Ne možemo uvijek biti tihi :D
A "lijepi" ste mi dok je tisina :))) ...nema spama,gluposti,bedastoca....nepotrebnih TD-ova....itd., itd.
A "lijepi" ste mi dok je tisina :))) ...nema spama,gluposti,bedastoca....nepotrebnih TD-ova....itd., itd.
Evo treći tjedan već.. a trebao bih još par dana i onda skidanje
Imaš sreće što nisu vrućine, ja sam cijeli osmi mjesec (prije 10-ak godina) proveo s longetom na desnoj nozi. Za poluditi.
Ma nemoj?
Evo treći tjedan već.. a trebao bih još par dana i onda skidanje
Imaš sreće što nisu vrućine, ja sam cijeli osmi mjesec (prije 10-ak godina) proveo s longetom na desnoj nozi. Za poluditi.
Tebi ionako malo fali :P
Tebi ionako malo fali :P
Ne fali meni ni malo, imam certifikat.
Za sve.
Čuj, ako zabrinjavam tebe onda sam stvarno u problemima. Trenutno se gombam s troškovnicima pa sam možda nešto propustio.
Fin sam od glave do pete, uvijek propuštam trudnice, majke s djecom i starije osobe.
Mario... mario... mario... spameru jedan..
Zar ja? Pa imam samo 9006 napisanih postova.
Fin sam od glave do pete, uvijek propuštam trudnice, majke s djecom i starije osobe.
I zbog toga si ti fin? -.-
Zar ja? Pa imam samo 9006 napisanih postova.
u 2 godine? :O
a ja u 4 godine (i to 7 dana nakon šta je ovaj forum startao :p :p :p) imam čak 1490 posteva ;)
Ne samo zbog toga ali nabrojano potvrđuje činjenično stanje.
Ne samo zbog toga ali nabrojano potvrđuje činjenično stanje.
Nije ti lako nikako, ne ne.
a ja u 4 godine (i to 7 dana nakon šta je ovaj forum startao :p :p :p) imam čak 1490 posteva ;)
1346...
Laku noć ekipa....
Laku noć....
1346...
napisa san otprilike... al vidi koliko sam bio blizu :O :O :O
:o
;)))
Meni ne smeta. Iako ste me oduvijek plašili vi, hermafroditi. :p
OP,OP,OP,OPEEN....
večer...
opet...
:)
hik
Bok svim nehrkalicama, kog zanima boks dole bude našel Sopcast link Klitchko vs Wach tak da se ne mora gledat ono sranje od slike na Nova TV.
javi ko pobjedi .. ja sam za klicka...