Ja jedino ne kužim kako netko može spavat kraj 5.1 sustava sa 500W RMS snage 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ženska moć isključivanja nezanimljivih zvukova..usavršena kod nezanimljivih razgovora i urlanja za vrijeme utakmica.
Nisu to nezanimljivi zvukovi, to je simulacija potresa 
Još bolje,bar ti da dobar ritam za uspavljivanje.
Ja najbolje spavam kad mi ovaj moj hrče na uho(a hrče ko da je cirkular upaljen).. zaspim ko beba 

Neće on još dugo 
Sretna Nova godina.... spavalice i nespavalice.....
Ova moja zaspala ko klada...sad treba ubit dosadu....
Bok svim nehrkalicama i Sretna Nova godina kaj drugo, a vezano za ovu tvoju a čuj kad si je pošteno izjahal sad je zaspala kaj drugo.
kod mene isto. Pola sata nakon ponoći i već su svi zakrmili. Čak i pesek hrče ko šašav 
Tak to ide kaj drugo, baš se pitam kaj si stavila u kolače a vezano za pesa kaj se čudiš kad si mu dala pit pive jel.
rambox, kućo stara, jel' upitanju noćno pišanje ili još nisi ni legao (poput mene).
rambox, kućo stara, jel' upitanju noćno pišanje ili još nisi ni legao (poput mene).
Ma jok kakvo nočno pišanje nema još hrkanja,
a ionako obično ne spavam puno tak da je meni isto jel Stara godina ili je normalan dan fučkaj ga.

Večer :)
Di ste stručnjaci, štrajkate ili je u pitanju nešto treće?
Di ste stručnjaci, štrajkate ili je u pitanju nešto treće?
Dobio sam 8kg od 23.12.
Onda znaš kako mi je xD
Dobio sam 8kg od 23.12.
Onda znaš kako mi je xD
Naučila kuhati (a da je jestivo)?

Ajde ti šuti, kad pređeš 100 možeš se javiti.
Naučila kuhati (a da je jestivo)?

Sam si kuham kaj jedem :D
Da mi ona kuha onda bi toliko smršavio xD
Onda udri, jedan dan kuhaj ti a drugi ona. Zajamčeno ostaješ na trenutnoj kilaži.
Onda udri, jedan dan kuhaj ti a drugi ona. Zajamčeno ostaješ na trenutnoj kilaži.
Samo kaj moram bit gladan svaki drugi dan 
Samo kaj moram bit gladan svaki drugi dan 
U one dane kada ti kuhaš se najedeš za dva dana. Slučaj riješen.
Nemogu toliko pojest
Nemogu toliko pojest
E onda imaš problem. Pitaj kivica za savjet, on pojede pune tačke za jedan obrok.
U njega traktorom tovare 
U njega traktorom tovare 
U pravu si, zaboravi ovaj moj gornji post. Vjerojatno uz njega dolazi i natpis ovo ne pokušavajte raditi doma.
Ke???? Nitko od nas nije iz Muća.
Pa ti si stalno tu u nespavalicama, nemaš pametnijeg posla.
Dobra večer svima...
Pa ti si stalno tu u nespavalicama, nemaš pametnijeg posla.
Dobra večer svima...
Bok svim nehrkalicama, kolko si večeras pive popil jer očito sam sebi podmečeš klipove jel.

Bok svim nehrkalicama, kolko si večeras pive popil jer očito sam sebi podmečeš klipove jel.

rambox, nisam ni jednu popio, gledam i skoro svaki drugi post je pod ovim nickom pa rekoh da ga malo poštpotam.
(čitaj: u ovoj temi je zavladalo pravo mrtvilo)