Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.157.421
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
14 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Tiby kaže...
zoharbizo kaže...

Vecer svima.Jako sam ponosan,G530 konacno u pogonu i sada znam kako je imati jeftinjak komp.

Fino ajde podjeli taj osječaj s nama, no kako je?

Odlican osjecaj,zadovoljan sam.Racun za struju usteden jer sve ide preko integrirke :P

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 22:18 (zoharbizo).
15 godina
XXX-Man kaže...

ma gdje ćeš 3 put jedan dan?

al ajd bar ju natjeraj gore {#}

Pa treba pproći sve u jednoj turi, po tome se poznaju pravi, khm .... umjetnici.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 godina
mario.L_hr kaže...

Pa treba pproći sve u jednoj turi, po tome se poznaju pravi, khm .... umjetnici.

Aha sad se furamo i na umjetnike za tehničare znam ali ovo s umjetnicima ta ti je dobra moram zapamtiti {#}

16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Večer... Jel me netko tražio?

Sam svoj majstor. :)
14 godina
Nello kaže...

Opa Nello sta ima?Nema te nikako.

16 godina
moderator

idem zalemit nešto...

zz

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
Nello kaže...

DAa neki striček za ekotest i referent za osiguranje rekli su kako će te olakšati {#}

17 godina
zoharbizo kaže...
Tiby kaže...
zoharbizo kaže...

Vecer svima.Jako sam ponosan,G530 konacno u pogonu i sada znam kako je imati jeftinjak komp.

Fino ajde podjeli taj osječaj s nama, no kako je?

Odlican osjecaj,zadovoljan sam.Racun za struju usteden jer sve ide preko integrirke :P

Bok svim nehrkalicama, a moš ti na tom jeftinjaku zaigrat koju igricu pošteno kao u slučaju ovog dole AMD APU Gaming jeftinjaka.{#} Ok ovaj ispod je 200kn skuplji u odnosu na G530, ali zapravo to je itekak jeftino s obzirom kaj dobiš do 480kn.{#}{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/amd-a4-x2-3400/141524.aspx?page=0&jumpto=2713969&sort=asc&view=flat

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
14 godina
XXX-Man kaže...

idem zalemit nešto...

zz

{#} ako trebaš pomoć zoviiiiiii {#}

16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Opa Nello sta ima?Nema te nikako.

Ma nestašan sam... Malo me ima malo me nema.... Još ga sređujem za neta... Sređivam pomalo...

16 godina
neaktivan
Tiby kaže...
Nello kaže...

DAa neki striček za ekotest i referent za osiguranje rekli su kako će te olakšati {#}

Da, ali će par dana budem mog Punta otić po osiguranje pa na tehnički.... Rok je do 08.03...

14 godina

rambox kolega za igre je tu HD 4870.Za sve ostalo tipa surfanje i gledanje filmova integrirka.Proc hladan ko spricer,snage ima i za gaming a 200 kuna placen.

16 godina
neaktivan

@zoharbizo a nema te na FB?

14 godina
Nello kaže...

Deaktivirao ga radi fakulteta i korizme.{#}

14 godina
zoharbizo kaže...

Hvala ti ovo mi je uljepšalo dan majstorski {#}

16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

rambox kolega za igre je tu HD 4870.Za sve ostalo tipa surfanje i gledanje filmova integrirka.Proc hladan ko spricer,snage ima i za gaming a 200 kuna placen.

Zato što znaš slagat i poštelao i stime si dobio solidan komp,ne? I ja isto znam slagat. U zimi će kraj s laptopom pa ću preć na komp... Jaoooo od 11mj otkad na lapu a komp spava sve dosad.

14 godina

Ma imam ga samo radi grupa sa faksa,materijali se lijepe tu pa je korisno.I malo radi trebica.Ionako ide na brisanje poslije korizme.

16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
Nello kaže...

Tako i treba... Primjetio sam da više nisi na popisu... A budem i ja uskoro.. A i forum isto rijetko doć... Imam puno obaveza....

16 godina
moderator
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina

Obaveze prije svega.Tako je Nello.

14 godina

Prodavac je pouzdan.

14 godina

Zar to nije tvoj stari poznanik?ovakvu bitku si već vodio.

Nije prošlo puno vremena od početka lemljenja bit će kako je lemilo bilo jako vruče {#}

16 godina
moderator
zoharbizo kaže...

Prodavac je pouzdan.

prodavač je 4 puta bumpao oglas i nitko ništa...

osim toga lik stalno radi duple, trostruke i četverostruke postove po forumu i nikom ništa...

što je to nečiji sinčić?

14 godina

Vidi,gledaj na to ovako.Meni je maklo bilo temu a ovakvi otvaraju po 6 tema i nitko nista.Ili netko ne vidi ili namjerno ne vidi.Samo sto ces.Navikao sam se.

16 godina
neaktivan

Večer.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina
moderator
Tiby kaže...

Zar to nije tvoj stari poznanik?ovakvu bitku si već vodio.

Nije prošlo puno vremena od početka lemljenja bit će kako je lemilo bilo jako vruče {#}

vidim da nema smisla...nekima se stvarno sve dopušta, a drugima se dijele kartoni bezveze...

logiko, o logiko..gdje li si sada?

13 godina
neaktivan

Pozdrav macani i macke {#}

{#}

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
17 godina
zoharbizo kaže...

Ma dobro to je sad nekaj drugo jel, posebna grafa ali s obziorm da sam ja tu svoju HD 3650 platil 500kn novu normalno u onda vremena kad je izašla.{#} A eto sad uz tu cijenu danas, imaš uz takvu grafu tj još malo jaču i naguran X2 proc praktički gotov isti ko ovaj moj Athlon II uglavnom poanta je jasna.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
14 godina
Unix kaže...

Pozdrav macani i macke {#}

{#}

Veljača završava molim bez mijaukanja {#}

13 godina
protjeran
thuglife kaže...

Večer.

Večer i tebi. 

Večer i svima ostalima ,da ne ispadne da vas zanemarujem{#}

Blablabla
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice