Koja?el ona al natural(grah i luk) il ciganska?
Domaći šareni u puku poznat pod imenom prdežljivac.
Kivic ti bi mogao konzumirati nešto zeleno jer tvoji sigurno ujutro poslje tebe ne mogu 2 sata na wc.
Koja?el ona al natural(grah i luk) il ciganska?
Kivic ti bi mogao konzumirati nešto zeleno jer tvoji sigurno ujutro poslje tebe ne mogu 2 sata na wc.
a,ne,ne,ne,ne...kenjat se ide prije rucka,tako da za rucak moze vise stat...
Ajmooooo! Desant na Drvar frižider. Švabo (Bosch) mora pasti.
kad sam ga smjela jesti uvijek mi je bio bolji tetovac. Šareni ima tvrdu kožu.
Ali bolje odzvanja.
bit ce ti tetovac i leskovac kad od stana plinsku komoru napravis....
ma ok, obodin pada
Realno gledajući potrebno ga je skuhati...
ma ok, obodin pada
Svima se crno piše.
Realno gledajući potrebno ga je skuhati...
Tko ima vremena čekati da se skuha?
bit ce ti tetovac i leskovac kad od stana plinsku komoru napravis....
Neće...nisam jela grah već godinama
ma ok, obodin pada
Jel oni još postoje il drndaš nekog vremešnog starca?
Opa šime, darkerica je počela opasno igrati đonom ili zna neke tvoje intimne detalje.
Jbt.moja je već stavila multi lock lokot i lance na frižider, kod mene ništa.
Sve si razmišljam o nabavci nekog kučnog ljubimca ono kao idem ga navečer prošetati a ono smuk u neku pečenjaru na dodatne kalorije.
Jbt.moja je već stavila multi lock lokot i lance na frižider, kod mene ništa.
Sve si razmišljam o nabavci nekog kučnog ljubimca ono kao idem ga navečer prošetati a ono smuk u neku pečenjaru na dodatne kalorije.
Ma bolje ti je prodat joj foru da ideš na džogiranje, kao finta da skineš koju kilu.
Opa šime, darkerica je počela opasno igrati đonom ili zna neke tvoje intimne detalje.
ddark stvarno ne znam koji je tvoj odabir i orijentacija, ali priča se o frižideru???
Ma bolje ti je prodat joj foru da ideš na džogiranje, kao finta da skineš koju kilu.
samo sta ce imati problema sa viskom nakon nekog vremena?
btw sad dolazi i zima mislim da je bolja ideja sa ljubicem, ko ce po hladnoci vani hodat
ev na ja čovjeka ozbiljno pitam a ti odmah cijelu scenu iz "švedskih akcijskih" u glavi stvorio...i onda sam ja perwerzna
Bude me prohaktala kad budem morao kupiti broj veće hlaće a ko fol trčim navečer, to nemre proć nije dobro.
Trebam nešto suptilnije.
Bude me prohaktala kad budem morao kupiti broj veće hlaće a ko fol trčim navečer, to nemre proć nije dobro.
Trebam nešto suptilnije.
susjeda?
susjeda?
Si ti normalan?
E onda bi vidio meso samo na slici.
Si ti normalan?
E onda bi vidio meso samo na slici.
i to nakon par mjeseci da otekline ispod ociju splasnu kad te zena "obradi"
ddark stvarno ne znam koji je tvoj odabir i orijentacija, ali priča se o frižideru???
Ne znam koji joj je vrabac, nek se primi motike i pravac u okopavanje gredica.
samo sta ce imati problema sa viskom nakon nekog vremena?
btw sad dolazi i zima mislim da je bolja ideja sa ljubicem, ko ce po hladnoci vani hodat
Kad zahladi glumi ozljedu koljena i stvar rješena.
ev na ja čovjeka ozbiljno pitam a ti odmah cijelu scenu iz "švedskih akcijskih" u glavi stvorio...i onda sam ja perwerzna
Oprosti, ali ako je tebi ono ozbiljno pitanje onda.....
Trebam nešto suptilnije.
Pa zar ti ne kupuješ samo donje dijelove trenirke? Pod hitno moraš promijeniti stil oblačenja.
susjeda?
I ti si sadista, hoćeš da mu srce otkaže od napora.
moj odabir...gorenje s ledenicom Et et opet ovaj provokator balvane podmeće
balvan revolucija?
Koje otekline tek bi onda išao na skidanje gipsa i silne operacije.
Mislim kako je ovo s pesekom najbolje i imam izgovor kupio sam velike čevape pa smo podjelili jer ne želimo kako pesonja jede svašta, vidiš dobra ideja samo moram to još razraditi.
moj odabir...gore s ledenicom Et et opet šime balvane ...meće
Mislim kako je ovo s pesekom najbolje i imam izgovor kupio sam velike čevape pa smo podjelili jer ne želimo kako pesonja jede svašta, vidiš dobra ideja samo moram to još razraditi.
hoces reci izdresirati?
Nadam se da neću dobit neku opomenu za ovo.
Može pomoć s ovime? Nemojte ni click-at ak ne koristite paypal(u vezi njega mi treba pomoć).
Pazi da se ne zahebeš ko moj susjed. Kupio prekrasno malo štene kad za manje od godinu dana dobio telca. Jedva stane u lift. Onda će ti ostati samo papir za polizati a ćevapi i sumun će biti za pesa.
Ne znam koji joj je vrabac, nek se primi motike i pravac u okopavanje gredica.
Oprosti, ali ako je tebi ono ozbiljno pitanje onda.....
Da sam u elementu sad bi ti nešt odgovorila...ovak ev ti beelj
balvan revolucija?
je...odkad sam došla me pokušava otjerat na hlađenje
Pazi da se ne zahebeš ko moj susjed. Kupio prekrasno malo štene kad za manje od godinu dana dobio telca. Jedva stane u lift. Onda će ti ostati samo papir za polizati a ćevapi i sumun će biti za pesa.
i nece mu ni to bit dosta
tek si onda tiby zavrsio na zelenilu totalno