ja vas sve pozdravljam! moram se rano ujutro dić. nastavlja se radna akcija koja je počela još danas...
ugodno spammanje...
ja vas sve pozdravljam! moram se rano ujutro dić. nastavlja se radna akcija koja je počela još danas...
ugodno spammanje...
Ma tamo je kalea svoje frustracije pokušao liječiti na LUXX-u.. Bad idea...
Ja se držim ovoga: Ne diram moderatore pa neće ni oni mene. Rat sa moderatorima je kao Don Quijote-ova borba sa vjetrenjačama.
Ja sam po prvi put pročitao tu temu i ostao sam sa ovim izrazom lica: .
Laku noć svima koji odlaze! Idem vidit jel se može još nekako spasit onaj DELTA Team ili je sve propalo...
Ja sam po prvi put pročitao tu temu i ostao sam sa ovim izrazom lica: .
Laku noć svima koji odlaze! Idem vidit jel se može još nekako spasit onaj DELTA Team ili je sve propalo...
Moj izraz pri prvom čitanju je bio:
Što se Delta teama tiče...osuđeno na propast.
pogleda sektor 13 ultimatum, ne loše... možda mi je čak 1 dio bolji, ma bolji je
Same ispicuture na msn-u.
Barem nisam jedini
Kako je?
Pa znaš onako bez spamanja
Kako bez spamanja?
Nema nikoga
Uf što se mučim sa CoD4 na Veteran "težini". Čak sam dospio da dijela kada sa Cap. McMilanom (budalom) bježim iz napuštenog grada blizu Černobila nakon što izvršim atentat na nekog gadnog gospodina. Moramo još 5 minuta čekati helić, a ja brižan koliko god bio taktičan uvjek me neprijatelji ili psi ubiju, a helikopteru treba još minut da dođe
Kako je?
Pa znaš onako bez spamanja
Kako bez spamanja?
Nema nikoga
Uf što se mučim sa CoD4 na Veteran "težini". Čak sam dospio da dijela kada sa Cap. McMilanom (budalom) bježim iz napuštenog grada blizu Černobila nakon što izvršim atentat na nekog gadnog gospodina. Moramo još 5 minuta čekati helić, a ja brižan koliko god bio taktičan uvjek me neprijatelji ili psi ubiju, a helikopteru treba još minut da dođe
LOL, a kak je onda igrat mp sa chiterima zato ja ni neigram codove uopce samo zivce zgubis.
malo sam igra cod 4 i odusta sam više volim cod1,2 i5 nego 4...
A meni je baš zanimljivo igrati na Veteranu. Prešao sam na onoj najlakšoj u 2h igricu (da baš je igrica ako se igra tako), a sada već igram par dana i na svakoj misiji obavezno zapnem (kada oni gerilcikrenu napadati ko sumanuti tada mi ne preostaje ništa nego razraditi taktiku jedno 20-ak puta i shvatim da je najbolje riješenje krenuti sam skroz naprijed i uopće se ne boriti jer bi poginuo). Inače nikada još nisam igrao MP...
A meni je baš zanimljivo igrati na Veteranu. Prešao sam na onoj najlakšoj u 2h igricu (da baš je igrica ako se igra tako), a sada već igram par dana i na svakoj misiji obavezno zapnem (kada oni gerilcikrenu napadati ko sumanuti tada mi ne preostaje ništa nego razraditi taktiku jedno 20-ak puta i shvatim da je najbolje riješenje krenuti sam skroz naprijed i uopće se ne boriti jer bi poginuo). Inače nikada još nisam igrao MP...
Niti nemoj svaki drugi na MP je chiter.
Niti nemoj svaki drugi na MP je chiter.
Ma nijeeee... To se tebi samo čini
oly, ak imaš org igru samo naprijed. ak imaš neš ne baš legalno obružaj se PBom i hrpom strpljenja i podmaži F1 radi bacanje cheatera.....
Prijatelj igra COD2 i ima svoju taktiku (na MP-u): Sakrij se i uzmi sniper i ožeži . To kada ja igram protiv procesora baši ne ide
. No ovaj napušteni grad baš mi je privukao pažnju (pogledao sam sve članke po internetu). Fino su ga tvorci igre predstavili, baš svaki detalj su točno napravili... Iako sam za atentat prvo pomislio da je ono M107 .50, ipak je M82 .50 mislim, ali fora je to što blizu prave realnosti predstavlja položej sniperista (vjetra, Koriolisovu silu...)
Ovi se svadaju ko djeca na msn-u
A ja idem spavati ko beba
Laku noć!
Prijatelj igra COD2 i ima svoju taktiku (na MP-u): Sakrij se i uzmi sniper i ožeži . To kada ja igram protiv procesora baši ne ide
. No ovaj napušteni grad baš mi je privukao pažnju (pogledao sam sve članke po internetu). Fino su ga tvorci igre predstavili, baš svaki detalj su točno napravili... Iako sam za atentat prvo pomislio da je ono M107 .50, ipak je M82 .50 mislim, ali fora je to što blizu prave realnosti predstavlja položej sniperista (vjetra, Koriolisovu silu...)
Hehe... kemper (i ja isto tako - Dragunov i claymorice... pogledajte temu "CoD4 i noobovi"
a pripyat...
http://www.kiddofspeed.com/chapter1.html
A ja idem spavati ko beba
Laku noć!
Noc mogao bi i ja uskoro.
i ja dizanje u 5 koliko sam skužia...
i ja dizanje u 5 koliko sam skužia...
Gadno bas, aj odi si bar malo odspavat onda.
Vecer svima!
Evo ja sastavljao neku pilu od kompa i dovrsio instalaciju maloprije:)
Vecer svima!
Evo ja sastavljao neku pilu od kompa i dovrsio instalaciju maloprije:)
Vecer, sigurno neki bjesni i7 i neka dvoglava graficka
eto mene sa pokera. na faceu. fino me išlo večeras. ušao sa 20 000, izašao sa 170 000. jos da me tako jucer islo kad sam za prave novce igrao...
AMD Athlon XP 2800+.
AMD Athlon XP 2800+.
Haha, a fulo sam malo.
A frendu krepo komp totalno a ja imao u zalihi Asus A7V600-X mbo, taj proc i Radeonku 9250 pa mu slozio. Jbg zao mi ga je a nema love. To mu je poklon za novu godinu.
A frendu krepo komp totalno a ja imao u zalihi Asus A7V600-X mbo, taj proc i Radeonku 9250 pa mu slozio. Jbg zao mi ga je a nema love. To mu je poklon za novu godinu.
onda si urania malo...
A sta cu s njim, zao mi ga gledat bez kompa. Sutra ce mu bit osmjeh od uha do uha. Jbg zato sluze frendovi:)
A sta cu s njim, zao mi ga gledat bez kompa. Sutra ce mu bit osmjeh od uha do uha. Jbg zato sluze frendovi:)
Tak i treba da
Nije sve u lovi.
odoh ja ekipa pozz i laku noć...