Večer ekipa, evo i ja mjenjam avatar u znak potpore mantalistu.
Btw, mislim da je on 93-95. godište, tu negdje.
Vec sam rekao da je 95 xD
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Pretpostavljam da je Mentalni pročitao tvoju objavu u grupi na FB-u i komentare.
BTW. Rekao je da se ne vraća na forum. :S
Pretpostavljam da je Mentalni pročitao tvoju objavu u grupi na FB-u i komentare.
BTW. Rekao je da se ne vraća na forum. :S
Kad nema Mentalnog, ostani bar ti redoviti spamer molim te :P
Da se vrati dio origigi postave... Kad smo zahebavali Dombu... eh to su bila vremena :D
Kad je dosla njegova mater na forum xD
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Ovo je vrh ledenog brijega.
Koliko sam ja gluposti, boleština i legendarnih stvari vidio na ovom forumu...
Ali začudo mato koliko se god trudio nije ni među top 5
Vecer i laku noc svima.
Kad nema Mentalnog, ostani bar ti redoviti spamer molim te :P
Da se vrati dio origigi postave... Kad smo zahebavali Dombu... eh to su bila vremena :D
Kad je dosla njegova mater na forum xD
Nije mi više zanimljivo kao prije.
Možda tu i tamo naletim, ali ništa više od toga.
neznam meni je bilo ža legendarnog ribara kad je odletio sa foruma,bio je čovik i po!
Ovo je vrh ledenog brijega.
Koliko sam ja gluposti, boleština i legendarnih stvari vidio na ovom forumu...
Ali začudo mato koliko se god trudio nije ni među top 5
Se sjecas Dombine mame? Kad smo ju sterali u kuhinju, proglasili je MILF, a onda joj vidili slike 
Ta nije valjda da je dolazilo i do takvih incidenata?
Što se nisam prije registrirao
Se sjecas Dombine mame? Kad smo ju sterali u kuhinju, proglasili je MILF, a onda joj vidili slike 
Kako da ne - bila je solidna za bacit pod jaja.
Ali krivotvorene isprave i dvospolci su bili vrh vrhova
Nisi ni svjestan. 
Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Banali su ga,a sam je rekao da je jedini zivot koji ima onaj na Bugu, tako da bi mogli rec da je mrtav, da.
Se sjeca netko usera "pako vruci"? Naime pacijent je imao hrpu multica te se svadjao sam sa sobom glumeci sebe i svoju sestru.
do vikenda? 
neznam meni je bilo ža legendarnog ribara kad je odletio sa foruma,bio je čovik i po!
Imam feeling da se reinkarnirao u obliciju Informaticara Starog Kova 
Neke nije ni zahvatila
Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Da je netko radio ss-ove svih gluposti koje je prošlo kroz forum mislim da ne bi sve stalo na jedan DVD. 
Nisu ga trebali banat - jedan od trademarka BOL-a uz nekolicinu ostalih forumaša. Strašan talent za prcanje.
Ne pricaj gluposti, BOL je poprilicno popustljiv, bolje bi bilo da stisnu jos.
Ne bi xD
trollu, jel ti ne spavaš?