I meni je kara previše narasla pa se ni jedna ne buni
hahahaha
šalim se, sve pet ;)))
ccc...ima ovdje djece, znaš
hahahaha
šalim se, sve pet ;)))
hahahaha
šalim se, sve pet ;)))
Uf.. zaboravih se. Evo evo, cenzurirat ću poruku ;)
to ti se ionako sad zove milokliz :)
to ti se ionako sad zove milokliz :)
hahahhhhahahahahhahahahahahaaa
hhahahahahahhahahahahahahHAHHHHAHAHAHAHA
jee da je ovo spam, ali plačem po podu. normalno, nisam ti vjerovao pa sam išao provjerit na đuđl, a onda .... hahahahahahahahahhahaaaa
moderni hrvatski :)
Na temi se piše od 22.00 do 06.00.
Od 06.00. do 22.00 piše se u temi "Veseli kutak - BUG forum birc"
Ova tema je namjenjena svim nespavalicama i onima koji se tako osjećaju
Uživajte
napomena:
Ovu temu izvorno je osmislio i pokrenuo puma1400, neka to ostane zabilježeno za anale!
Ova tema je nastavak istoimene stare teme, pokrenuta samo iz tehničkih razloga!
ccc kradete mi temu, jao li ga vama kad vas uhvatim hahaha
ekipa, vratih se ja na forum, pozdrav svima ;)
Bok svim nehrkalicama, kak ide kod tebe kaj se radi di si bil do sad da nisi naviga na nekom brodu ili tankeru jel fučkaj ga.
I meni je **** previše narasla pa se ni jedna ne buni
Daj reci druže čime je zalijevaš da tako raste pa da i mi ostali muževni muževi ovdje možemo primijeniti tvoj tajni recept, nije da fali ali što duže to bolje...
OPEN...stigla ja,,jeste večerali??
Brudet od palamide, mmmmm... Kasnije sam još ogloda neku pohovanu pureću šniclu preostalu od ručka i neke kekse sa kokosom... Popustio iskušenju...
Za sutra imam u planu punjenu piletinu (pileći ili pureći fileti punjeni sa kockicama sira, gljivama, lukom i peršinom, i zamotani u lisnato tijesto premazano žumanjkom i posuto sjemenkama sezama, i onda sve pečeno u pećnici, servirano uz umak od senfa, bijelog vina i vrhnja), jedva čekam... Djelomično vlastiti recept, kao i svi najbolji moji recepti...
Bok svim nehrkalicama, kak ide kod tebe kaj se radi di si bil do sad da nisi naviga na nekom brodu ili tankeru jel fučkaj ga.
a ono, sve je dobro, nogu sam baš nedavno slomio pa se opet vraćam kompu...
šta ja znam, nekako mi je dosadilo sve vezano uz komp pa se godinu dana nisam pojavljivao na iti jednom forumu hahahaha :(( Čak sam, budala, otkazao pretplatu na bug /tj. nisam je produžio, istekla je u osmi mjesec :O /
btw ako šta ima u svijetu igara novo? Treba mi nešto zanimljivo, sad san s* gta san andreas pa derem multiplayer hahahah
Daj reci druže čime je zalijevaš da tako raste pa da i mi ostali muževni muževi ovdje možemo primijeniti tvoj tajni recept, nije da fali ali što duže to bolje...
Priroda, prijatelju, priroda hahahaha
a ono, sve je dobro, nogu sam baš nedavno slomio pa se opet vraćam kompu...
šta ja znam, nekako mi je dosadilo sve vezano uz komp pa se godinu dana nisam pojavljivao na iti jednom forumu hahahaha :(( Čak sam, budala, otkazao pretplatu na bug /tj. nisam je produžio, istekla je u osmi mjesec :O /
btw ako šta ima u svijetu igara novo? Treba mi nešto zanimljivo, sad san s* gta san andreas pa derem multiplayer hahahah
Tak znači noga u gipsu jel, i odma eto tebe na Bug pa drugo ništ i ne moš nego odmarat i tuckat po tipkovnici i jahat na mišu da tak to ide.
Svak se jednom vrati kući. Tako i ja hahahah
Šta reći nego.. OPEN!
Večer ljudi
večer
večer...
maloprije se opečem na lemilicu dok sam radio arduino, a ONA me pogleda onako ispod oka i kaže: tako ti i treba!
večer...
maloprije se opečem na lemilicu dok sam radio arduino, a ONA me pogleda onako ispod oka i kaže: tako ti i treba!
i treba,posebno ako ju zapostavljaš radi lemilice...
ja bi ti isto rekla,,još i gore...
večer...
HAHAHAHAHAHAHAH, POZNAT TAJ OSJEČAJ....
Večer svima!
ma da nebi gledao s njom masterchef...toliko lud JOŠ nisam
Dobra večer svima...
Revanširati ćeš joj se već nekako, subotnjim shoppingom....
ona uči kako kuhati a ti tako..ccc..užas..ne cijeniš trud.. niti malo..
ne spominji...
ionako sam još uvijek uvjeren da me želi otrovati kad kuha
Shvati to kao testiranje tvoje izdržljivosti (Što te ne ubije to te očeliči).
Rezultat ćemo viditi na kraju dana (navijam za xxx-mana) a dotle zabiti se u kut i lagano pratiti njegovu aktivnost
ne spominji...
mora se učiti na nekome,pa neče valjda na djeci kada dođu,do tad mora biti izvježbana a na tebi je da to muški podneseš..btw jel netko tu igra onu igricu sa traktorima,neku farmu,,navodno opaka igra..ludilo,,hehhee
ne spominji...
mora se učiti na nekome,pa neče valjda na djeci kada dođu,do tad mora biti izvježbana a na tebi je da to muški podneseš..btw jel netko tu igra onu igricu sa traktorima,neku farmu,,navodno opaka igra..ludilo,,hehhee
šta će meni igra sa traktorim, kada u selu kod svojih dodjem eno traktora,lopata,krampa i motike.
Nažalost trenutačno uz kupus, paprike, paradajiz uzgajamo i korov ( a i nakon tone truda korov ipak preživi )
Ja sam se igrao s farmericama i moram priznati da je super, o traktorima nemam pojma.
nek isprobava na psu xD
nek isprobava na psu xD
Onda ga mora voditi veterinaru, s druge strane ti sam možeš otići kod doktora.
Ja sam se igrao s farmericama i moram priznati da je super, o traktorima nemam pojma.
baš ste mi od pomoći,ovaj moj hoče igricu,i nađem ju danas i skinem i sad,,što sad ja nikad nisam instalirala igrice
baš ste mi od pomoći,ovaj moj hoče igricu,i nađem ju danas i skinem i sad,,
Obrati se na PP, riješit ćemo.
nek isprobava na psu xD
Stvari postaju zanimljivije, trebat ću da donesem kokice