mario jel?
Naravno 
Ja sam zlobna samo prema poznatim facama...tebe ne znam tak da si siguran za sad...dok ne ostaviš neoprano suđe u birtiji 
mario jel?
Naravno 
Ja sam zlobna samo prema poznatim facama...tebe ne znam tak da si siguran za sad...dok ne ostaviš neoprano suđe u birtiji 
Ovi postovi su kao haiku poezija! 
mario jel?
Naravno 
A tako znači. Pa eto ja nisam u posljednjih 6mj odkad si ti na forumu, bio svega 10tak puta tu. A u nespavalice nisam isto povirio dosta dugo vremena. Odvikao se od birtije :D hehe
Više pjesnika....
Nu još ćeš i ti uskoro Kiklopa tražit 
Pardonček ne znam multiquotat na tabletu 
Ovi postovi su kao haiku poezija! 
Više haiku a manje poezija...
Pardonček ne znam multiquotat na tabletu 
Odavno sumnjam da si na tabletama.
Večer ekipa! :)
Večer i tebi.
Nadrapao si kad dođe rambox, zbog zabušavanja, naravno.
Bok svim nehrkalicama, žuti kartoni sami padaju nakon dužeg zabušavanja to je takva opcija na Bug forumu nis ja tu ništ kriv.
Večer ekipa! :)
Večer i tebi.
Nadrapao si kad dođe rambox, zbog zabušavanja, naravno.
haha a on će odmah po kritikama..
Criticless of Rambox 
a evo ponekad ipak navratim, nisam se skroz okanuo foruma mada to nije više kao nekad.
A čuj neki su otišli u vojsku,
neki se možda i oženili a neki su postali HDZ-ovci jel i da nema Anči pa nema a obečala je doč fučkaj ga sad.

A tako znači. Pa eto ja nisam u posljednjih 6mj odkad si ti na forumu, bio svega 10tak puta tu. A u nespavalice nisam isto povirio dosta dugo vremena. Odvikao se od birtije :D hehe
Vidi se da te dugo nije bilo. Nisi odmah s vrata pitao gdje su flaše ko ostatak dežurnih pijanaca 
Odavno sumnjam da si na tabletama.
pa tko bi vas trpio bez određenih stimulansa 
a evo ponekad ipak navratim, nisam se skroz okanuo foruma mada to nije više kao nekad.
neki se možda i oženili a neki su postali HDZ-ovci jel i da nema Anči pa nema a obečala je doč fučkaj ga sad.

Niti sam otišao u vojsku, niti se oženio a ni politika me ne zanima. Tako da nije ništa od navedenoga. Više me odvuče posao i druge stvari. Slobodnog vremena imam jako malo. 
Vidim ima dosta neaktivnih, čak je i F1-IVO otišao u mirovinu. Znam da je imao problema sa zdravljem, nadam se da je dobro sve sa njim.
Daj me nemoj žderati. Pa mi te stalno stimuliramo a ti nam ovako uzvraćaš. Kivica je skoro srce izdalo, onomad....
Ja ne pijem bocom.
samo čaše dolaze u obzir, ito od kristala hehe
Daj me nemoj žderati. Pa mi te stalno stimuliramo a ti nam ovako uzvraćaš. Kivica je skoro srce izdalo, onomad....
Šta to vrijedi kad na kraju imate krive konektore 
A Kivic si je sam kriv,da manje gleda u ekran a više u sise nebi ga tak šokiralo 
Ja ne pijem bocom.
a da ti još i pjevamo ? 
Ja ne pijem bocom.
a da ti još i pjevamo ? 
Pa ako vam nije mrsko. I nadam se da se Ilić neće ljutiti što smo mu porazbijali čaše od kristala prije njega! 
Opet ti o konektorima. Bolje nemoj, znaš kako je prošli put završilo....
Pa ako vam nije mrsko. I nadam se da se Ilić neće ljutiti što smo mu porazbijali čaše od kristala prije njega! 
Ilića će Rambox ja ne znam tekst 
Opet ti o konektorima. Bolje nemoj, znaš kako je prošli put završilo....
izhlapilo mi iz glave od prevelikih vrućina (smajlić koji fućka) 
izhlapilo mi iz glave od prevelikih vrućina (smajlić koji fućka) 
Daj se skoncentriraj. Ako nastaviš tako još ćeš kolce postavljati za paprike.

Niti sam otišao u vojsku, niti se oženio a ni politika me ne zanima. Tako da nije ništa od navedenoga. Više me odvuče posao i druge stvari. Slobodnog vremena imam jako malo. 
Vidim ima dosta neaktivnih, čak je i F1-IVO otišao u mirovinu. Znam da je imao problema sa zdravljem, nadam se da je dobro sve sa njim.
Pa nisam ja to mislil baš na tebe,
več sam rekel onak opčenito pa koga šta zapadne ovisno o zabušavačima jel.
A čuj pa uvjek ima neaktivnih, kolko sam ja primjetil dost forumaša se opet aktivira onako ko grom iz vedra neba ima tog dost u praksi.Vezano za F1-IVO da on je trenutno neaktivan, a kaj se tiče njegovog zdravlja i ja se nadam da je sve uredu kaj drugo.
Otvoreno!
Bolje da te mater tom bocom opalila po glavurini...
Možda još nije kasno.
A jesi u tortu umješal malo listova marice, jer ako nisi onda ga fučkaj torta je za otpis.
I onda meni Mario drži predavanja kak kvarim mladež 
nije da se hvalim,al torta je odlicna...
A zašt nebi bila...što više ruma to su kolači bolji 
biskvit od oraha i cokolada i tjt....ne pamtim da smo ikad ijednu drugu tortu napravili u zadnjih 10g,osim te
sljedeci put ide litra....
od litre ti postane jako gorko.
Ja sam danas imala čokoladni biskvit s komadićima mandarina i kremom od čokolade i ruma 
A je li ostalo šta od te torte ili sam zakasnio? :D
buraz je navalio.....sumnjam da ce ista ostat...
poznavajući Kivica već skuplja zadnje mrvice po tanjuru
buraz je navalio.....sumnjam da ce ista ostat...
Normalno, nikad ništa ne ostane za Alisera :c
Dobra večer svima...
@darkerica: šta mi radiš.
Sad opet moram u desant na frižider.
Kod kivica se nema što pokvariti, gotov je...
Dobra večer svima...
Ja? Pa nisam ja počela s kolačima nego Kivic. Da ti ja nešt radim osjetio bi 

Dobra večer svima...

Hahhahaha :'D

Hahhahaha :'D
Nek si se ti nasmijao....
kad smo već kod osjećaja,prdno sam...jel osjetite? :D