Večer!
Bok svim nehrkalicama, bez cmizdrenja molim Barca je dotučena a usput su se i napromašivali i gotovo nema tu pomoči.

Večer!
Bok svim nehrkalicama, bez cmizdrenja molim Barca je dotučena a usput su se i napromašivali i gotovo nema tu pomoči.

Ja i ivan123 ulazimo u poslovni partneršip, radit ćemo aplikacije za Android/iOS.
Ja i ivan123 ulazimo u poslovni partneršip, radit ćemo aplikacije za Android/iOS.
Bit če para do krova ak ne onda do poda. hehehehe. Šalim se.
Večer svima
Poda na drugom katu...
večer :)
Vecer i laku noc.
OPEN!
Dobra večer!
On živi za ovo :D
večer, opet...
Multisvemir bi se urušio.
On živi za ovo :D
Ne bih rekao. U MAD?
O bokte, napravio pomutnju
Od toga nema selameta.
dobra vecer ljudi...nisam dugo bio ovdje...vidim bot opet tocan :)
nego da vas pitam...
nabavio telku 32" i htio bi ju spojiti na komp, tako da mi reproducira ono sta se zbiva na ekranu (radi filmova, "dokumentaraca" i poneke igre)
imam HDMI izlaz na telki i DVI na kompu na grafickoj...
zanima me kad spojim to sa DVI (M) - HDMI (M) kablom, dali cu imati zvuk i kakav, ili moram staviti i onaj konektor sa dva 3.5mm?
dobra vecer ljudi...nisam dugo bio ovdje...vidim bot opet tocan :)
nego da vas pitam...
nabavio telku 32" i htio bi ju spojiti na komp, tako da mi reproducira ono sta se zbiva na ekranu (radi filmova, "dokumentaraca" i poneke igre)
imam HDMI izlaz na telki i DVI na kompu na grafickoj...
zanima me kad spojim to sa DVI (M) - HDMI (M) kablom, dali cu imati zvuk i kakav, ili moram staviti i onaj konektor sa dva 3.5mm?
DVI s grafičke ti ne daje audio signal
dakle moram upiknuti 3.5mm produzni iz zvucne (pomocu 2-in-1 djeljitelja) u audio in na televiziji
@Mitch
Jako mi je drago za tebe.
Večer.
Večer... nego šta je ovo, bot zaboravio otvorit nespavalice 
@Mitch
Ti je pala brzina opcenito ili nešto drugo troši? Jer je i meni jučer tako palo, pa sam zvao i riješili su u roku od par sati(sva sreća pa mi se javio dobar agent).
@Mitch
Ti je pala brzina opcenito ili nešto drugo troši? Jer je i meni jučer tako palo, pa sam zvao i riješili su u roku od par sati(sva sreća pa mi se javio dobar agent).
općenito.
Ugh, već sam 7 sati u komadu na PC-u, uz 2 pauze od cca 30 min...
Dobro veče, Milka reče.