Još šest poruka!
Ovo je moje raspoloženje:

Čekajte, kako ćemo odlučiti tko ima čast otvoriti 1000. stranicu?
Ko potrefi prvi taj bude kaj sad fuckaj ga pa kak ispalo samo bez zurbe!

Još šest poruka!
Ovo je moje raspoloženje:

Čekajte, kako ćemo odlučiti tko ima čast otvoriti 1000. stranicu?
Ko potrefi prvi taj bude kaj sad fuckaj ga pa kak ispalo samo bez zurbe!

Vjerojatno svi imaju već napisanu poruku i onda stalno refreshaju 999. stranicu da vide kad je zadnji post i onda da brzo prebace na drugi tab u kojem je poruka i stisnu POŠALJI!
Ja neću... strah me je da Bugovci nisu stavili neko iznenađenje. 
EDIT: OVO JE ZADNJA PORUKA!!!
Sanjaj - računica ti je kriva - još 10 poruka.
Ups malo sam se zeznuo... heh... 
Ovo je 21/30.. nekom ne ide matematika...
Ma nije bitno tko napise, samo da
mi to obavimo!
Ma nije bitno tko napise, samo da
mi to obavimo!
Tako je. Ajmo malo spamat
e onda u lov na 2000 
al ipak svi hoće bit the chosen one 
GOTCHA!!!! 1000. str i prva poruka - moja! Rangers lead the way!
za moju danijelu 
a gadovii!!!!
baš sam ja htio 
Otišao sam u staru temu i pogledao link tog smajlija. Onda jednostavno kopiraš smajli u clipboard i zalijepiš ga. Za ostale smajlije samo izmjenjiš filename na kraju URL-a (filename je isti kao i za nove, a nove sam već prije downloadao na komp tako što sam za svakog pogledao URL u prozoru za ubacivanje smajlija)
EDIT: aah već smo prešli! 
Mrdno je od redakcije uff fasovat ce!
za moju danijelu 
Gade
Sad strepnja koja je "nagrada" od redakcije i Domagoja za ovu marljivost 
za moju danijelu 
Gade
looool, ma meni je svejedno glavno da sam sudjelovao!
Doživotno liječenje od spama - crni karton za tebe
za moju danijelu 
A nist ode te ja sad prijavit kaj se moze trebo si meni ko starom konju ustupit cast te poruke fuckaj ga!

za moju danijelu 
A nist ode te ja sad prijavit kaj se moze trebo si meni ko starom konju ustupit cast te poruke fuckaj ga!

Ma samo stari spameri bi trebali imat ovakvu cast, a sad je gotovo ganjamo 30 000!
Izreka vječnih gubitnika
(šala ofkors)
"I passed 1000 page mark and all i got is ban". 
idem malo razbacit trackmaniu, pa se vratim kasnije...
Kako sad ovo?
Zar nije na svakoj strani točno 30 postova?
Jedina moja smislena teorija je da su se neki postovi brisali, ali da se ne pomiču na stranicu unatrag zato da bi linkovi na određenu stranicu prikazivali iste postove nakon brisanja.
EDIT: sad će svi reći "A dobro jutro! (idiot)" 
Izreka vječnih gubitnika
(šala ofkors)
"I passed 1000 page mark and all i got is ban". 
LOL ajmo sad ko ce prvi na 30 000!

kaj je najbolje, nisam se ni nadao tome. vidiš da je poruka bzv, mislio sam da ću bit zadnji na 999. 
Ma samo stari spameri bi trebali imat ovakvu cast, a sad je gotovo ganjamo 30 000!
hehe, morate ustupit mjesto mladim nadama 
Svaka vam čast, sad lov na 30k. To prepuštam vama (mada ne garantiram da neću slučajno upast
)
Kako sad ovo?
Jedina moja smislena teorija je da su se neki postovi brisali, ali da se ne pomiču na stranicu unatrag zato da bi linkovi na određenu stranicu prikazivali iste postove nakon brisanja.
Istina - bilo je tu i dvospolaca, grčkih putovnica, transeksualaca iz beograda - samo zamisli nešto. E i to smo imali
Kako sad ovo?
Istina - bilo je tu i dvospolaca, grčkih putovnica, transeksualaca iz beograda - samo zamisli nešto. E i to smo imali
LOL ma svega je bilo nesto slicno meksickoj sapunici koja nikad nece zavrsiti :)))
od toga su ostale samo priče (čak ni u HoSu nema ništa malo detaljnije....). To su bila vremena. Još sam bio mlad i zelen sa 56k modemom i carnetom... 30k vam je za 10ak postova...
Redakcija i Domagoj spavaju. Dođi ujutro. 
Još 11 do 30000, ako se ne varam. 
od toga su ostale samo priče (čak ni u HoSu nema ništa malo detaljnije....). To su bila vremena. Još sam bio mlad i zelen sa 56k modemom i carnetom... 30k vam je za 10ak postova...
Na kraju je lik valjda neki serviser iz Osijeka tko zna mozda sverca kompove u Grcku sa tom putovnicom :D
uspjeli ste..vidim..