Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.158.123
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Mućke na HRT 2! Obavezno gledati ili dijelim kartone:)

World Championships: 7, GP started: 299, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546
16 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Aliser kaže...

I tako uvalio sam se u problem koji me, vrlo lako može koštati života.

Sta uradi crni Aliseru?

13 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Ma to je obavezno! :)

Ma fixiji su za ekipu u uskim trapericama i naočalama bez dioptrije koji nose šalove u zatvorenim prostorima.
14 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

ja ih ne gledam :P

PRODAJEM AJVAR
16 godina
moderator
cod4gamer kaže...

ja ih ne gledam :P

ti baš voliš kartone? :D

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
13 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

A ja sam ih vec sve spregledao bar 3 puta...kao i Alo,alo... jel moram opet ?  {#}

14 godina
neaktivan

tvoji su mi najdraži :D imam tvoj žuti koji je još na snazi 

PRODAJEM AJVAR
16 godina
moderator
cod4gamer kaže...

tvoji su mi najdraži :D imam tvoj žuti koji je još na snazi 

znam da imaš :D

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
neaktivan

nadam se da neću drugi dobit :D

prilika i aliser di ste nestali?

PRODAJEM AJVAR
13 godina
neaktivan

Lijepi pozdravi ljudi eto vratio se sa mora bio tri tjedna znam nije puno al nekima i to dovoljno.Moj pas labrador btw. i dalje ne zna plivati pa izgleda da mi preostaje sljedeća godina.Istina bog bilo se malo teže opustiti zbog činjenice da su mi kuću svakih 5 minuta prelijetali kanaderi i razni helikopteri al šta ćeš kad ima ljudi kojima je teže ugasiti i baciti čik u kantu sad nego provest 3 godine u zatvoru poslije.Naravno ima i pyrosa koji izd*kvaju na takve stvari i njih stvarno treba išmarati i to dobro budući da očito to roditelji nisu kad je bilo potrebno.Evo neki dan čitao na indexu(znam da nije neki izvor,al ovo je bilo legit)dvoje Splićana uhvaćena u Vodicama zbog sumnje i navodnih dokaza o paležu(kojih je bilo mnogo u par mjeseci).I kad to čitam samo mi jedno padne na pamet koju posluku porati,oni koji gledaju,a ne vide oni koji slušaju,a ne čuju.Kako tim ljudima objasniti da su njihovi zločini ne samo protiv prirode već i protiv čovječanstva.Uistinu se slažem s onom izjavom da je čovjek najopasnija životinja.Ne znam za vas no ja osobno nikad nisam čuo za priču o krvoločnom medvjedu s zecem među zubima koji je onak zapalio šumu da vidi kako to izgleda.Trenutno jedino što nas hrvate drži od toga da nas eu ne preuzme kao i strani "ulagači" su naše more,šume i djelomično neiskvaren krajolik koji nam daje nekakvu opciju pregovora,osobito more.Ako bude još ovakvih budućih krelaca uskoro će skoro sve prirodne površine Hrvatske biti uništene i što nas onda drži od bankrota prije nego li nam se neki dobri vitezovi spasioci(čitaj tajkuni lovatori)odluče pograbiti zemlju i razdijeliti je ko što je nekad i Poljska patila sličnu sudbinu.Mislim ne izvozimo NIŠTA! možda da nešto no NIŠTA! od svjetske ekonomske važnosti.Koliko čujem u Hrvatskoj u zadnje vrijeme cvjeta tržište s Android aplikacijama no ni to nije nešto značajno.U drugu ruku iako izvozimo ništa uvozimo gotovo sve.Ne trebaš biti financijski analitičar da skužiš da to ne može tako unedogled 15 godina max i bum! Hrvatska propala teško da će nas ikakve MMF financijske injekcije spasiti ako će ih uopće biti.Nemojte se odmah uplašiti Hrvatska neće odmah propasti isto kao što ne bi ni Grčka,jedino bi se odnosi vlasti u državi promijenili budući da bi hrvatske kompanije postale lak plijen za strane ulagače.

Ljudi molim vas nemojte bacati čikove samo tako čak i ako vas nije nimalo briga za druge neka vam bar bude stalo do vas samih jer vjerujte u Hrvatskoj kazne za palež su drakonske neke graniče čak i kaznom umorstva.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
15 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

nadam se da neću drugi dobit :D

prilika i aliser di ste nestali?

Trenutno rješavamo moj problem..javimo se kasnije 

'Sada je takvo vrijeme došlo, da je lakše dobiti sex, nego naći pravu ljubav' Mel
13 godina
protjeran

Vecer.

clock2much
14 godina
protjeran

Vecer svima...:D vegeta daj mi malo nabaci u inbox koju svoju napomenu ili pricu ovaj procesor zanima me ...Tnx...:D

Intel Core i5 460M 2.53 GHz

TL
14 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...

Lijepi pozdravi ljudi eto vratio se sa mora bio tri tjedna znam nije puno al nekima i to dovoljno.Moj pas labrador btw. i dalje ne zna plivati pa izgleda da mi preostaje sljedeća godina.Istina bog bilo se malo teže opustiti zbog činjenice da su mi kuću svakih 5 minuta prelijetali kanaderi i razni helikopteri al šta ćeš kad ima ljudi kojima je teže ugasiti i baciti čik u kantu sad nego provest 3 godine u zatvoru poslije.Naravno ima i pyrosa koji izd*kvaju na takve stvari i njih stvarno treba išmarati i to dobro budući da očito to roditelji nisu kad je bilo potrebno.Evo neki dan čitao na indexu(znam da nije neki izvor,al ovo je bilo legit)dvoje Splićana uhvaćena u Vodicama zbog sumnje i navodnih dokaza o paležu(kojih je bilo mnogo u par mjeseci).I kad to čitam samo mi jedno padne na pamet koju posluku porati,oni koji gledaju,a ne vide oni koji slušaju,a ne čuju.Kako tim ljudima objasniti da su njihovi zločini ne samo protiv prirode već i protiv čovječanstva.Uistinu se slažem s onom izjavom da je čovjek najopasnija životinja.Ne znam za vas no ja osobno nikad nisam čuo za priču o krvoločnom medvjedu s zecem među zubima koji je onak zapalio šumu da vidi kako to izgleda.Trenutno jedino što nas hrvate drži od toga da nas eu ne preuzme kao i strani "ulagači" su naše more,šume i djelomično neiskvaren krajolik koji nam daje nekakvu opciju pregovora,osobito more.Ako bude još ovakvih budućih krelaca uskoro će skoro sve prirodne površine Hrvatske biti uništene i što nas onda drži od bankrota prije nego li nam se neki dobri vitezovi spasioci(čitaj tajkuni lovatori)odluče pograbiti zemlju i razdijeliti je ko što je nekad i Poljska patila sličnu sudbinu.Mislim ne izvozimo NIŠTA! možda da nešto no NIŠTA! od svjetske ekonomske važnosti.Koliko čujem u Hrvatskoj u zadnje vrijeme cvjeta tržište s Android aplikacijama no ni to nije nešto značajno.U drugu ruku iako izvozimo ništa uvozimo gotovo sve.Ne trebaš biti financijski analitičar da skužiš da to ne može tako unedogled 15 godina max i bum! Hrvatska propala teško da će nas ikakve MMF financijske injekcije spasiti ako će ih uopće biti.Nemojte se odmah uplašiti Hrvatska neće odmah propasti isto kao što ne bi ni Grčka,jedino bi se odnosi vlasti u državi promijenili budući da bi hrvatske kompanije postale lak plijen za strane ulagače.

Ljudi molim vas nemojte bacati čikove samo tako čak i ako vas nije nimalo briga za druge neka vam bar bude stalo do vas samih jer vjerujte u Hrvatskoj kazne za palež su drakonske neke graniče čak i kaznom umorstva.

TU ako nisi ovo pročita :D

PRODAJEM AJVAR
13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

TU ako nisi ovo pročita :D

Kak to misliš C/P neki članak?Ma ne.To meni ovih zadnjih tri tjedna dop*zdili kanaderi i helikopteri i to što se moj rođak vatrogasac dizao skoro svaki dan u 6 ili 5 i znao probdijeti čitavu noć gaseći požare.No stvarno pitanje koje se postavlja koliko blesav moraš biti da stvoriš vatrogasni aparat koji pogoni vodu izgaranjem BENZINA!!!Mislim zar ljudi nisu naučili svoju lekciju s tragedije sa Kornata.Mislim ima toliko mnogo drugih alternativa goriva tom aparatu kao na primjer vodik koji se koristi u unutarnjem izgaranju raketa i on je eksplozivan ali sigurno sigurniji nego nošenje par litara benzina na leđima,može solarno,može dinamo al ne naša vlada i dalje smatra da nije vrijeme za upgrade.

Sorry inače nisam ovak emotivan u postovima al eto dugo nisam niš pisao tak da.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
17 godina
Aliser kaže...

I tako uvalio sam se u problem koji me, vrlo lako može koštati života.

Bok svim nehrkalicama, hm kaj se dogodilo zapravo nekaj neočekivano van kontrole ili si sam nekaj zakuhal možda neka neopreznost itd.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
15 godina
neaktivan
Izvuči ću se ja nekako..barem se nadam..

Moram sutra sa ocem u policiju da prijavim ono sranje od sinoć i molit se bogu da mi se ništa ne desi.

@Prilika i @Johnny hvala vam.
'Sada je takvo vrijeme došlo, da je lakše dobiti sex, nego naći pravu ljubav' Mel
13 godina
neaktivan

Ovaj tema ce se pretvorit u BLOG..

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
15 godina

ivo slobodno dijeli kartone, meni su mucke odvratne...onaj delboy je toliko izdeformiran da gubim svaku volju gledati ga i slusati britiš hjumor

13 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Moram sutra sa ocem u policiju da prijavim ono sranje od sinoć i molit se bogu da mi se ništa ne desi.

Nemas frke :) sam ti rekao...ako budes kaj trebao samo javi  {#}

13 godina
neaktivan
Johnny4286 kaže...
Aliser kaže...

Nemas frke :) sam ti rekao...ako budes kaj trebao samo javi {#}

Moj mu nick sve govori, dao sam mu "priliku" da rijesi heheheh {#}

14 godina
neaktivan
Aliser kaže...

stari šta si napravio?da nije kaka tuča il šta? :)

PRODAJEM AJVAR
13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
Aliser kaže...

stari šta si napravio?da nije kaka tuča il šta? :)

Tezi problem od tuce za jedno 5000 kvadriliona puta {#}

13 godina
neaktivan
Prilika kaže.

i kompliciraniji..... za poludit....

14 godina
neaktivan

da nije ubio nekog i onda silova truplo? xD

PRODAJEM AJVAR
13 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Šta problemi s murjom,a šta ćeš kad ti trebaju nigdje ih nema a čim neko s*anje iskrsne odmah se pojavljuju ko nenajavljeni gosti.

Dobro se sjećam kad su mene priveli,a bome se i sjećam kad su došli i po baku(da ne za*ebavam se samo nju nisu priveli).Iskreno rečeno budući da sam tad bio klinjo,popišanko da se bolje izrazim plakao sam,da priznajem i ne sramim se toga.No to je prošlo kroz par minuta i već sam počeo voditi zanimljivu konverzaciju s likovima ovako stvari stoje frend mi je htio biti policajac pa sam si rekao od kog ću bolje saznati nego od ovih pa eto.Malo smo ja i on razgovarali ostalih 7 je samo tupo gledalo(i pitalo se kaj sam lud)i ubrzo shvatiš da je i on prosječan čovjek s nezadovoljstvom u poslu koji mu je već dosadio nakon 2 tjedna.Također sjećam se osobito jedne pohvale rekao je da sam do tada bio najpristojniji čovjek kojeg je do tad uhitio,ne znam govori li to svima ili bar onima koji ne lupaju glavom u zid no prizmnajem malo sam se porumenio od srama.Priča se još dosta nastavlja no dosta o mojoj najsramotnijoj tajni bar zasad.Uglavnom Aliser budući da si maloljetnik teško da ti što mogu osim ako nemaš prijavu pokušaja ubojstva,onda bi to mogao biti problem.

Vjeruj mi moja prijava je bila dosta teška,neosnovana temeljena na laži i dezinformaciji no svejedno teška.Tako ako ja nisam na stolici završio ne buš ni ti{#}.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 1:24 (Ikarus01).
15 godina
ukro lik žvaku iz trafike pa sad sranja po gradu oko toga
Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

Jaooo bujne li maste :D...ostaviti cu ja priliku da te odvuce od tih misli heheh

15 godina
cod4gamer kaže...

ili možda ubio truplo a silovo sebe :0

Pričam i serem bezveze
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice