Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.159.192
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
XXX-Man kaže...

Rambox spomene prčavost i odmah ti o whisper {#}

Pa možda onda nju tako zamišlja, kao vrlo prčavu pa se onda eto sjetil nje kad se spomenula prčavost.Smijeh

mario.L_hr kaže...
XXX-Man kaže...

Rambox spomene prčavost i odmah ti o whisper {#}

Čim se pojavi rambox meni odmah na pamet padnu palačink. A ona je jedina koja ih radi u ove dvije teme.{#}

Normalno nema ništa bez palačinki punjenih čipsom jel.Šutim{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
14 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

to sta je prosla ponoc ne znaci da me nema:) u trecoj smjeni sam;)

mario trenutno sam u dalmaciji hvalim te boze, em tekma u petak em snig..ja neznam sto je to.. taman posla da tramice ribam, stricek koji gledi karte je rekao neka ja cu ti platiti kartu :)) samo ti polako, ljudi smo dogovorili smo se jel..

rambox sad sam zbunjena tko hoce prcaste pakacinke? ti il mario? {#}

17 godina
whisper2311 kaže...

to sta je prosla ponoc ne znaci da me nema:) u trecoj smjeni sam;)

mario trenutno sam u dalmaciji hvalim te boze, em tekma u petak em snig..ja neznam sto je to.. taman posla da tramice ribam, stricek koji gledi karte je rekao neka ja cu ti platiti kartu :)) samo ti polako, ljudi smo dogovorili smo se jel..

rambox sad sam zbunjena tko hoce prcaste pakacinke? ti il mario? {#}

Kolko se meni čini tu smo jednaki, palačinke volimo da a pogotovo one koje ispadnu prčaste to sigurno.{#}

14 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan

Jeste li primjetili da su svi ljudi koji zagovaraju upotrebu prezervativa već rođeni?

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
16 godina
moderator
Unix kaže...

Jeste li primjetili da su svi ljudi koji zagovaraju upotrebu prezervativa već rođeni?

Ne brini, tebi nisu potrebni {#}

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
neaktivan
Well played, well played.
'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
16 godina
moderator

OPEN!

Večer :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina

Dobra večer svima...

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
neaktivan

Večer svima!!

Mario baš sam razmišljao hoćeš biti tu slučajno :D Imaš iskustva sa nas4free, freenas i sl., distribucijama temeljenim na linuxu za nas servere?

16 godina
neaktivan

Ljudi imam jedan broj mobitela, jel ja mogu saznat čiji je to broj ako je na predplatu?

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
15 godina
xDinichx kaže...

Večer svima!!

Mario baš sam razmišljao hoćeš biti tu slučajno :D Imaš iskustva sa nas4free, freenas i sl., distribucijama temeljenim na linuxu za nas servere?

Čuo sam dobra iskustva za freenas.

cuspajz kaže...

Ljudi imam jedan broj mobitela, jel ja mogu saznat čiji je to broj ako je na predplatu?

Možeš samo ako je osoba dozvolila da je broj vidljiv u imeniku.

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Ja sam na pretplati i u moj.vip.hr mi je po defaultu bila uključena opcija da me ne prikazuje u imeniku...

16 godina
neaktivan

Aj slušajte šta mi se danas dogodilo. Znači sjedimo mi u kafiću i lik (u odijelu) koji je sjedio pokraj nas nas pita za jedno natjecanje u extremnim sportovima (biciklizam ga je konkretno zanimo) sto se odrzava tu u Osijeku. Uglavnom mi s njim pricamo tak nes bezveze (studira ekonomiju u osijeku (vanredno), inace iz slatine, ima tu kucu, vozi bmw... uglavnom reklo bi se da ima para). I kaže on meni kad upišem ekonomiju da će mi dat knjige, ja ga pitam kak se zove i da mi da broj. Uglavnom lik mi da broj i kaže zovem se Lord i svoje ime. Mi mislili lik se zajebava, on kaže mrtvo ozbiljno da je.

Meni sve neš čudno, i upišem njegob broj na google i izbaci mi stari oglas za bicikl (koji je reko da je prodavo) i piše lokacija Slatina. Jel moguće da je on hebeni lord?

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Čuo sam dobra iskustva za freenas.

To sam i mislio staviti :D

Još mi samo ram fali i ako kompjuter radi kako spada biti će baš lijepi NAS server :)

cuspajz kaže...

Aj slušajte šta mi se danas dogodilo. Znači sjedimo mi u kafiću i lik (u odijelu) koji je sjedio pokraj nas nas pita za jedno natjecanje u extremnim sportovima (biciklizam ga je konkretno zanimo) sto se odrzava tu u Osijeku. Uglavnom mi s njim pricamo tak nes bezveze (studira ekonomiju u osijeku (vanredno), inace iz slatine, ima tu kucu, vozi bmw... uglavnom reklo bi se da ima para). I kaže on meni kad upišem ekonomiju da će mi dat knjige, ja ga pitam kak se zove i da mi da broj. Uglavnom lik mi da broj i kaže zovem se Lord i svoje ime. Mi mislili lik se zajebava, on kaže mrtvo ozbiljno da je.

Meni sve neš čudno, i upišem njegob broj na google i izbaci mi stari oglas za bicikl (koji je reko da je prodavo) i piše lokacija Slatina. Jel moguće da je on hebeni lord?

Predobro :D Da imam tu titulu išao bi ljudima bezveze po Korzu i predstavljao se sa Lord Dino :D

16 godina
neaktivan

OPEN!

Večer svima....

Šta mislite o cijeni? Klikni na KLIK

Nenad
16 godina
neaktivan

Taman.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
17 godina
Sad kad usporedim, GTA IV uopce nije kao NYC, ni blizu
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Nello kaže...

OPEN!

Večer svima....

Šta mislite o cijeni? Klikni na KLIK

Bok svim nehrkalicama, to je preskupo Sony đubre od TV-a treba ga malo sikirom doradit onda tek bude ok jel.Izlanuo se

16 godina
moderator

Večer :)

Zna tko kako se ovo zove na hrvatskom? I gdje nabavit u ZG?

13 godina
neaktivan

Peronske i zemljane šipke za autobus.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
16 godina
moderator
Unix kaže...

Peronske i zemljane šipke za autobus.

Nije tebi lako...

16 godina
moderator

Ako ima budnih, brzo na:

https://www.youtube.com/user/arminvanbuuren?v=TdjsbiBp8Ek

State of Trance 600 - Live from Madison Square Garden

15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Ako ima budnih, brzo na:

https://www.youtube.com/user/arminvanbuuren?v=TdjsbiBp8Ek

State of Trance 600 - Live from Madison Square Garden

Ovo mi je trebalo!!!! :D 

16 godina
moderator

Mislim da ću spalit nešto noćas, pojačalo je već vruće :/

A i susjedi su budni xD

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 4:25 (XXX-Man).
14 godina
protjeran
XXX-Man kaže...

Mislim da ću spalit nešto noćas, po analogne je već vruće :/

A i susjedi su budni xD

Budalo...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
16 godina
moderator

xD

Idem iznjet pojačalo na terasu :)

15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

xD

Idem iznjet pojačalo na terasu :)

Ja sam sve svoje već po kući probudio XD 

16 godina
moderator

Mi imamo party kod mene :)

Samo ako Pioneerac izdrži ovo...

15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Mi imamo party kod mene :)

Samo ako Pioneerac izdrži ovo...

Dušu dalo za nalit se na ovo :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice