- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
šta se tiće faking oglasnika...kak da ja sad dam do znanja ljudima da dajem instrukcije iz matematike... bičez.
upropastili mi biznis.
jel ti to ozbiljno dajes instrukcije iz mat ili?
a zakaj bi lagala... pa ako studiram elektrotehniku valjda ti se može u glavi upaliti lampica da tamo ne ide bez matematike.
šta se tiće faking oglasnika...kak da ja sad dam do znanja ljudima da dajem instrukcije iz matematike... bičez.
upropastili mi biznis.
Zašto ne? Znanje je moć i znanje se cijeni te ga kao takvog slobodno i naplaćuje, to je njeno apsolutno pravo.
@Softwer: Upristoji se sinko.
Onaj osjećaj kad napišeš 3054 znaka u privatnoj poruci i pokušaš je poslati. No sustav ti javi da je ograničenje pp-a na 2500 znakova i da moraš ukloniti 554 znaka. Onda odlučiš poruku podijeliti u dva dijela. Izrežeš i pošalješ prvi dio. Onda ono izrezano pošalješ kao drugi dio. I onda u poslanim porukama vidiš da ti prvi dio od skoro 2000 znakova nije poslan.
večerko
Bok svim nehrkalicama, zimski-brrr pozdravko fučkaj ga.
upropastili mi biznis.
ti kao kuzis matematiku...
mislim da trazis ovu temu
zezam se :)
Ak more sama složit komp, onda niti matka nije problem sigurno ak se gleda iz tog kuta jel.
Onaj osjećaj kad napišeš 3054 znaka u privatnoj poruci i pokušaš je poslati. No sustav ti javi da je ograničenje pp-a na 2500 znakova i da moraš ukloniti 554 znaka. Onda odlučiš poruku podijeliti u dva dijela. Izrežeš i pošalješ prvi dio. Onda ono izrezano pošalješ kao drugi dio. I onda u poslanim porukama vidiš da ti prvi dio od skoro 2000 znakova nije poslan.
slika govori 1000 riječi...
(koji bed)
uglavnom...idem ja van,a moja poruka za danas je:
Moj tata je želio sina,a dobio mene. Zato se nemojte čuditi što me uglavnom zanimaju stvari koje tipičnog muškarca zanimaju. Jedino me žene ne zanimaju.
Osim ako se jednog dana jako razočaram u muškarce.
Salut!
upropastili mi biznis.
a zakaj bi lagala... pa ako studiram elektrotehniku valjda ti se može u glavi upaliti lampica da tamo ne ide bez matematike.
alo.. nije šala. onda si mogla pokazat i elektrotehniku :P taman mi ispiti ovi tjedan.
Aj onda znan koga pitat ako zapnen s matematikon, za vikend vjezban pa ocekuj pitanja u nedilju :P
alo.. nije šala. onda si mogla pokazat i elektrotehniku :P taman mi ispiti ovi tjedan.
Aj onda znan koga pitat ako zapnen s matematikon, za vikend vjezban pa ocekuj pitanja u nedilju :P
Kakvo je vrime nećemo imat ispite ni ovaj tjedan.
Ja uopće ne znan kako ću doć do Splita, u mene već ima 5cm sniga :/
kad završim faks onda (ako ću imati potrebe, iako čisto sumnjam) ću davati instrukcije i studentima...za sada podučavam osnovnoškolce i srednjoškolce.
nikad nisi vidio zgodnu i pametnu curu... a ima nas,da.
rijetko ali ima...
I zgodna si velis, hm... Ne znam...
Takve vecinom vole bit alfa & omega.
ma sad instrukcije... toliko glupo pitanje da me sram pitat
Večer svima....
Kakve su to novotarije na forumu, slabo sam upućen?
Ak more sama složit komp, onda niti matka nije problem sigurno ak se gleda iz tog kuta jel.
Da to tak ide, onda bi meni ispred imena i prezimena pisao barem dipl. kaj se matke tice :)
Ja bi ponovo u skolu samo da mogu na instrukcije
Večer svima....
nikad nisi vidio zgodnu i pametnu curu... a ima nas,da.
rijetko ali ima...
I zgodna si velis, hm... Ne znam...
Takve vecinom vole bit alfa & omega.
Kaj smeta malo te bude jahala i ok zdrži se do smrti.
Da to tak ide, onda bi meni ispred imena i prezimena pisao barem dipl. kaj se matke tice :)
Pa dobro nije to pravilo, kaj drugo no ipak je tak nekak u praksi ne moš nač na svakom čošku ženu koja može sama komp složit.
Ja bi ponovo u skolu samo da mogu na instrukcije
Nema ništa od toga zaboravi i gotovo zadovolji se s ovim dole za sad i gotovo.
Kaj smeta malo te bude jahala i ok zdrži se do smrti.
Ma lako za jahanje, vrag ti je kad se moras skrivat po kuci da se mozes izderat kako si ti gazda :)
Večer svima....
http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc-vezi/promjene-oglasniku/139129.aspx
Njušim dobru poslovnu priliku, mogao bih pokrenuti biznis kao Delboy.
Ljudi šta ovaj snig pada,mećava prava.Došao sam iz kafića,nekih 100m od stana i imao sam nekih 5 cm snjega na glavi.Sad će barba Kerum udarit još jedan neradni tjedan.
meni su nova pravila
guraju tu pretplatu ko kosorica porez...
ja ju opet neću uzet iako već 3 godine kupujem BUG svaki mjesec...
meni su nova pravila
guraju tu pretplatu ko kosorica porez...
ja ju opet neću uzet iako već 3 godine kupujem BUG svaki mjesec...
Ja se preporodih otkad sam se pretplatio. Nema više trčkaranja od kioska do kioska. Lijepo dođe e-mail i to je to. A na kraju i uštedim neku pinku (piva i ćevapi).
Laku noc...
Ja se preporodih otkad sam se pretplatio. Nema više trčkaranja od kioska do kioska. Lijepo dođe e-mail i to je to. A na kraju i uštedim neku pinku (piva i ćevapi).
ja nemam živaca gledat novi BUG na kiosku i čekat da meni dođe...
Heh nitko na kugli zemaljskoj nije u stanju pokrenuti tako specifično neisplativ biznis ko Delboy.
Sad bubam, ali eto jedan primjer...
Brate ubode lik pedeset poluispravnih kamkordera made in Russia, zajedno s njima kazete, kad ono, na kraju izvisi ko uvijek kaj bu drugo jer kazete su nešto većih dimenzija u odnosu na one standardne za video pa ne stanu u video te je jadnik prisiljen kupit na crno i škart ruske videe koje ionako nitko valjda ni ne koristi u VB normalno LoL.
Ili kupi video, upali ga, video explodes i povuče u dim i telku, ali glavno da ga je prethodno odnio malom Kinezu inače elektroničkom geniju na popravak. Prije mu je šljako, ali ne kak spada, a nakon izleta Kinezu fino je grunuo.
''Del je jedan jedini, neponovljiv, za razliku od plonkera Roddersa kakvih je na hiljade.''
ja nemam živaca gledat novi BUG na kiosku i čekat da meni dođe...
Zato ja lijepo dođem sam po BUG.
Heh nitko na kugli zemaljskoj nije u stanju pokrenuti tako specifično neisplativ biznis ko Delboy.
Sad bubam, ali eto jedan primjer...
Brate ubode lik pedeset poluispravnih kamkordera made in Russia, zajedno s njima kazete, kad ono, na kraju izvisi ko uvijek kaj bu drugo jer kazete su nešto većih dimenzija u odnosu na one standardne za video pa ne stanu u video te je jadnik prisiljen kupit na crno i škart ruske videe koje ionako nitko valjda ni ne koristi u VB normalno LoL.
Ili kupi video, upali ga, video explodes i povuče u dim i telku, ali glavno da ga je prethodno odnio malom Kinezu inače elektroničkom geniju na popravak. Prije mu je šljako, ali ne kak spada, a nakon izleta Kinezu fino je grunuo.
''Del je jedan jedini, neponovljiv, za razliku od plonkera Roddersa kakvih je na hiljade.''
Del je samo blijeda sjena Sir Olivera.
Zato ja lijepo dođem sam po BUG.
where?
Samo se ti sprdaj mozda sljedece godine u ovo vrijeme bude milijunas