Zapostavljaš temu s lubenicama ili su te posjetili neželjeni gosti i pokupili cjelokupni urod.
ma nema se vremena....
Zapostavljaš temu s lubenicama ili su te posjetili neželjeni gosti i pokupili cjelokupni urod.
ma nema se vremena....
Što mislite dali postoje masoni i iluminati?
6 | da |
---|---|
3 | ne |
Što mislite dali postoje masoni i iluminati?
mislim, dakle postojim :D
ma nema se vremena....
Znači tamaniš ih a nas si zapostavio.
E ništa onda, dabogda ti šogorica opet bila mrzovoljna.
Znači tamaniš ih a nas si zapostavio.
E ništa onda, dabogda ti šogorica opet bila mrzovoljna.
ma nije, nego:
ma nije, nego:
DOđe na isto, opet si nas zapostavio.
večer :)
Bok svim nehrkalicama, navodno su neke povampirene divlje svinje provalile na lubenice i kaj sad moš ništa.
krivo je moreeee
Ispravi ga onda.
Bok svim nehrkalicama, navodno su neke povampirene divlje svinje provalile na lubenice i kaj sad moš ništa.
Hebe se njemu za lubenice i svinje.
Ispravi ga onda.
jedan je probao, znamo kako je završilo :D
hint: Costa Concordia
jedan je probao, znamo kako je završilo :D
hint: Costa Concordia
Pa kako možeš upravljati brodom u takvim uvjetima.
Pa kako možeš upravljati brodom u takvim uvjetima.
lako :) dnom prema gore xD
lako :) dnom prema gora xD
A ništa onda savjet, samo čvrsto i uspravno izdržati ćeš sve nedaće.
Upravo radim računicu za maturalac. Ima 9 dobrih cura, 5 dečka koji imaju više šanse kod njih od mene, ali samo 2 cure su slobodne (nemaju dečka).
I još par bitnih stvari: svi će biti opušteni i pod utjecajem alkohola. Hoću li ubosti nešta?
3 | da |
---|
A ništa onda savjet, samo čvrsto i uspravno izdržati ćeš sve nedaće.
uvijek čvrsto i uspravno :D
Upravo radim računicu za maturalac. Ima 9 dobrih cura, 5 dečka koji imaju više šanse kod njih od mene, ali samo 2 cure su slobodne (nemaju dečka).
I još par bitnih stvari: svi će biti opušteni i pod utjecajem alkohola. Hoću li ubosti nešta?
ni da ih je 99
Ovaj umjetnik je imao problem sličan tvome. Preslušaj cijelu pjesmu imaš vrhunski savjet, garant ćeš uspjeti:
careeeeeeeee
pa di ju nađeš :D
uvijek čvrsto i uspravno :D
Da ti nije nadimak Stojko.
Da ti nije nadimak Stojko.
Stojan Stijena
Da od njih 5 svako riješi jednu ostaju 4.
Pričekam da se sve napiju i onda krenem redom. Nije moguće da nitko od njih 4 nema problema sa dečkom i ne želi malo usputne zabave... U najgorem slučaju reću da sam bio pijan i ničeg se nesjećam. Ionako nemam šta za izgubit...
Tko ne riskira, ne profitira
ima koga
Imaaaa sprema se za
ajde ajde sta ces i ovdje idem i ja laganini citamo se
Ako ti tako kazes onda laku noc
OPEN!*
Kakvo je to ponašanje u bircu, nema me sat vremena i odmah sr,,,
Provala u bircu :)
To je ta današnja mladež, nemaju nimalo časti i poštovanja prema stoljetnim običajima...