Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.462
|
čitano: 2.415.099
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
moderator
Za nespavalice (22h - 06h)

Rekoh u bircu...

Triksića je toliko razočarao bfs da mu se i forum gadi sad...

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
15 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
XXX-Man kaže...

Triksića je toliko razočarao bfs da mu se i forum gadi sad...

Dezifinciraj dostatnom kolićinom alkohola i proći će.{#}

Večer svima.

13 godina
neaktivan

Good mouning {#}

kivic15 kaže...

procitaj friendzone i shvatit ces da nista nisi propustio xD

čitam čitam {#}

Trkisić pa zar je tako grozno bilo?

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
17 godina
moderator
Tiby kaže...

Dezifinciraj dostatnom kolićinom alkohola i proći će.{#}

Ne pomaže to..

ddarknessfairyy kaže...

Trkisić pa zar je tako grozno bilo?

Pa osim teške HT propagande koja ponekad nije imala veze s zdravim razumom od strane jedne njihove zaposlenice i kasnije dodijele jedne od nagrada djelatniku Indexa (medijski pokrovitelj) je sve bilo savršeno...

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
13 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Pa osim teške HT propagande koja ponekad nije imala veze s zdravim razumom od strane jedne njihove zaposlenice i kasnije dodijele jedne od nagrada djelatniku Indexa (medijski pokrovitelj) je sve bilo savršeno...

A meni bilo čudno zašto Index s toliko lijubafi piše o bfs-u {#}...za HT me ne čudi. Većina njihove propagande nema veze s mozgom.

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 22:17 (ddarknessfairyy).
17 godina
moderator

Ma...nemam riječi...

Kaže ona da bi njima youtube trebao plaćati što korisnici preko HT linija gledaju filmiće {#}{#}

Tog trena sam se dignuo i otišao na WC...potjeralo me...

Da se razumijemo, ostatak je bio odličan...super organizacija, odlično osmišljeno i izvedeno {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 22:24 (XXX-Man).
13 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Ma...nemam riječi...

Kaže ona da bi njima youtube trebao plaćati što korisnici preko HT linija gledaju filmiće {#}{#}

Tog trena sam se dignuo i otišao na WC...potjeralo me...

Da se razumijemo, ostatak je bio odličan...super organizacija, odlično osmišljeno i izvedeno {#}

{#}{#} dobra logika...ak je tak onda ću ja tražit da meni HT plati to što otvaram youtube preko njihove linije, radim im promet i oni onda za to dobivaju lovu {#}

i službeno me sram što je to izjavilo žensko...ne čudi me al me opet sram {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 22:31 (ddarknessfairyy).
18 godina
Šef kaže...

Večeras Šef otvara {#}

Bok svim nehrkalicama, ko je tebe natjeral ovamo ili si možda ipak došel svojom voljom jel.Izlanuo se

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
17 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

{#}{#} dobra logika...ak je tak onda ću ja tražit da meni HT plati to što otvaram youtube preko njihove linije, radim im promet i oni onda za to dobivaju lovu {#}

I onda još kako oni imaju LTE i što ti ga ja znam kaj nemaju xD

Zanimljivo kako ja 25km od centra nemam ni ADSL ni LTE ni išta bržije od EDGE na mobitelu...dok mi Vip pruža 15-20mbps mobilnu vezu...

13 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

I onda još kako oni imaju LTE i što ti ga ja znam kaj nemaju xD

Zanimljivo kako ja 25km od centra nemam ni ADSL ni LTE ni išta bržije od EDGE na mobitelu...dok mi Vip pruža 15-20mbps mobilnu vezu...

Iznenađen još to nisu riješili? A hvale se da cijela županija ima ADSL. {#}

Vipov net drži? Imala sam ga prije par godina al je veza toliko pucala da sam na kraju odustala od njih.

Ja koristim njihov ADSL 20mbps al ih jako živcira to što me želim maxTv...svaki tjedan zovu da ga uvale al im neuspjeva {#}

17 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

Iznenađen još to nisu riješili? A hvale se da cijela županija ima ADSL. {#}

Vipov net drži? Imala sam ga prije par godina al je veza toliko pucala da sam na kraju odustala od njih.

Ja koristim njihov ADSL 20mbps al ih jako živcira to što me želim maxTv...svaki tjedan zovu da ga uvale al im neuspjeva {#}

Nataknem im hvaljenje na milokliz...

HSDPA ftw :)

17 godina
neaktivan
rambox kaže...
Šef kaže...

Večeras Šef otvara  {#}

Bok svim nehrkalicama, ko je tebe natjeral ovamo ili si možda ipak došel svojom voljom jel.Izlanuo se

Dosada me potjerala  Smijeh

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
15 godina
odjavljen

Ima ko Optimu od vas?

16 godina
Tko to ti "nešto" uvaljuje? Dobra večer svima...
Stručnjak za odmaganje...
13 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Tko to ti "nešto" uvaljuje? Dobra večer svima...

od cijelog razgovora ti samo to uočiš....i onda sam ja ugrožena Nevinašce

17 godina
moderator

Evo kod drage, gdje je puno lošiji signal nego kod mene...

15 godina
odjavljen
XXX-Man kaže...

CARNET? 

16 godina
Imam sposobnost uočavati samo bitne stvari, ostalo zanemarujem. Nemoj se izvlačiti, budi .... I reci tko je taj
Stručnjak za odmaganje...
17 godina
moderator
Deawood kaže...

CARNET? 

VIP mobile Carnet :)

13 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

{#}

Nećem pokazivat svoje jer bi me bilo sram upload rezultata(uploadam na secureupload i rapidfileshare) sumnjam da bi išta ostalo za test Smijeh

mario.L_hr kaže...
Imam sposobnost uočavati samo bitne stvari, ostalo zanemarujem. Nemoj se izvlačiti, budi .... I reci tko je taj

Svaki tjedan drugi...jedan tjedan Pero, drugi Mate, treći Tonči....samo mi nije jasno koji kuki zovu iz Splita da mi prodaju MaxTV. Kaj nemaju operatere u ZG-u...il ih je strah da ih ne nađem Smijeh

17 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

{#}

Nećem pokazivat svoje jer bi me bilo sram upload rezultata(uploadam na secureupload i rapidfileshare) sumnjam da bi išta ostalo za test Smijeh

Malo se pomaknem i gle ide još za 0,5 mbps bržije :)

13 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Malo se pomaknem i gle ide još za 0,5 mbps bržije :)

Jesu ti ikad rekli da si zloban? {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 23:41 (ddarknessfairyy).
17 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

Jesu ti ikad rekli da si zloban? {#}{#}

Nikad :)

13 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Nikad :)

Trebali su...jer je ovo već provociranje {#}

Runda za sve

17 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

Trebali su...jer je ovo već provociranje {#}

Nije, ovo je :)

13 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Nije, ovo je :)

17 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

Čekaj da ulovim LTE pa da vidiš 30mbps :)

13 godina
neaktivan

Kašlj kašlj nemoj zaboravit na moju paranormalnost i kinesku teletinu moglo bi se desit da ti internet naglo krepucne {#}Smijeh

17 godina
moderator

Uzalud ti to :)

15 godina
neaktivan

Nisam tu nikad posta. Večer ekipa.

Kako se sliku stavi da se vidi u postu?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice