OPEN!
Dobro večer narode.
Š'a je niste valjda svi vani?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
večer :)
OPEN!
Dobro večer narode.
Š'a je niste valjda svi vani?
Bok svim nehrkalicama, ovisi kako ko nisu svi vani uostalom ipak nije ljeto i toplo vrime fučkaj ga.

Večer ljudi.
večer :)
Imaš li negdi u zalihi koju smrznutu lubenicu onak spremljenu za zimu jel.

UNLOCK!
Dobra večer svima....

nema...

nema...
Bok svim nehrkalicama, znači nema jel ok baš šteta kaj reč nego fučkaj ga.

OPEN!
Dobro Vam Veče!
Večer...
Dobra večer svima....
mario naravno da sam mislila na boldano..valjda ne i ti..
btw večer...
Stručnjak za odmaganje...
evo raznih...
Bok svim nehrkalicama, prava invazija palačinki fučkaj ga nema druge nego udri klopat dok ne padnem pod stol.

Večer ljudi
evo raznih...
Bok svim nehrkalicama, prava invazija palačinki fučkaj ga nema druge nego udri klopat dok ne padnem pod stol.

čista ne umjerenost..hihi...samo vi klopajte..sad bi pasale jedne sa orasima..mislim -ja smijem..
Večer.
Stručnjak za odmaganje...
Večer.
i tebi vecer :)
ee mario pa brz ti ie on, vidis da njemu ne smeta nis , ni suside bez odjece , ni slano ni slatko ..nit ima problem sa dizanjem tlaka .. mladic ;)
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=L2b5IpkYH2w&NR=1
Može samo jedno pitanjce, ispričavan se ako san fula topic, zna li neko jel mogu negdi skinit program za karaoke koji već sadrži pjesme u sebi, ja san malo tražija po netu al nisan moga niš nać... Cijenija bi svaku pomoć xD
Može samo jedno pitanjce, ispričavan se ako san fula topic, zna li neko jel mogu negdi skinit program za karaoke koji već sadrži pjesme u sebi, ja san malo tražija po netu al nisan moga niš nać... Cijenija bi svaku pomoć xD
imam ga ja , negdi na nekom hardu , aj vidim sutra koliko je pa ti dignem ja dropbox i saljem link ..
imam ga ja , negdi na nekom hardu , aj vidim sutra koliko je pa ti dignem ja dropbox i saljem link ..
na njemu su domaće pisme ili?
eh mislim da ima i domacih i stranih sutra pogledam, sad mi je kasno za naprezanje mozdanih vijuga :)
eh mislim da ima i domacih i stranih sutra pogledam, sad mi je kasno za naprezanje mozdanih vijuga :)
fala puno majstore...samo mi sutra onda ostavi u dropboxu
Dobra večer svima....
srčanim..jel..dobro veče..
Nemoj se sad izvlačiti.
Ovo je vjerojatno moj zadnji post u ovoj godini buduci da sutra polijecem za NYC :)
Citamo se za mj. dana, do tada sve najbolje za blagdane!
Ovo je vjerojatno moj zadnji post u ovoj godini buduci da sutra polijecem za NYC :)
Citamo se za mj. dana, do tada sve najbolje za blagdane!
Pa šta nema u NYC internetskih veza, čemu onda svi trube da je USA najjača zemlja svijeta.
Svi koji u prodaji dobiju dosta TD ja ima na poklon dam svoj TU