good mouning pospanci 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Večer.
Pogledajte ovo:
Dobra večer svima...
Jutro...
helou nespavalice!
bas sam nedavno si stavio win 8.1
i odusevljen sam brzinom, fluidnosti! jos sam si i SSD stavio! ma milina! :)
no ono sto mi bas upada u oci je This PC umjesto Computer..cak mi je bilo neobicno kad su izbacili MY computer..a sad kad su izbacili i computer iz naziva. 
Bok svim nehrkalicama, nemaš kaj bit oduševljen brzinom Windows 8(u odnosu na Windows 7) jer on ja brz samo zato kaj si ga okačil na SSD i to je to.
Dobra večer svima...

Jutro...
dan 
Bok svim nehrkalicama, nemaš kaj bit oduševljen brzinom Windows 8(u odnosu na Windows 7) jer on ja brz samo zato kaj si ga okačil na SSD i to je to.
Ovo "nemaš kaj bit oduševljen" može bit opis za cijeli osmicu a ne samo brzinu. 
Tak je i moj pokušaj prošao...samo sam ja odustala nakon pola sata. 
Pa neide to na vešmašinu 

Pa neide to na vešmašinu 

Fakat? A u piiiip...a ja sam mislila da ide. Ništa probat ću odna instalirat na mikser. Možda tamo primi 
Fakat? A u piiiip...a ja sam mislila da ide. Ništa probat ću odna instalirat na mikser. Možda tamo primi 
Eto...i onda je Windows loš...
Normalno...trebali su napisat da nije za vešmašinu.
šta bi čovjek trebao mislit s onim njihovim novim pozorčekima. Izgleda ko da biraš programe pranja.
Stručnjak za odmaganje...
Kaj se žališ, ja sam danas klijentu instalirao XP na komp da s.754 EPOX matičnom...
Dovoljno je napomenuti da više ni službena stranica ne postoji, a pogotovo ne driveri...
Kaj treba dvoje za instaliranje windowsa? Prvi glas
Kaj se žališ, ja sam danas klijentu instalirao XP na komp da s.754 EPOX matičnom...
Dovoljno je napomenuti da više ni službena stranica ne postoji, a pogotovo ne driveri...
i još radi? Sad mi je bar jasno za koga ovi u dućanima drže 7 godina stare grafičke 
Ovo "nemaš kaj bit oduševljen" može bit opis za cijeli osmicu a ne samo brzinu. 
http://tehnoklik.net.hr/vijesti/gates-cijeli-svoj-prvi-dan-na-poslu-proveo-pokusavajuci-instalirati-windows-81
Nis trebala niti pokušavat ionak znaš kak Windows 8 izgleda,
a to je najbitnija promjena pa ak te izgled 8 ne zanima jaši dalje starog Windows 7 konja.
Večer
Otvoreno!
Opet sisate konobarice ostavile nered u bircu 
Nego probala dovuć alkohol u nespavalice al forum danas piipzdi i neda. Opet niste platili račune?
Izgovor, izgovor, izgovor,....
Dobra večer svima....
Lažeš Melita!
Večer :)
Lažeš Melita!
Koja je ta? Jel ona sisata? 
Koja je ta? Jel ona sisata? 
Ona guzata :)
Nisam tu vidjela...opet ste uzeli novu 
Btw nu...vidiš da neće
Pa nećemo valjda stalno istu koristiti :)
včr
Stručnjak za odmaganje...
Večer 
Ma to Mustang opet ima večer dvostrukog značenja 
Večer 
Ma to Mustang opet ima večer dvostrukog značenja 
Drugi pubertet ili kriza srednjih godina?
Kako je bilu u Arena centru?
Drugi pubertet ili kriza srednjih godina?
prestar je on za to 
hahooj 
Kako je bilu u Arena centru?
Neznam, poslao sam ju samu xD