko vino ono bi srusilo i slona ko toga popije litru a ostane na nogama taj je pravi!!!

A eto meni ih brat sluša, kako mi je tek loše
kad se vozim u autu a raspali i tako cili prvi semestar
ujutro u 7h, zamislite kako mi je bilo 
ma nek slušaju to...i nek sluša tko šta hoće,sam da ja to ne trebam slušat...u tramvaju puste neku cajku na mob...da sam Šarafciger (Terminator,itd.itd.) razbila bi ih
A kaj su to Cajke meni to lici na neku novu pastetu ili neki novi proizvod za ciscenje Wc-a nek me neko ispravi ako grijesim!!!
A kaj su to Cajke meni to lici na neku novu pastetu ili neki novi proizvod za ciscenje Wc-a nek me neko ispravi ako grijesim!!!
A eto meni ih brat sluša, kako mi je tek loše
kad se vozim u autu a raspali i tako cili prvi semestar
ujutro u 7h, zamislite kako mi je bilo 
ma nek slušaju to...i nek sluša tko šta hoće,sam da ja to ne trebam slušat...u tramvaju puste neku cajku na mob...da sam Šarafciger (Terminator,itd.itd.) razbila bi ih
neki novi proizvod za ciscenje Wc-a nek me neko ispravi ako grijesim!!!
meni kad sam pijan ne smetaju toliko... samo se isključim (**think happy thoughts**)
al kako je makić rekao, nama goreg od glasne cajke ujutro. Prije no što popim kavu i zapalim cigaretu, dalje s tim od mene...
al ruku na srce, ovo zna svatko ko je bio ne svojom krivicom na cakama: žive cajke su tek mučenje, dobro je još dok ih dj pušta i sl. al kad se tamo neka baba dere pardon zavija na mikrofon onda se poželim ubit
Ja sam cuo da su u Ina Petrokemiji izumili neko sredstvo s kojim ce zaprasivat protiv Cajki navodno je vrlo efikasno, ali se vodi pravna bitka između proizvođaca takve mjuze i proizvođaca sredstva za zaprasivenje jer bi ovi koji proizvode takvu mjuzu izgubili puno love pa je tu sad nastao konflikt ali se ocekuje da ce sredstvo uskoro ipak u prakticnu primjenu jer idemo u europu a sa Cajkama bi zaglavili na jos jednom poglavlju ko da nam nisu dosta i ova zaglavljena sa slovencima ipak ima i dobrih poteza ove nase vlade!!!
Jucer sam ih morao slusat na rodjendanu -.-
zato ja na takvim rođendanima se primim konobarenja, udalji mi misli od cajki
Dajte ljudi cajke su baš zakon!! Znaš kako se da dobro zabavit na cajkama!!! Jbt!!! hahahahahahaha
Tko je ova malecka sa ljepim očima što gleda nekuda sastrane?? hehe
Dajte ljudi cajke su baš zakon!! Znaš kako se da dobro zabavit na cajkama!!! Jbt!!! hahahahahahaha
Tko je ova malecka sa ljepim očima što gleda nekuda sastrane?? hehe