E j*** ga! Da si se javil prije da ti treba ne bi moral tražit!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neka, neka.
Ja sam danas stavljao na ono smece od Toshibe Win 98! Kako nema disketar trazio sam po netu startup disk u cd verziji. Petljao nesto dos ovo ono i uspio.
Glavno je da si rijesil to, ja inace imam doma orginal cd od win98
Evo sad cu isprobat Kaspersky internet security 2010. (na svom kompu naravno)
Mogao bi ja BitDefender isprobati - dobio cd sa kompletnim BitDefender Security i trialom od 3 mjeseca
I probao pomoć virtuosu, ali nije išlo
Di je zapelo?
Di je zapelo?
Nezna koji mu je bežični router jer je na tavanu, misli da je motorola a provider mu OVAJ
Dao sam mu sve žive IP adrese za pristup routeru koje znam od motorole - ništa neće
Najmane sam ih 10 napisao
Nisam jos imao posla sa Motorolom. Vidjet cu malo sutra dal se sta da naci pa da mu to nekako rjesimo.
dajte neke nove dobre filmove koje ste gledali :)
neznam kaj da skinem
Anđeli i demoni, transformers 2, Butterfly effect...
dajte neke nove dobre filmove koje ste gledali :)
neznam kaj da skinem
Šta će ti novi filmovi - gledaj stare i obrazuj se
Mene možeš jedino pitati za SF, trash i stare filmove. Noviji filmovi su većinom smeće
sad kad ste spomenuli filmove jel gledao tko Grizzly Park?
kakav je to šit od filma da glava zaboli!!!
Hebate filmove vise ni negledam, neznam zasto
gledam samo Star Trek po cijele dane
Ja više uopće ne gledam filmove - osim kada idem u kino. Zadnjih godinu dana gledam samo serije.
Tlaka mi je tražiti po netu da li je dobar film i gledat ocijene sat vremena, pa ga skidati i onda još toliko tražiti prijevod. I još onda 2 sata sjedit i gledat ga, a pogotovo ako je neki šit - jednostavno nemam živaca.
Skinem prvih 10 epizoda neke serije, ako mi se sviđa skinem ostatak epizoda. Imam 100 epizoda serije koje znam da će mi se gotovo svaki nastavak sviđati, odmah nađem prijevode i bacim pola sata mozak na pašu i zabavim se. I imam dobru zalihu da sam neko vrijeme na miru.
Nikad više gledat filmove (osim u kinu) i ako je neki stvarno genijalan pa da ga moram skinut.
Kad vec spominjemo serije evo mene za 45min
odoh ja spavat!
laka vam noć
Ja više uopće ne gledam filmove - osim kada idem u kino. Zadnjih godinu dana gledam samo serije.
Tlaka mi je tražiti po netu da li je dobar film i gledat ocijene sat vremena, pa ga skidati i onda još toliko tražiti prijevod. I još onda 2 sata sjedit i gledat ga, a pogotovo ako je neki šit - jednostavno nemam živaca.
Skinem prvih 10 epizoda neke serije, ako mi se sviđa skinem ostatak epizoda. Imam 100 epizoda serije koje znam da će mi se gotovo svaki nastavak sviđati, odmah nađem prijevode i bacim pola sata mozak na pašu i zabavim se. I imam dobru zalihu da sam neko vrijeme na miru.
Nikad više gledat filmove (osim u kinu) i ako je neki stvarno genijalan pa da ga moram skinut.
Kad se radi o filmovima ja gledam samo one dobre kojih ima malo ali ih ipak ima tak da nema problema. Kaj se tice prijevoda ja s tim srecom nemam problema ja sve gledam bez titlova filmovi,serije bilo kaj na engleskom zapravo uopce mi to ne treba smeta mi samo kad razumijem engleski jako dobro pa onda nema frke nema lijepse cist ekran i to je to!
Kad se radi o filmovima ja gledam samo one dobre kojih ima malo ali ih ipak ima tak da nema problema. Kaj se tice prijevoda ja s tim srecom nemam problema ja sve gledam bez titlova filmovi,serije bilo kaj na engleskom zapravo uopce mi to ne treba smeta mi samo kad razumijem engleski jako dobro pa onda nema frke nema lijepse cist ekran i to je to!
Ma ja isto znam odlično engleski - nekako su mi titlovi više navika nego potreba.
Želim vam ugodan ostatak veceri ja odoh spat, laku noc!
Evo sad cu isprobat Kaspersky internet security 2010. (na svom kompu naravno)
Javi kakav je!Obavezno!Tema prazna,pa ode ja,do večeras
Šta nema nikog? Ja imam još pun k posla za napravit.
Taman mi se formatirala 410GB particija (trebala joj vječnost), sada se skida acronis da bi se napravio image sistemske particije i onda instalirao SP2. A još podatke prebacit na ovu od 410GB i završno sređivanje i uređivanje svega porazbacanog
Ima da radim to cijelu noć
Ja ode na spavanac pa onda laku noc svima koji se jos drze!
Laku noć ljudi, mene oči izdaju. Čini se da ću posao kasnije dovršavat.
Večer nespavalice.
Pa gdje si izete jel šefika skuvala kafu
dobro veceeeee....Evo da se i ja javim u ovoj temi vec jednom :)
Evo i mene
Večer nespavalice.
Pa gdje si izete jel šefika skuvala kafu
dobro veceeeee....Evo da se i ja javim u ovoj temi vec jednom :)
Evo i mene
Večer svima...:)
Nešto nas puno večeras na temi.
sto se događa danas u zg-u jer sam vidio nekako puno policije i hitne a nisam bas upucne?!