Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.791.468
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja vas sve pozdravljam! moram se rano ujutro dić. nastavlja se radna akcija koja je počela još danas...

ugodno spammanje... Šutim

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Tomislav95 kaže...
Neznam zašto al tekst je super zabavan!

Ma tamo je kalea svoje frustracije pokušao liječiti na LUXX-u.. Bad idea...

Ja se držim ovoga: Ne diram moderatore pa neće ni oni mene. Rat sa moderatorima je kao Don Quijote-ova borba sa vjetrenjačama.

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja sam po prvi put pročitao tu temu i ostao sam sa ovim izrazom lica: Iznenađen.

Laku noć svima koji odlaze! Idem vidit jel se može još nekako spasit onaj DELTA Team ili je sve propalo...

17 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

Ja sam po prvi put pročitao tu temu i ostao sam sa ovim izrazom lica: Iznenađen.

Laku noć svima koji odlaze! Idem vidit jel se može još nekako spasit onaj DELTA Team ili je sve propalo...

Moj izraz pri prvom čitanju je bio: Viče

Što se Delta teama tiče...osuđeno na propast.

16 godina
Za nespavalice

pogleda sektor 13 ultimatum, ne loše... možda mi je čak 1 dio bolji, ma bolji je

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
Za nespavalice

Same ispicuture na msn-u.

Barem nisam jediniNevinašce

torrentolog!
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Kako je?

Pa znaš onako bez spamanja Iznenađen

Kako bez spamanja?

Nema nikoga Viče

Uf što se mučim sa CoD4 na Veteran "težini". Čak sam dospio da dijela kada sa Cap. McMilanom (budalom) bježim iz napuštenog grada blizu Černobila nakon što izvršim atentat na nekog gadnog gospodina. Moramo još 5 minuta čekati helić, a ja brižan koliko god bio taktičan uvjek me neprijatelji ili psi ubiju, a helikopteru treba još minut da dođe Viče

Moj E-3 ima dobre ISO performanse jer pije Iso Sport svaki dan :)
17 godina
Oly_E3 kaže...

Kako je?

Pa znaš onako bez spamanja Iznenađen

Kako bez spamanja?

Nema nikoga Viče

Uf što se mučim sa CoD4 na Veteran "težini". Čak sam dospio da dijela kada sa Cap. McMilanom (budalom) bježim iz napuštenog grada blizu Černobila nakon što izvršim atentat na nekog gadnog gospodina. Moramo još 5 minuta čekati helić, a ja brižan koliko god bio taktičan uvjek me neprijatelji ili psi ubiju, a helikopteru treba još minut da dođe Viče

LOL, a  kak je onda igrat mp sa chiterima zato ja ni neigram codove uopce samo zivce zgubis.

torrentolog!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2009 1:18 (BORG).
16 godina
Za nespavalice

malo sam igra cod 4 i odusta sam više volim cod1,2 i5 nego 4...

16 godina
neaktivan

A meni je baš zanimljivo igrati na Veteranu. Prešao sam na onoj najlakšoj u 2h igricu (da baš je igrica ako se igra tako), a sada već igram par dana i na svakoj misiji obavezno zapnem (kada oni gerilcikrenu napadati ko sumanuti tada mi ne preostaje ništa nego razraditi taktiku jedno 20-ak puta i shvatim da je najbolje riješenje krenuti sam skroz naprijed i uopće se ne boriti jer bi poginuo). Inače nikada još nisam igrao MP...

17 godina
Oly_E3 kaže...

A meni je baš zanimljivo igrati na Veteranu. Prešao sam na onoj najlakšoj u 2h igricu (da baš je igrica ako se igra tako), a sada već igram par dana i na svakoj misiji obavezno zapnem (kada oni gerilcikrenu napadati ko sumanuti tada mi ne preostaje ništa nego razraditi taktiku jedno 20-ak puta i shvatim da je najbolje riješenje krenuti sam skroz naprijed i uopće se ne boriti jer bi poginuo). Inače nikada još nisam igrao MP...

Niti nemoj svaki drugi na MP je chiter.

torrentolog!
16 godina
odjavljen
BORG kaže...

Niti nemoj svaki drugi na MP je chiter.

Ma nijeeee... To se tebi samo čini Smijeh

oly, ak imaš org igru samo naprijed. ak imaš neš ne baš legalno obružaj se PBom i hrpom strpljenja i podmaži F1 radi bacanje cheatera.....

Stick to the shadows....
16 godina
neaktivan

Prijatelj igra COD2 i ima svoju taktiku (na MP-u): Sakrij se i uzmi sniper i ožeži Cool. To kada ja igram protiv procesora baši ne ide Neodlučan. No ovaj napušteni grad baš mi je privukao pažnju (pogledao sam sve članke po internetu). Fino su ga tvorci igre predstavili, baš svaki detalj su točno napravili... Iako sam za atentat prvo pomislio da je ono M107 .50, ipak je M82 .50 mislim, ali fora je to što blizu prave realnosti predstavlja položej sniperista (vjetra, Koriolisovu silu...)

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2009 1:29 (Oly_E3).
17 godina
Za nespavalice

Ovi se svadaju ko djeca na msn-uBelji se

torrentolog!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2009 1:35 (BORG).
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

A ja idem spavati ko beba Cool

Laku noć!

16 godina
odjavljen
Oly_E3 kaže...

Prijatelj igra COD2 i ima svoju taktiku (na MP-u): Sakrij se i uzmi sniper i ožeži Cool. To kada ja igram protiv procesora baši ne ide Neodlučan. No ovaj napušteni grad baš mi je privukao pažnju (pogledao sam sve članke po internetu). Fino su ga tvorci igre predstavili, baš svaki detalj su točno napravili... Iako sam za atentat prvo pomislio da je ono M107 .50, ipak je M82 .50 mislim, ali fora je to što blizu prave realnosti predstavlja položej sniperista (vjetra, Koriolisovu silu...)

Hehe... kemper Smijeh (i ja isto tako - Dragunov i claymorice... pogledajte temu "CoD4 i noobovi"

a pripyat...

http://www.kiddofspeed.com/chapter1.html

Stick to the shadows....
17 godina
Oly_E3 kaže...

A ja idem spavati ko beba Cool

Laku noć!

Noc mogao bi i ja uskoro.

torrentolog!
16 godina
Za nespavalice

i ja dizanje u 5 koliko sam skužia...

17 godina
Makić kaže...

i ja dizanje u 5 koliko sam skužia...

Gadno bas, aj odi si bar malo odspavat onda.

torrentolog!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Vecer svima!

Evo ja sastavljao neku pilu od kompa i dovrsio instalaciju maloprije:)

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni
17 godina
F1-IVO kaže...

Vecer svima!

Evo ja sastavljao neku pilu od kompa i dovrsio instalaciju maloprije:)

Vecer, sigurno neki bjesni i7 i neka dvoglava grafickaCool

torrentolog!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

eto mene sa pokera. na faceu. fino me išlo večeras. ušao sa 20 000, izašao sa 170 000. jos da me tako jucer islo kad sam za prave novce igrao...

17 godina
neaktivan
BORG kaže...

AMD Athlon XP 2800+Belji se.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni
17 godina
F1-IVO kaže...
BORG kaže...

AMD Athlon XP 2800+Belji se.

Haha, a fulo sam malo.

torrentolog!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

A frendu krepo komp totalno a ja imao u zalihi Asus A7V600-X mbo, taj proc i Radeonku 9250 pa mu slozio. Jbg zao mi ga je a nema love. To mu je poklon za novu godinuCool.

16 godina
F1-IVO kaže...

A frendu krepo komp totalno a ja imao u zalihi Asus A7V600-X mbo, taj proc i Radeonku 9250 pa mu slozio. Jbg zao mi ga je a nema love. To mu je poklon za novu godinuCool.

onda si urania malo...

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

A sta cu s njim, zao mi ga gledat bez kompa. Sutra ce mu bit osmjeh od uha do uha. Jbg zato sluze frendovi:)

17 godina
F1-IVO kaže...

A sta cu s njim, zao mi ga gledat bez kompa. Sutra ce mu bit osmjeh od uha do uha. Jbg zato sluze frendovi:)

Tak i treba da Cool

Nije sve u lovi.

torrentolog!
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Smijeh

16 godina
Za nespavalice

odoh ja ekipa pozz i laku noć...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice