Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.790.660
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
Za nespavalice

Večer ljudi!

Šta se radi? Šta ima novoga?

I see offline people!
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Sused kaže...

Večer ljudi!

evo pomalo...ja cekam da neko dodje u nespavalice da o necem pricamo..hahahah...

u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa...
16 godina
Gman kaže...
Sused kaže...

Večer ljudi!

evo pomalo...ja cekam da neko dodje u nespavalice da o necem pricamo..hahahah...

evo mene.tu sam.ali jbga idem sad na dosjei X pa se mozda posle cujemo pozz

Batman je zakon!
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Gman kaže...
Sused kaže...

Večer ljudi!

evo mene.tu sam.ali jbga idem sad na dosjei X pa se mozda posle cujemo pozz

a kud svi odoste...ali nema veze...ajd pozzz...

16 godina
neaktivan
9001. post

dobra večer svima

evo jubilarni post. zapravo sad je već +1

Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2009 3:50 (jurluk).
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

dobra večer svima

u mene ja danas bio 400 a sad je vec 422...

16 godina
Za nespavalice

opet igram ko lud i opet igram 9 dragons...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan

Vecer ljudi, evo ja sam danas igrao Burnout Paradise i mogu rec da je igra stvarno super, ali kako mi je došla sestrićna morao sam i njoj dat da oblaći Lady Gagu u one Bratz cure Šutim.

I tak evo slušam Antenu Zagreb i puštaju stalno jedne te iste pjesme Viče, al ajd nisu lošiBelji se

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
16 godina
neaktivan
Geek kaže...

Vecer ljudi, evo ja sam danas igrao Burnout Paradise i mogu rec da je igra stvarno super, ali kako mi je došla sestrićna morao sam i njoj dat da oblaći Lady Gagu u one Bratz cure Šutim.

I tak evo slušam Antenu Zagreb i puštaju stalno jedne te iste pjesme Viče, al ajd nisu lošiBelji se

evo ja gledam gdje da nabavim cod bilo koji samo da nije 1...pa da se malo zabavimo,a burnout paradise cu kupiti posto ga nitko nema...

17 godina
jurluk kaže...

dobra večer svima

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuu! 3900?! Ja tek 10x manje! Neg, znate kak se veli...bitna je kvaliteta a ne kvantiteta Namigiva

I'm the cream of the crop, I rise to the top I never eat a pig 'cause a pig is a cop Or better yet a Terminator, like Arnold Schwarzenegger Try'n to play me out like as if my name was Sega
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
jurluk kaže...

dobra večer svima

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuu! 3900?! Ja tek 10x manje! Neg, znate kak se veli...bitna je kvaliteta a ne kvantiteta Namigiva

pa onda smo blizu u 30-tak postova...

17 godina
neaktivan
Gman kaže...
Geek kaže...

evo ja gledam gdje da nabavim cod bilo koji samo da nije 1...pa da se malo zabavimo,a burnout paradise cu kupiti posto ga nitko nema...

Ja postao ovisan o COD4 Viče, ak imaš grafu 7600GS ili noviju instaliraj si 4, ako ne zabavi se sa dvojkom.

A čudi me sto baš ne pisu o Burnout Paradiseu pretjerano, vijerojatno forumaši više vole NFS.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Burnout paradise je toliko bolja od NFS-a da tu uopće nema rasprave, meni barem.

EDIT: tipfeler :)

ja je nisam jos probao igrao sam burnout 3 i igra nije bila losa...izgleda da cu i ovu morati probati...

17 godina
Za nespavalice

Vecer spameri!

16 godina
odjavljen

Večer svima. Kako napreduje tema "Bug mi je zdipio zvjezdicu, oću je nazad"? Šta sve tim novim korisnicima padne na pamet...

Stick to the shadows....
17 godina
neaktivan
BORG kaže...

Vecer spameri!

Pravi se javio :)

Idem ja gledat Sainfelda Smijeh

16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Večer svima. Kako napreduje tema "Bug mi je zdipio zvjezdicu, oću je nazad"? Šta sve tim novim korisnicima padne na pamet...

mislis na ono "Zasto sam izgubio pola zvijezdice"???

16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Burnout paradise je toliko bolja od NFS-a da tu uopće nema rasprave, meni barem.

meni burnout nije baš nešto. nemaju ni jednu poznatu marku auta ni motora... sve nešt žknjb

Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Nemam uopće komentara na to ,samo mi nije jasno zakaj još nije lockana!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2009 0:26 (kizo2703).
17 godina
Geek kaže...
BORG kaže...

Vecer spameri!

Pravi se javio :)

Idem ja gledat Sainfelda Smijeh

Normalno ja sam jedan od vecih :D

Uzivaj!

16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Nemam uopće komentara nato ,samo mi nije jasno zakaj još nije lockana!!

vjerojatno modovi cekaju jos malo pa da pocnu dijelit katrone...Namigiva

16 godina
odjavljen
Gman kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

mislis na ono "Zasto sam izgubio pola zvijezdice"???

Upravo to. Izgleda da se čeka supermoderatora (Domagoj npr.). Izgleda da Ivo nemore u tom dijelu foruma ništa...

jurluk kaže...
M_dipl. kaže...

meni burnout nije baš nešto. nemaju ni jednu poznatu marku auta ni motora... sve nešt žknjb

Ja sam ga igrao i nije mi se svidio (ne na ovoj mojoj konfi, pokušao sam i glatko me odbio). Baš i nije nešto. Meni je

bolji.

Stick to the shadows....
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

to mogu samo admini i modovi iz redakcije buga i odakle sve ne, ne znam ja... ne mogu ovi naši naxeem, luxx, ivo itd

16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Ja sam ga igrao i nije mi se svidio (ne na ovoj mojoj konfi, pokušao sam i glatko me odbio). Baš i nije nešto. Meni je

bolji.

ne ide na toj konfi?! ja ga vrtim (zapravo brat) na 1280x1024 sa ovom slabom grafuljom i ide na 20-25 fps-a. taman...

16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
kizo2703 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

to mogu samo admini i modovi iz redakcije buga i odakle sve ne, ne znam ja... ne mogu ovi naši naxeem, luxx, ivo itd

ma nepotrebno je raspravljat o tome...

16 godina
odjavljen
jurluk kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

bolji.

ne ide na toj konfi?! ja ga vrtim (zapravo brat) na 1280x1024 sa ovom slabom grafuljom i ide na 20-25 fps-a. taman...

Fuckaj ga, ti imaš dvojezgreni proc a ja ovog jadnog Celerona D. A 8400GS je šrot od grafičke. Imam jedva 20ak fps na 800x600 sve minimum i isključeno sve što se dalo isključit. Nakon 10min zgadio mi se život (igrao sam Burnout na drugoj konfi, sve max i svejedno mi se ne sviđa.) zaboravio sam Flatout, to je legenda nad legendama što se tiče razbijanja. I just like it Smijeh

Stick to the shadows....
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
jurluk kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

bolji.

Fuckaj ga, ti imaš dvojezgreni proc a ja ovog jadnog Celerona D. A 8400GS je šrot od grafičke. Imam jedva 20ak fps na 800x600 sve minimum i isključeno sve što se dalo isključit. Nakon 10min zgadio mi se život (igrao sam Burnout na drugoj konfi, sve max i svejedno mi se ne sviđa.) zaboravio sam Flatout, to je legenda nad legendama što se tiče razbijanja. I just like it Smijeh

flatout 2..kako sam toga prije tukao...po citav dan...Smijeh

16 godina
neaktivan
Gman kaže...

i ja sam to tukao. rado ga se sjetim. imam i ultimate carnage, ali on je dosta zahtjevniji nego dvojka, pa moram na nižim postavkama, pa mi nije baš nešto...

16 godina
odjavljen
jurluk kaže...
Gman kaže...

i ja sam to tukao. rado ga se sjetim. imam i ultimate carnage, ali on je dosta zahtjevniji nego dvojka, pa moram na nižim postavkama, pa mi nije baš nešto...

Nisam igrao ultimate carnage - pročitao sam receziju u bugu pa sam odustao. To je samo par novih auti i staza.. Niš posebno. Neznam bil ga išao "nabavljat"..

Stick to the shadows....
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
jurluk kaže...
Gman kaže...

Nisam igrao ultimate carnage - pročitao sam receziju u bugu pa sam odustao. To je samo par novih auti i staza.. Niš posebno. Neznam bil ga išao "nabavljat"..

ja nisam gledao recenziju a nije mi ni padalo na pamet da ga nabavljam...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice