Evo mene moji ljudi, nazad nakon crvendača 
Ubio me ivo, samo zato što sam obavjestio jednog čovjeka da je glup 
Evo mene moji ljudi, nazad nakon crvendača 
Ubio me ivo, samo zato što sam obavjestio jednog čovjeka da je glup 
BTW XXXMan za 300 kuna ubodi LC GP3 460 ili Xilence RW480W.
LC je 360, previše...taj xilence nemogu nać, gdje ima?
http://protis.hr/products/details/napajanje-480w-xilence-redwing-edition/14992
Ako hoćeš nešto jeftinije / slabije pukni LC Silent 600W.
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
A što i da jesam? To s postom su gluposti.
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
http://protis.hr/products/details/napajanje-480w-xilence-redwing-edition/14992
Ako hoćeš nešto jeftinije / slabije pukni LC Silent 600W.
taj LC je samo 10kn jeftiniji od GP3...ti to mene hebeš ili? 
a Protis mi ne odgovara...treba mi odmah, a ne da naručujem, a i kod njih nebi ni čačkalice uzeo više...
Dobro veče...
Dobro veče...
Svako veče.
Kako si ti? Nisam te dugo ćuo. Ima li što novo kod tebe?
Dobra večer svima...
Dobro veče...
Svako veče.
Dobro veče i tebi. Dobro sam. Da nismo čuli. Net na pretplatu više nemam pa sam odjavio zbog preslabog signala. Puno se radi, zasad se odmaram. Slago sam motor i prodajem. Evo vidi na njuški. Prepoznat češ moj nadimak. 
Dobro veče...
Svako veče.
Dobro veče i tebi. Dobro sam. Da nismo čuli. Net na pretplatu više nemam pa sam odjavio zbog preslabog signala. Puno se radi, zasad se odmaram. Slago sam motor i prodajem. Evo vidi na njuški. Prepoznat češ moj nadimak. 
A kakav internet onda imaš sada? Samo odmaraj, to je dobro.
A kakav internet onda imaš sada? Samo odmaraj, to je dobro.
Zasad sam na t-mobile na bonove. Dosta su jake veze a brzine idu 7mbps.
OPEN!
Dobra večer!
Svako veče.
Uvijek.
OPEN!
Dobra večer!
Svako veče.
Uvijek.
Naročito.
moji zečići x)
ja vidim samo jednog
Lijepi zečići. Ajde idem ja da se odmorim. Imate moj pozdrav! Uskoro se čitamo se!
moji zečići x)
ja vidim samo jednog
A zapravo su 3, na različitim lokacijama. Svake godine ih ta zečica okoti kod mene u vrtu. Prošle godine 2, ove 3. A zanimljivo je kako se tijekom dana ne miču gotovo nimalo, tek navečer kada ih zečica hrani. I jako ih je teško primjetiti kada se tako sakriju u grmlje. Čak ih ni pas ne može nanjušiti.
moji zečići :D
omg nemrem ih raspoznat samo jednog mogu radi uši
A zapravo su 3, na različitim lokacijama. Svake godine ih ta zečica okoti kod mene u vrtu. Prošle godine 2, ove 3. A zanimljivo je kako se tijekom dana ne miču gotovo nimalo, tek navečer kada ih zečica hrani. I jako ih je teško primjetiti kada se tako sakriju u grmlje. Čak ih ni pas ne može nanjušiti.
zanimljivo :)
omg nemrem ih raspoznat samo jednog mogu radi uši
8 ih je :D
čistokrvni Njemački šarac :D
OPEN!
Dobra večer!
Svako veče.
Uvijek.
Naročito.
Dobro.
OPEN!
Dobra večer!
Svako veče.
Uvijek.
Naročito.
Dobro.
Edmund Veesenmayer
OPEN!
Dobra večer!
Svako veče.
Uvijek.
Naročito.
Dobro.
te guzili

Khm...
Khm...
Kartoniraj ovog zabušanta, svako malo pa ga nema.
Večer svima....