ma evo već sat vremena fapam pa sam lud xD

ma evo već sat vremena fapam pa sam lud xD

pa gdje su svi?
Bok svim nehrkalicama, a tu smo di bi bili odmara se pomalo usput di su fotke polugolih puca fučkaj ga.

Ja sam stigao danas s državnog. 4. sam, moglo je i bolje... ali OK. Vidim da su anteke danas pa evo i od mene jedna.
Gledate li sapunice?
| 0 | Da |
|---|---|
| 0 | Ne |
| 9 | Volim Burek |
Bok svim nehrkalicama, a tu smo di bi bili odmara se pomalo usput di su fotke polugolih puca fučkaj ga.

ovakve?

ovakve?
Mislim da znate čemu ova anketa služi 
| 2 | 1 |
|---|---|
| 1 | 2 |
| 1 | 3 |
| 4 | 4 |
| 6 | 5 |

ovakve?
Mislim da znate čemu ova anketa služi 
4?!??!!?
nije ni čudo što se toliko fap-a 
Vecer ekipa.Sta ima?
Vidim krenule ankete, a mene pade jedna luda na pamet..
Kad ste zadnji put fapali!? 
dal se pitanje odnosi isključivo na vlastoručni rad ili može biti i usluga pružena od strane ženske osobe? 
Može i s druge strane, ali samo ako je bila manufaktura. Dakle ništa više od toga! 

ovakve?
Tak nekak da usput ovo je dobro ispalo, umalo pa nezgoda skoro su se curi dude rasipale po sobi fučkaj ga.

a ko kaže da nisu :D
Zelite li postati zena?
| 0 | Yes |
|---|---|
| 0 | Njet |
| 8 | Was ist Zena? |
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Zaqurac ste :))
Laka vam noc.
Laka vam noc.
neznam za druge, al ja sam za pi*ku :)
Laka vam noc.
Nismo ti mi topla braca :)
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Valjalo bi poći leći
OPEN!
Dobra večer!
Većer možete mi preporučit neku dobru knjigu za mene ? imam 14 god. sve osim onih horor knjiga ljubića i sumraka xd
Večer ekipa :)
Večer ekipa i laku noć!
Ujutro na vlak, za ZG, pa se vidimo tu:
http://www.redbull.hr/cs/Satellite/hr_HR/Article/Red-Bull-Paper-Wings-Letovi-iz-Zagreba-021243181911912#/comments
:)
večer :)
@XXX Man
Ocemo još slika :D
Dobro jutro
Slušate li cajke
| 4 | Da |
|---|---|
| 22 | Ne |
Slušate li cajke
Što smatraš pod cajke? Recimo ja rado poslušam Halida, Džinovića, joksimovića, Samardžića i slične.
Što smatraš pod cajke? Recimo ja rado poslušam Halida, Džinovića, joksimovića, Samardžića i slične.
naravno da to nisu cajke
zna se što su cajke...
Laku noć :)
Večer ljudi.
Kao što vidim i večeras se slabo piše ;o
Batista i Mario provalnici! 
večer :)