Červe
Uvalite mu koju zelenu tableticu ili onog bučkuriša iz bačve u podrumu i brzo će zaboravit na pravopis.
Červe
Uvalite mu koju zelenu tableticu ili onog bučkuriša iz bačve u podrumu i brzo će zaboravit na pravopis.
Večer :)
Dobra večer svima....
Jel to netko spominje hranu i cugu.
Kad smo već kod djece,kako obožavam "male hakere" koji ti se nakaleme na wifi. Samo još nisu naučili da kad kradeš internet onda nije pametno dijelit cijelo računalo sa svima na mreži. Mislim da ovom malom neće tako brzo past na pamet gurat prste u tuđi pekmez.
Još je bolje kad ga zasnifaš pa mu promijeniš passworde i zaprijetiš dijeljenjem podataka roditeljima.
To slijedi kod idućeg upada. Mislim da mu je za sad dovoljna kazna ponovno pisanje referata o V.Nazoru i 30-tak zadataka iz kemije s krivim rješenjima
da te nebi mali medo... dosta su mi ova moja tri tuljana doma,još da i tu glumim konobaricu...e nemere
Još da si tražio francusku sobaricu nekak bi se dogovorili..al ovak jok
Bok svim nehrkalicama, hm tak znači francuska sobarica prolazi ok može nema frke a detalji idu na PP jel.
Dobro veče, dobri ljudi.
To slijedi kod idućeg upada. Mislim da mu je za sad dovoljna kazna ponovno pisanje referata o V.Nazoru i 30-tak zadataka iz kemije s krivim rješenjima
A jesi zločesta. Sad će još i kulju dobiti iz hrvatskog i kemije. Zar ti nije bilo jednostavnije uvaljat mu onaj policijski virus s modificiranom slikom (upad u tuđi wi-fi).
Bok svim nehrkalicama, hm tak znači francuska sobarica prolazi ok može nema frke a detalji idu na PP jel.
Sad bi ti sve to rješavao u četiri oka. Nemože, sad si u nespavalicama i sve mora iti javno (potkrepljeno sa što više fotki, sebe možeš izbaciti iz istih...).
Dobro veče, dobri ljudi.
I tebi sinko. Jesi li ti živ ili samo životariš.
kakve detalje se tu treba dogovorit?
A jesi zločesta. Sad će još i kulju dobiti iz hrvatskog i kemije. Zar ti nije bilo jednostavnije uvaljat mu onaj policijski virus s modificiranom slikom (upad u tuđi wi-fi).
bi al gdje je tu zabava za mene
Sram te bilo
Sram te bilo
Ne profociraj ti si još gori od mene
Ne profociraj ti si još gori od mene
Ja? Nikad
Sram te može biti. Znaš da su takve stvari kažnjive.
červe....
I tebi sinko :P
ima tko portal na steamu? ako ima,i ako bi mogao uci u igru,i vidjeti dali moze staviti shadows na High, i shaders na Very High.
nakon nekog vremena sam odlucio igraati malo portal,ali sad vise nemogu igrati na ultra,a kupio sam jos jacu grafu od zadnji put kad sam igrao,a tad je sve bilo maxed out
nego,jel igra netko od vas world of tanks? :P
Dobra večer svima
sad već pričaš i sam sa sobom
Večer
Rugala se sova (paranormalna) sjenici.
Pomalo se približavaš crnoj listi. Cijelo vrijem kuriš sa spremanjem kolača i onda štanga u birtiji i nespavlaicama...
kakve detalje se tu treba dogovorit?
Bok svim nehrkalicama, pa detalji jel kakva če bit uniforma sobarice i tak to a možda nam dobro dođu i lisice jel ko zna fučkaj ga.
Hahoj
Sobarica, izjelica i ja. To ti dođe ko Trojica u mraku ili Trnju..
Prije ko tri praščića
Ako smo praščići, onda smo nadrapali. Ovo je loše vrijeme (u godini) za biti praščić.
Ako smo praščići, onda smo nadrapali. Ovo je loše vrijeme (u godini) za biti praščić.
Ak nas do sad vuk Triksić nije pojeo onda ćemo preživjet i ovo...al ja sam za svaki slučaj pod krevetom
Ak nas do sad vuk Triksić nije pojeo onda ćemo preživjet i ovo...al ja sam za svaki slučaj pod krevetom
Bakice, bakice...()... znaš da ti to neće pomoći. Vuk ti ima jako dobar osjet njuha a pod krevetom je manjak manevarskog prostora.
Do sad razmještao 5.1 sustav po sobi...ova moja me skoro zatukla metlom
kako si joj uspio objasniti da se malo žice mora vidjeti?
Bakice, bakice...()... znaš da ti to neće pomoći. Vuk ti ima jako dobar osjet njuha a pod krevetom je manjak manevarskog prostora.
imam ja bračni krevet pa ima mjesta ispod koliko te volja..kad povadim sve cipele i igračke koje je pesek spremio ispod
a je smotana..to se tak ne radi..treba vas pustit da ludujete po kući i samo diskretno ostavit krpu za prašinu i metlu da "usput" očistite. Dobila bi dva sata mira za sebe samo tako