Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.462
|
čitano: 2.253.369
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
18 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Šef kaže...

Večer!

Bok svim nehrkalicama, bez cmizdrenja molim Barca je dotučena a usput su se i napromašivali i gotovo nema tu pomoči.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
14 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Ja i ivan123 ulazimo u poslovni partneršip, radit ćemo aplikacije za Android/iOS.

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
15 godina
neaktivan
Unix kaže...

Ja i ivan123  ulazimo u poslovni partneršip, radit ćemo aplikacije za Android/iOS.

Sretno vam sa tim

'I would rather suffocate than kill myself.' ~Amar
16 godina
neaktivan
Unix kaže...

Ja i ivan123 ulazimo u poslovni partneršip, radit ćemo aplikacije za Android/iOS.

Bit če para do krova ak ne onda do poda. hehehehe. Šalim se. {#} Večer svima

Sam svoj majstor. :)
16 godina
odjavljen
Nello kaže...
Unix kaže...

Bit če para do krova ak ne onda do poda. hehehehe. Šalim se. {#} Večer svima

Poda na drugom katu...

Kak bi definirao ŠIRE?, Frend: Bočno dulje (c) Highway Star
16 godina
moderator

večer :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina

Vecer i laku noc.{#}

clock2much
17 godina
neaktivan

OPEN!
Dobra večer!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
15 godina
neaktivan
Bot je tačan :P

Večer ponovo :P
16 godina
ja mislim da bi svemir izgubio ravnotežu da ovaj majstor kojem ne znam ni nick pročitat ne otvori nespavalice i zatvori birc svaki dan :))
Pričam i serem bezveze
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
ja mislim da bi svemir izgubio ravnotežu da ovaj majstor kojem ne znam ni nick pročitat ne otvori nespavalice i zatvori birc svaki dan :))

On živi za ovo :D

16 godina
moderator

večer, opet...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
neaktivan
damn.

Znači Steelseries je dijelio 45 Diablo III ključa, 5 miševa, 5 headseta i 5 keyboarda.

Od tih 60 nagrada, 20 njih je otišlo ženama.

DAFAQ?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Multisvemir bi se urušio.

Aliser kaže...
The Unforgiven kaže...

On živi za ovo :D

Ne bih rekao. U MAD?

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
15 godina

O bokte, napravio pomutnju

http://bit.ly/J8R93P
17 godina
neaktivan
Unix kaže...

Dobra {#}

{#}

17 godina
Mitch kaže...
Unix kaže...

Dobra {#}

{#}

Od toga nema selameta.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
16 godina

dobra vecer ljudi...nisam dugo bio ovdje...vidim bot opet tocan :)

nego da vas pitam...

nabavio telku 32" i htio bi ju spojiti na komp, tako da mi reproducira ono sta se zbiva na ekranu (radi filmova, "dokumentaraca" i poneke igre)

imam HDMI izlaz na telki i DVI na kompu na grafickoj...

zanima me kad spojim to sa DVI (M) - HDMI (M)   kablom, dali cu imati zvuk i kakav, ili moram staviti i onaj konektor sa dva 3.5mm?

15 godina
RuskeGTT kaže...

dobra vecer ljudi...nisam dugo bio ovdje...vidim bot opet tocan :)

nego da vas pitam...

nabavio telku 32" i htio bi ju spojiti na komp, tako da mi reproducira ono sta se zbiva na ekranu (radi filmova, "dokumentaraca" i poneke igre)

imam HDMI izlaz na telki i DVI na kompu na grafickoj...

zanima me kad spojim to sa DVI (M) - HDMI (M)   kablom, dali cu imati zvuk i kakav, ili moram staviti i onaj konektor sa dva 3.5mm?

DVI s grafičke ti ne daje audio signal

http://bit.ly/J8R93P
16 godina

dakle moram upiknuti 3.5mm produzni iz zvucne (pomocu 2-in-1 djeljitelja) u audio in na televiziji

14 godina
neaktivan

@Mitch

Jako mi je drago za tebe.

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
14 godina
neaktivan

Večer.

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
14 godina

Večer... nego šta je ovo, bot zaboravio otvorit nespavalice {#}

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive!
16 godina
Unix kaže...

@Mitch

Ti je pala brzina opcenito ili nešto drugo troši? Jer je i meni jučer tako palo, pa sam zvao i riješili su u roku od par sati(sva sreća pa mi se javio dobar agent).

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan
power_user kaže...
Unix kaže...

@Mitch

Ti je pala brzina opcenito ili nešto drugo troši? Jer je i meni jučer tako palo, pa sam zvao i riješili su u roku od par sati(sva sreća pa mi se javio dobar agent).

općenito.

17 godina
neaktivan
2 dana na pola stranice.

DAFAQ??!!
14 godina
neaktivan

Ugh, već sam 7 sati u komadu na PC-u, uz 2 pauze od cca 30 min...

17 godina
neaktivan
meni je ovo 5. sat na pcu ovaj tjedan...rekord po minimalnosti
17 godina

Dobro veče, Milka reče.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
17 godina
neaktivan

Večer!

Nadam se da nitko nije sudjelovao:(

Ja sam zvao sve bajkere koje znam i svi su ok.

World Championships: 7, GP started: 291, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,518
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice