hmm maybe
... I XXX kaj ima ?
ma gluposti...
hmm maybe
... I XXX kaj ima ?
ma gluposti...
ma gluposti...
A cuj...bolje ista nego nista :)
bolje ništa
bolje ništa
Don't worry be happy :P
bolje ništa
Don't worry be happy :P
Sad se aliser raspalio, fučkaj ga.
ne brinem ja ništa :D
Sad se aliser raspalio, fučkaj ga.
Hahha sad kad pocnem necu stat :D
Covjece, za 5 sekundi mi se popravilo raspolozenje :D
ne brinem ja ništa :D
Ah da.. imaš još onih tamnih, ne brinem..
bijeli
žuti
crveni
crni
samo treba odabrat :D
bijeli
žuti
crveni
crni
samo treba odabrat :D
Crni zvuči zgodno.
A bježi. Idi peri drva bolje ti je..
Dok ja prevozim klavire
thr down?
Može li mi netko ovo objasniti iz ovog članka?
"...ako odabrano mjesto kupanja nije ograđeno psihološkom branom, zabranjeno je kupačima plivati na udaljenosti većoj od 100 metara od obale prirodne plaže,..."
To znači da se nesmijemo kupati na mjestu koje je 100m udaljeno od prirodne plaže? Kakva je to bedastoća?
"...ako odabrano mjesto kupanja nije ograđeno psihološkom branom, zabranjeno je kupačima plivati na udaljenosti većoj od 100 metara od obale prirodne plaže,..."
To znači da se nesmijemo kupati na mjestu koje je 100m udaljeno od prirodne plaže? Kakva je to bedastoća?
Prostor za plivanje na uređenim plažama, ograđen je plutajućim barijerama. Te barijere limitiraju plivače da ne doplivaju u plovne puteve barki i brodica.
Na divljim, takozvanim "prirodnim" plažama tih barijera nema, stoga postoji zabrana koja limitira plivače da ne idu dalje od 100m (prema pučini) u odnosu na obalu. Iz istog razloga, kako nebi zašli u plovne puteve barki i brodica.
Prostor za plivanje na uređenim plažama, ograđen je plutajućim barijerama. Te barijere limitiraju plivače da ne doplivaju u plovne puteve barki i brodica.
Na divljim, takozvanim "prirodnim" plažama tih barijera nema, stoga postoji zabrana koja limitira plivače da ne idu dalje od 100m (prema pučini) u odnosu na obalu. Iz istog razloga, kako nebi zašli u plovne puteve barki i brodica.
Aha, mislio sam da je to za kopno, ne za more.
Makar je to malo malo, 150-200 m bi bilo idealno.
Vecer svima.
Vecer svima.
Aj na fejs.. trebas mi.
Šta ste se ušutili miševi, ko' da vas je potrovao neko
Fučkaj ga. Mogli bi ti i ja malo na skajpi
Skidam crnu magiju, skidam uroke, i proricem buducnost, naravno koristeci ciganske tarot karte.. i molim andjele za vas
Zainteresovani na PP.
Da nemaš urok? Ili nagaz star 18 mjeseci?
Skinuo sam Darksiders II i nije loš btw..
ima trolova??
ja evo tražim pojačalo...
ima trolova??
Za tebe sinko ništa negativno..
Samo nemoj prati veš četvrtkom i povremeno očekuj pozitivan uticaj crno crvene boje...
Da bi obnovio energiju novca, zdravlja, ljubavi, namazi koljena jogurtom i onda gledaj simpsonove utorkom i tako 4 sedmice.
Pa javi.
ima trolova??
da