Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.159.878
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
12 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
XXX-Man kaže...

Večer :)

Sve si nešto mislim da uzmem tablet...pa si onda opet mislim da ga ne uzmem... {#}

Toplo preporučam - nemoj Osmijeh

Ja ga imam i 90% vremena je ugašen a ja opet visim za računalom Smijeh

kivic15 kaže...

dobri su ti normabelovi s tim da ni apaurin nije loša marka

Njeeh apaurini su ko bomboni {#}

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
12 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

ja imam 2,jedan ugašen od 3. mj. 2013-e a ovaj drugi služi za alarm ujutro xD

Naspi nam po rakiju i nazdravi za kraj tehnoloski visak danas slavi 1 maj /////Jelena Rozga nema mozga i pjeva ko konj
16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

Toplo preporučam - nemoj Osmijeh

Ja ga imam i 90% vremena je ugašen a ja opet visim za računalom Smijeh

Ma istekao mi je ugovor pa ga mogu dobit za siću, pa se sad dvoumim produžiti ugovor ili ne...

kivic15 kaže...

ja imam 2,jedan ugašen od 3. mj. 2013-e a ovaj drugi služi za alarm ujutro xD

Koje imaš?

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Ma istekao mi je ugovor pa ga mogu dobit za siću, pa se sad dvoumim produžiti ugovor ili ne...

Onda uzmi...uvijek ga možeš prodat {#} Sa šapetinama koje imaš bit će ti jako teško tipkat po njemu bez da zvekneš 3 slova odjednom Smijeh

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
12 godina
neaktivan

pmp3270b i huawei mediapad 7....7" oba

Naspi nam po rakiju i nazdravi za kraj tehnoloski visak danas slavi 1 maj /////Jelena Rozga nema mozga i pjeva ko konj
12 godina
neaktivan

ako je vivax,ne isplati se ni kunu dat

16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

Onda uzmi...uvijek ga možeš prodat {#} Sa šapetinama koje imaš bit će ti jako teško tipkat po njemu bez da zvekneš 3 slova odjednom Smijeh

Ma teško to i prodati kad planiram uzeti najjeftiniji koji ima :)

Ako mogu tipkat po Y300, mogu i po 7'' :)

kivic15 kaže...

pmp3270b i huawei mediapad 7....7" oba

Mediapad 7 lite? Sa 3G?

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
12 godina
neaktivan

bez sim kartice...

16 godina
moderator

To je t-com dijelio?

Ja razmišljam uzeti u vipu sa utorom za sim karticu..

Kako radi tablet? Bi ti se dalo skinut antutu i okinut test?

15 godina

Dobro večer svima....

Stručnjak za odmaganje...
12 godina
neaktivan

ja zadovoljan,samo mu definitivno fali jos 1 jezgra....sad cu pokrenit test,kako da udarim ss na kraju?

16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Dobro večer svima....

I tebi sinko...

kivic15 kaže...

ja zadovoljan,samo mu definitivno fali jos 1 jezgra....sad cu pokrenit test,kako da udarim ss na kraju?

Mislim power + volume down...

Nemoraš ni stavljat screnshot, samo napiši broj :)

12 godina
neaktivan

3193,3D grafika skoro u rangu s3....samo jedna jezgra ga hebe u ostalom

16 godina
moderator

Stvarno malo...

Neznam, imam osjećaj da bi mi bio prespor...

12 godina
neaktivan

svaku igru mi je pokrenu,jedino grafika zna zahebavat jer valjda nisu app prilagodjene za tablet,ali internet i ovo osnovno nije upitno...

16 godina
moderator

Sad isprobavam Lenovo A2107A-H od frenda koji ima preko 6000 i nisam baš oduševljen Neodlučan

15 godina

Jel' ti to nabavljaštablet(ić)?

Vodi računa da neće baš dobro sjesti na LCD TV (pretanki su).Smijeh

16 godina
moderator

{#}.

17 godina
XXX-Man kaže...

Sad isprobavam Lenovo A2107A-H od frenda koji ima preko 6000 i nisam baš oduševljen Neodlučan

Bok svim nehrkalicama, zaboravi te benčmarke to je zapravo bezveze fučkaš to.U praksi je najbitnije da bježiš što dalje, od bilo kojeg tableta sa samo jednom CPU jezgrom kao taj gornji Lenovo dakle to je šepavo magare i to je to.Cool

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
16 godina

Gud ivning felas.

Svrbi me moje postojanje, danas sam jednog malog upitao šta želi biti kad poraste, njegov odgovor je bio: "mrtav", i ja mislim da ipak želim djecu, no ne ovdje, nego sa nekom svećenicom kad običaji na Tibetu evoluiraju u touch'n'go sistem.

Inače sve okej. How about you?

16 godina
moderator
rambox kaže...

Bok svim nehrkalicama, zaboravi te benčmarke to je zapravo bezveze fučkaš to.U praksi je najbitnije da bježiš što dalje, od bilo kojeg tableta sa samo jednom CPU jezgrom kao taj gornji Lenovo dakle to je šepavo magare i to je to.Cool

Pa nešto sa više jezgri bi ispalo kuplje od 100kn koliko bi me mediapad 7 lite došao...

Za surfanje i poneki film trebao bi bit ok...valjda...

17 godina
4ucker kaže...

Gud ivning felas.

Svrbi me moje postojanje, danas sam jednog malog upitao šta želi biti kad poraste, njegov odgovor je bio: "mrtav", i ja mislim da ipak želim djecu, no ne ovdje, nego sa nekom svećenicom kad običaji na Tibetu evoluiraju u touch'n'go sistem.

Inače sve okej. How about you?

A čuj ide pomalo gura se jel, kaj ti delaš i da di si bil do sad baš si pravi Nehraklice zabušant fučkaj ga.Smijeh

XXX-Man kaže...
rambox kaže...

Pa nešto sa više jezgri bi ispalo kuplje od 100kn koliko bi me mediapad 7 lite došao...

Za surfanje i poneki film trebao bi bit ok...valjda...

Bilo koji tablet da koristiš na njega nabaci ovaj mali i odličan program. Onda u njegovim postavkama dodatno podesi, Update Interval stavi na 1sec i ako slučajno nije tak stavi kvačice na On Boot i još pod Notification/General i Notification/CPU Frequency.Dalje je sve vrlo jednostavno jel, dole desno imat češ stalno prikazanu ikonu opterečenje procesora pa lako vidiš kolko je neki tablet preslab u praksi kaj se tiče snage njegovog procesora.

https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.takke.cpustats

Kod surfanja(povuci potegni) na jednoj ARM Cortex A9 CPU jezgri, to je obično zakucan procesor do plafona fučkaj ga dakle preslab je i to debelo.Imam ja Prestigio 7 Tablet sa Dual Core ARM Cortex A9 procom na 1.5ghz dolnji link, i to je recimo sasvim dovoljno za sve kaj treba kod normalnog korisnika.No i tu se ponekad vidi da čak niti dvije jezgre nisu baš dost, hebiga današnje internet surfanje je prilično zahtjevan posel fučkaj ga.{#}

http://www.prestigio.com/catalogue/MultiPads/MultiPad_7.0_HD#/product-specs?article=PMP3970B_DUO

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
12 godina
neaktivan

vecer

14 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

vecer

kivic ajde spavat ne smijes ti bit budan u ovakve kasne sate :P

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina

Kivic bi morao ići u krevet iza 19:15.

Dobra večer svima....

16 godina
moderator

Večer :)

12 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
kivic15 kaže...

vecer

kivic ajde spavat ne smijes ti bit budan u ovakve kasne sate :P

nevin si...btw dobio sam admina na 40.000+ {#}

14 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

nevin si...btw dobio sam admina na 40.000+ {#}

pitaj mame ko te napravio :D o kakvom adminu ti pricas?

12 godina
neaktivan

nista,reko ugrijalo...nevin si i fejk,lazes,smrdis i nepismen si

14 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

nista,reko ugrijalo...nevin si i fejk,lazes,smrdis i nepismen si

skupljas jeftine poene na mamicevim forama?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice