Vecer svima.Jako sam ponosan,G530 konacno u pogonu i sada znam kako je imati jeftinjak komp.
Fino ajde podjeli taj osječaj s nama, no kako je?
Odlican osjecaj,zadovoljan sam.Racun za struju usteden jer sve ide preko integrirke :P
Vecer svima.Jako sam ponosan,G530 konacno u pogonu i sada znam kako je imati jeftinjak komp.
Odlican osjecaj,zadovoljan sam.Racun za struju usteden jer sve ide preko integrirke :P
ma gdje ćeš 3 put jedan dan?
al ajd bar ju natjeraj gore
Pa treba pproći sve u jednoj turi, po tome se poznaju pravi, khm .... umjetnici.
Pa treba pproći sve u jednoj turi, po tome se poznaju pravi, khm .... umjetnici.
Aha sad se furamo i na umjetnike za tehničare znam ali ovo s umjetnicima ta ti je dobra moram zapamtiti
Večer... Jel me netko tražio?
Opa Nello sta ima?Nema te nikako.
idem zalemit nešto...
zz
DAa neki striček za ekotest i referent za osiguranje rekli su kako će te olakšati
Bok svim nehrkalicama, a moš ti na tom jeftinjaku zaigrat koju igricu pošteno kao u slučaju ovog dole AMD APU Gaming jeftinjaka. Ok ovaj ispod je 200kn skuplji u odnosu na G530, ali zapravo to je itekak jeftino s obzirom kaj dobiš do 480kn.
idem zalemit nešto...
zz
ako trebaš pomoć zoviiiiiii
Opa Nello sta ima?Nema te nikako.
Ma nestašan sam... Malo me ima malo me nema.... Još ga sređujem za neta... Sređivam pomalo...
DAa neki striček za ekotest i referent za osiguranje rekli su kako će te olakšati
Da, ali će par dana budem mog Punta otić po osiguranje pa na tehnički.... Rok je do 08.03...
@zoharbizo a nema te na FB?
Deaktivirao ga radi fakulteta i korizme.
Hvala ti ovo mi je uljepšalo dan majstorski
rambox kolega za igre je tu HD 4870.Za sve ostalo tipa surfanje i gledanje filmova integrirka.Proc hladan ko spricer,snage ima i za gaming a 200 kuna placen.
Zato što znaš slagat i poštelao i stime si dobio solidan komp,ne? I ja isto znam slagat. U zimi će kraj s laptopom pa ću preć na komp... Jaoooo od 11mj otkad na lapu a komp spava sve dosad.
Ma imam ga samo radi grupa sa faksa,materijali se lijepe tu pa je korisno.I malo radi trebica.Ionako ide na brisanje poslije korizme.
Tako i treba... Primjetio sam da više nisi na popisu... A budem i ja uskoro.. A i forum isto rijetko doć... Imam puno obaveza....
http://www.bug.hr/forum/post/mobiteli-playeri/prodaja-nokiu-n97-32gb/2695240.aspx
pa dal ovo ima smisla...
Obaveze prije svega.Tako je Nello.
http://www.bug.hr/forum/post/mobiteli-playeri/prodaja-nokiu-n97-32gb/2695240.aspx
pa dal ovo ima smisla...
Prodavac je pouzdan.
pa dal ovo ima smisla...
Zar to nije tvoj stari poznanik?ovakvu bitku si već vodio.
Nije prošlo puno vremena od početka lemljenja bit će kako je lemilo bilo jako vruče
Prodavac je pouzdan.
prodavač je 4 puta bumpao oglas i nitko ništa...
osim toga lik stalno radi duple, trostruke i četverostruke postove po forumu i nikom ništa...
što je to nečiji sinčić?
Vidi,gledaj na to ovako.Meni je maklo bilo temu a ovakvi otvaraju po 6 tema i nitko nista.Ili netko ne vidi ili namjerno ne vidi.Samo sto ces.Navikao sam se.
Večer.
Zar to nije tvoj stari poznanik?ovakvu bitku si već vodio.
Nije prošlo puno vremena od početka lemljenja bit će kako je lemilo bilo jako vruče
vidim da nema smisla...nekima se stvarno sve dopušta, a drugima se dijele kartoni bezveze...
logiko, o logiko..gdje li si sada?
Pozdrav macani i macke
rambox kolega za igre je tu HD 4870.Za sve ostalo tipa surfanje i gledanje filmova integrirka.Proc hladan ko spricer,snage ima i za gaming a 200 kuna placen.
Ma dobro to je sad nekaj drugo jel, posebna grafa ali s obziorm da sam ja tu svoju HD 3650 platil 500kn novu normalno u onda vremena kad je izašla. A eto sad uz tu cijenu danas, imaš uz takvu grafu tj još malo jaču i naguran X2 proc praktički gotov isti ko ovaj moj Athlon II uglavnom poanta je jasna.
Pozdrav macani i macke
Veljača završava molim bez mijaukanja
Večer.
Večer i tebi.
Večer i svima ostalima ,da ne ispadne da vas zanemarujem