Šta ti se nudi?
Ako imaš T-Com onda je vrlo vjerojatno da možeš imati i Iskon.
Šta ti se nudi?
Ja se razmišljam o netu... Nijedna opcija mi ne odgovara...
Šta ti se nudi?
Istražujem za internet jećr će uskoro istekne ugovor pa tražim povoljnije npr adsl. Kod mene jedino dostupan samo t-com. A ovih dana moram raspita u optimi i T-com... Ako mi ne odgovara opcija barem ću bit na bonovima na net...
danas bio kod frenda...
nije mu radio maxtv, došao "tehničar" i kaže lik da to kako je složeno/spojeno nije nikad ni moglo radit...a frend već godinu dana gleda tv bez ikakvih problema i smetnji do prije par dana...
pa ko je takvu budalu zaposlio da mi je znat...
danas bio kod frenda...
nije mu radio maxtv, došao "tehničar" i kaže lik da to kako je složeno/spojeno nije nikad ni moglo radit...a frend već godinu dana gleda tv bez ikakvih problema i smetnji do prije par dana...
I jeli on to riješio na kraju?
danas bio kod frenda...
Nebi vjerovao, ali nekad zna biti pacijenata kojima potpuno pogrešno ukopčaju sve, i ono radi bez problema, ali se "muči" odnosno ograničava se internet i maxtv propusnost dok jedan dio ne "popusti".
Mislim da Optima ima flat za nekih 100-tinjak kn mjesećno. Samo je brzina 1 ili 2 mbita.
Vjerojatno onaj koji je zaposlio i tehničara koji mi je pijan donesao ruter i kroz smijeh rekao da ga nezna podesit.
Nebi vjerovao, ali nekad zna biti pacijenata kojima potpuno pogrešno ukopčaju sve, i ono radi bez problema, ali se "muči" odnosno ograničava se internet i maxtv propusnost dok jedan dio ne "popusti".
ma ovdje je sve bilo ok 100% jer sam mu ja sve spajao, a nisam ih malo spojio do sad...
nego crko mu je uređaj , a lik se čudi kako je spojeno...i na kraju lik sve spoji kako je i bilo prije i kaže da je sad ok...debil teži...
Vjerojatno onaj koji je zaposlio i tehničara koji mi je pijan donesao ruter i kroz smijeh rekao da ga nezna podesit.
A šta da ti kažem: ja sam magnet za budale i gluposti u životu.
Večer svima :)
Mario, kontaktirao sam plus hosting i poslali su mi kompletnu bazu podataka o Dixiju
Inače, kod vas?
Mislim da Optima ima flat za nekih 100-tinjak kn mjesećno. Samo je brzina 1 ili 2 mbita.
Jep, provjerom mog broja kod kuće piše da je nedostupan. A mislio na ovu KLIK. Poslao sam mail Iskonu na upit pa ču vidit šta kažu.
ma ovdje je sve bilo ok 100% jer sam mu ja sve spajao, a nisam ih malo spojio do sad...
nego crko mu je uređaj , a lik se čudi kako je spojeno...i na kraju lik sve spoji kako je i bilo prije i kaže da je sad ok...debil teži...
Zanimljivo, možda se čovjek išao ugrijati uz dvije tri ljute, prije nego vam je došao na vrata
Mario, kontaktirao sam plus hosting i poslali su mi kompletnu bazu podataka o Dixiju
Inače, kod vas?
Dobar razlog za proslaviti. Čovjek se nekad iznenadi na lijepu gestu drugoga. a to bi trebalo biti normalno.
Šta ti se nudi?
E kad bi tak bilo ali nije, mnogi koji su na T-Šrot ne mogu na Iskon pa čak i u Zagrebu to ti ovisi o više stvari Telefonskoj Centrali prvenstveno itd.
Ja se razmišljam o netu... Nijedna opcija mi ne odgovara...
Šta ti se nudi?
Istražujem za internet jećr će uskoro istekne ugovor pa tražim povoljnije npr adsl. Kod mene jedino dostupan samo t-com. A ovih dana moram raspita u optimi i T-com... Ako mi ne odgovara opcija barem ću bit na bonovima na net...
Možda moš na Optimu to bi još bilo kak tak ok jel.
danas bio kod frenda...
Ima ih svakakvih da ko i svugdje, svi koji su kod mene dolazili a nije bilo često zapravo vrlo rjetko su bilo ok i uvjek su rješili problem i nisu šlabrali gluposti.
Uglavnom tehničari koji dolaze van, bilo za T-COM ili Iskon su isti ljudi eto majstora za Iskon a fura se u vozilu obljepljenom T-Šrot oznakama. Danas su malo modernije naoružani nije to ko nekad, sad furaju one svoje pokretne ili mobilne Ruthere pa odma vide jel ti Ruther odapel ili ne tj jel on problem ili nekaj drugo.
A šta da ti kažem: ja sam magnet za budale i gluposti u životu.
to ti je zbog frizure
Inače, kod vas?
Dobar razlog za proslaviti. Čovjek se nekad iznenadi na lijepu gestu drugoga. a to bi trebalo biti normalno.
Da
Ha evo jedne runde od mene zato
Zna li itko može li se i gdje skinut Parada? Nisam uspio naći... :/
nigdi :( tribalo bi do cinestara.. samo 20kn je studentima
Kako se ostvaruju ti popusti? Tako je za svkai film? Iša bih sutra gledat SW ep. 1 3D :)
iksica
Nećeš ti filozofije oko slaganja neta. Za sve imaš upute iriješiš to sam. žali bože cca 450 kn.
Nećeš ti filozofije oko slaganja neta. Za sve imaš upute iriješiš to sam. žali bože cca 450 kn.
uvjek se zarađuje na lijenim i glupim
Lako moguće:)
Aj zamisli situaciju:
Dva frenda i ja sjedimo na terasi (30-ak ljudi) i pijemo i doleti neki pijanac i di će nego pravo na mene i počne mi urlat na uho i grlit.
Momentalno mi se zacrni pred očima i samo sam ga laktom pogodio.
Naravno rulja okolo odmah počela kenjat da kako sam mogao pijanog čovjeka tako. Samo sam im rekao: tužite me:)
filozofija je kad netko ima dva telefona u kući na dvije različite strane, a na trećoj bi modem...
uz napomenu da su telefonske žice iz '85. i samo su dvije :)
i naravno da čovjek nebi da mu se postave novi kablovi jer se treba bušit/štemat
i onda ti budi pametan xD
Meni su T-Hitleri prošlo ljeto kabel stavili preko prozora i zaboravili na njega.
filozofija je kad netko ima dva telefona u kući na dvije različite strane, a na trećoj bi modem...
i naravno da čovjek nebi da mu se postave novi kablovi jer se treba bušit/štemat
E točno to imam... Dvije žice na utićnici a a tavanu 4!!! Hmmmm
Meni su T-Hitleri prošlo ljeto kabel stavili preko prozora i zaboravili na njega.
ah čuj...bar su ga stavili
Brika tu i tamo, malo prespajanja po instalaciji i to je to. Kod mene u stanu imaš tri tel utičnice i nijedna nije dolazna. Neki specijalac je sve pospojio u razvodnoj kutiji. Trebalo mi je par dana da nađem to mjesto.
I tjedan dana sam ih zvao da netko to dođe sredit. Sva sreća da je bilo ljeto jer na koju foru bi po zimi zatvorio.
Brika tu i tamo, malo prespajanja po instalaciji i to je to. Kod mene u stanu imaš tri tel utičnice i nijedna nije dolazna. Neki specijalac je sve pospojio u razvodnoj kutiji. Trebalo mi je par dana da nađem to mjesto.
eh to je lako...
zamisli kuću katnicu od nekih 180m2 i situaciju gore opisanu...iz tel. priključka (na krovu) idu samo dvije žice prema dolje, a nezna se gdje su prespojene xD
jedan telefon na južnoj strani kuće u prizemlju, drugi na sjevernoj na katu, priključaj na tavanu na zapadnoj strani...nezna se ko pije ko plaća...
i čovjek nebi da se išta dira, a da mu radi adsl na katu i maxtv u prizemlju...
situacija od prije neka 2 tjedna...lagano sam se pozdravio i otišao...
I tjedan dana sam ih zvao da netko to dođe sredit. Sva sreća da je bilo ljeto jer na koju foru bi po zimi zatvorio.
prerežeš kabel i to je to :D
Zna li itko može li se i gdje skinut Parada? Nisam uspio naći... :/
nigdi :( tribalo bi do cinestara.. samo 20kn je studentima
Kako se ostvaruju ti popusti? Tako je za svkai film? Iša bih sutra gledat SW ep. 1 3D :)
iksica
Samo je flashnem, a? :D
Ide li se tebi gledat SW 3D?
Instalirah Age Of Mythology. :)
Igra izašla 2002. godine!
Trebao sam na silu zatvorit prozor da se iskrivi i tužit ih za iskrivljeni prozor:)
Da je bila zima tužio bi ih za upalu pluća:)