LUXX slušaj ženu...ko ce ti pa kuhat...forum nece
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ali ne čudim se ja LUXX-u. Ja sam zaglibio gore. Skužio sam da imam "problem" i prestao igrat prvo EVE pa potom WoW, skratio igre, skratio forume (osim BUG-a)... i opet ne stignem sve...
Pozdrav ljudi, evo i mene malo. Sad se skino s WOE, pa malo citam sta vi radite :)
LUXX ti ces sad biti joker s klupe, samo uletis, podijelis kartone i izletis :) Nece imati priliku ni buniti se :)
Ma normalno, to sto ne mozes biti cesto na forumu, ne treba biti razlog da izgubis status moda. Ako bude krsenja pravila dok si tu, sankcioniras, dok te nema bice tu neko drugi.
Budem si napiso onda u potpis: "Zlocesti mod NR.1. "
hahaha. Uleti, podijeli crvendace i izleti.
Gone with the wind 
Mene živo zanima statistika kartona...
Mene živo zanima statistika kartona...
Budem si napiso onda u potpis: "Zlocesti mod NR.1. "
hahaha. Uleti, podijeli crvendace i izleti.
Gone with the wind 
Pozz svoj ekipi od starog insomniaca
Vidis ti LUXX kako se oni iskupljaju i organizuju da te srede. Znaju da si golem pa ce koordiniranim napadom ostvariti ciljeve (kakvi god oni bili :))
Eto i mene malo.
Uglavnom ako niste vidjeli:
Dogovorio sam sa Mirom da ostanem moderator ali necu više tolko cesto dolaziti.
Mali kompromis među nama.
uglavnom nove modove ce tražit(ili vec traže) za moje podforume.
Oni ce me zamijenit skroz a ja cu samo tu i tamo navratit i podijelit par crvenih 

LUXX slušaj ženu...ko ce ti pa kuhat...forum nece
Vidis ti LUXX kako se oni iskupljaju i organizuju da te srede. Znaju da si golem pa ce koordiniranim napadom ostvariti ciljeve (kakvi god oni bili :))

Ha i za mene nije rucak bez mesa ali ak vec grah može se strpat komadina dimljenog unutra ......jammmm

baš čitam kako su neki lagano smanjili aktivnost na forumu (stara garda), evo nije ni mele bilo zadnja dva tjedna zbog obveza, sad se lagano vratio.
A kaj velite na vojnički grah????
To je predobra klopa,samo ovi iz "Pletera"
nemaju pojma kak se kuha,a nije ni prečesto na meniju.
Ha i za mene nije rucak bez mesa ali ak vec grah može se strpat komadina dimljenog unutra ......jammmm
A ja baš pomislih da smo si mi forumaši jedini prijatelji? O_o Jel to znači da nemam nijednog? :DDDD
A ja baš pomislih da smo si mi forumaši jedini prijatelji? O_o Jel to znači da nemam nijednog? :DDDD