Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.159.855
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)

Tek sam sad shvatio što je tebi hlađenje. Vidio sam svašta u životu ali ovo.....{#}

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
neaktivan
ramzocro-HCR kaže...

Nadam se da neću dobit neku opomenu za ovo. {#}

Može pomoć s ovime? Nemojte ni click-at ak ne koristite paypal(u vezi njega mi treba pomoć). {#}

imas faq na pocetku teme

al nije mi jasno sta ti je tocno problem? Paypal, ako se ne varam koristi dolare

CARPE DIEM
14 godina
mario.L_hr kaže...

Pazi da se ne zahebeš ko moj susjed. Kupio prekrasno malo štene kad za manje od godinu dana dobio telca. Jedva stane u lift. Onda će ti ostati samo papir za polizati a ćevapi i sumun će biti za pesa.

Ne brini imao sam Westyja to je pasmina za moje probleme, malo slatko umiljato možda i ja profitiram.

16 godina
neaktivan
Tiby kaže...
mario.L_hr kaže...

Pazi da se ne zahebeš ko moj susjed. Kupio prekrasno malo štene kad za manje od godinu dana dobio telca. Jedva stane u lift. Onda će ti ostati samo papir za polizati a ćevapi i sumun će biti za pesa.

Ne brini imao sam Westyja to je pasmina za moje probleme, malo slatko umiljato možda i ja profitiram.

jel to onaj na baterije?
nemoj tiby, ne možeš od sramote {#} 

CARPE DIEM
14 godina
simeparanoja kaže...

jel to onaj na baterije?

Aha 3xAAA, pa nisam ja mali čovijek koji šeta velikog pasa.

13 godina
simeparanoja kaže...

imas faq na pocetku teme

al nije mi jasno sta ti je tocno problem? Paypal, ako se ne varam koristi dolare

1. .... kakav sam ja cspe....

2. Cigani su, što se tiče pretvaranja valuta, nabiju kužiš da je 1 dolar 6kn, a gledam na stranici od banke da je trenutačno 1$ =5.7kn.... Shvaćaš? I sad kupiš pun k toga ili nešto veće svote(to ja upravo radim) i paypal te dobro pokrade, prije mi nije bilo tolko bitno jer sam sitnice kupovao.. {#}

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Tek sam sad shvatio što je tebi hlađenje. Vidio sam svašta u životu ali ovo.....{#}

naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah baš si zlo...tužit ću te {#}

simeparanoja kaže...
Tiby kaže...

jel to onaj na baterije?

nemoš westyja...on jede jako malo. Nemožeš opravdat velike čevape s njim. Male možda al velike nikak.

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
15 godina
Tiby kaže...

simeparanoja kaže...

jel to onaj na baterije?

Tiby, ovo je idealan pas za tebe:

15 godina
ddarknessfairyy kaže...

naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah baš si zlo...tužit ću te {#}

Zar ja? Sad sam iznenadjen i uvredjen.Smijeh

14 godina
ddarknessfairyy kaže...

nemoš westyja...on jede jako malo. Nemožeš opravdat velike čevape s njim. Male možda al velike nikak.

A daj mi pojasni kako podjeliti jedne male čevape na dva djela i da svi budu sretni?

Mali pas jede malo više za mene, veliki pas jede puno ako doma velim dvije velike porcije znala bude kako sam ja mrcnuo jednu da ga jeb...

12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Zar ja? Sad sam iznenadjen i uvredjen.Smijeh

Reci Ćirku da ti donese viskić i riješeno.

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
15 godina
Tiby kaže...

A daj mi pojasni kako podjeliti jedne male čevape na dva djela i da svi budu sretni?

Mali pas jede malo više za mene, veliki pas jede puno ako doma velim dvije velike porcije znala bude kako sam ja mrcnuo jednu da ga jeb...

Psu papir, tebi ostalo. I onda trčkaraj za njim.{#}

Tiby, šta kažeš na moj prijedlog?

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 23:20 (mario.L_hr).
12 godina
neaktivan
Tiby kaže...
ddarknessfairyy kaže...

westy jede šaku hrane dnevno. Što znaći da mu moš dat 1 čevap eventualno. A s malo većim psom uzmeš jedne velike i nebude sumnjivo. Pod malo većim mislim veličina Beagla {#}

14 godina
mario.L_hr kaže...

Psu papir, tebi ostalo. I onda trčkaraj za njim.{#}

Hvala na preporuci ali ono gore je mrcina koja mrcne platu mješanog mesa s prilogom za dvije osobe.

Znaš ti koju crnu mrcinu ima ova darkerica koja te bu tužila?

Taj dere za trojicu normalnih muških a još najbolje ona veli kako je ta pasmina malo bucmasta.{#}

15 godina
ddarknessfairyy kaže...

westy jede šaku hrane dnevno. Što znaći da mu moš dat 1 čevap eventualno. A s malo većim psom uzmeš jedne velike i nebude sumnjivo. Pod malo većim mislim veličina Beagla {#}

I onda ga zgazi i ima pljeskavicu na lancu. Daj malo razmisli, Tiby ti je ipak muž. S bobtailom je miran, ako se i napije u birtiji on će ga dovući doma.

15 godina
Tiby kaže...

Hvala na preporuci ali ono gore je mrcina koja mrcne platu mješanog mesa s prilogom za dvije osobe.

Taj dere za trojicu normalnih muških a još najbolje ona veli kako je ta pasmina malo bucmasta.{#}

Da, baš će me tužiti a ja sam joj s majkom tulumario po kulušiću davnih dana.{#}

12 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Nije mrcina...on je paso pristojne veličine {#}

mario.L_hr kaže...

I onda ga zgazi i ima pljeskavicu na lancu. Daj malo razmisli, Tiby ti je ipak muž. S bobtailom je miran, ako se i napije u birtiji on će ga dovući doma.

dobro da mu nisi Kuvasza predložio {#}

mario.L_hr kaže...

Da, baš će me tužiti a ja sam joj s majkom tulumario po kulušiću davnih dana.{#}

Pa neću te mami tužit...tužim te xxx-manu za zlostafljanje pa da vidiš onda {#}

14 godina
mario.L_hr kaže...

Zar i ti?

15 godina
ddarknessfairyy kaže...

Di ćeš njega sada maltretirati. Vidiš da čovjek ima ozbiljnog posla (traži mob).

15 godina
Tiby kaže...

Zar i ti?

A što ću, kad sam volio bandove koji su tamo svirali.

12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Di ćeš njega sada maltretirati. Vidiš da čovjek ima ozbiljnog posla (traži mob).

Pa ne sad...to ću kad se najmanje nadaš...samo se probudiš na hlađenju {#}

15 godina
ddarknessfairyy kaže...

Pa ne sad...to ću kad se najmanje nadaš...samo se probudiš na hlađenju {#}

Vidi nju opet ona o hlađenju. Svi znamo na što misliš. Di ti je ova tvoja bolja polovica. Daj ga malo podragaj i daj mu pusu....

12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Vidi nju opet ona o hlađenju. Svi znamo na što misliš. Di ti je ova tvoja bolja polovica. Daj ga malo podragaj i daj mu pusu....

Koja peso? Spava na jastuku,pusu je već dobio {#}

15 godina
ddarknessfairyy kaže...

Ne, njega, nesrećo jedna. Onoga koji te masirao kad si se uštekala.

BTW: Ovime si prokockala šansu. Ništa od Maje na vjenčanju. Prostala ti je Rozga ili Ivana Kovač.{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 23:41 (mario.L_hr).
12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Ne, njega, nesrećo jedna. Onoga koji te masirao kad si se uštekala.

BTW: Ovime si prokockala šansu. Ništa od Maje na vjenčanju. Prostala ti je Rozga ili Ivana Kovač.{#}

Njih dvije?zar me toliko mrziš? {#}

A ona "druga polovica" na službenom putu..al ga to ne spriječava da mi s ljubomornim ispadima ujeeebe dan {#}

15 godina
ddarknessfairyy kaže...

Njih dvije?zar me toliko mrziš? {#}

A ona "druga polovica" na službenom putu..al ga to ne spriječava da mi s ljubomornim ispadima ujeeebe dan {#}

Pa to su sve same kraljice estrade (Sevka je ipak malo preskupa).

Doći će doma podvijenog repa a možda te i iznenadi s kakvim poklončićem.

12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Pa to su sve same kraljice estrade (Sevka je ipak malo preskupa).

Doći će doma podvijenog repa a možda te i iznenadi s kakvim poklončićem.

En ti takve kraljice estrade onda radije slušam Terezu Kesoviju {#}

Nisam ja te sreće...doć će doma nad*kan pa ću opet ja dobit po repu {#}

15 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Mario: hitting mode ON

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
16 godina
moderator
Za nespavalice (22h - 06h)

ccc nema me i odmah napravite neko sr.nje xD

Kome treba 10$ popusta na Banggood neka se javi na PP.
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

ccc nema me i odmah napravite neko sr.nje xD

I pazi ti ovo, jel se nas dvojca vratimo svi odu.

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice