Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.000.872
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
18 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Ivan M. kaže...

Svi pisete da necete dugo, a onda ispadne da ste tu do 2 ujutro. Izlanuo se

A šta ćeš.. Tako to bude.. Meni forum tab do projekta tako da mi nije baš problem bacit pogled šta ima novo na forumu.. Pa stalno sam ovdje. !!!!

anshika05 kaže...

nije baš pametno bit do kasno na netu ko ja...danas sam prespavala nastavu...u zadnjoj klupi!!

Pa da, tko je vidio u 3 sata po noći biti na forumu!?!?  hehehehe :))
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Win XP/Ubuntu 8.10(uskoro)
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 22:35 (coder_).
17 godina
Za nespavalice

Ja i da hoću nebi mogo do dva, zaspo bi na stolici na kojoj sjedim  Osmijeh i vjerojatno se prekobicnuoravno na pod...

Dobro jutro radni narode, 12 je sati !
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

dobra večer i od mene.

Ja danas bio na faksu od pola 11 do 3 i imao u planu uciti popodne ali plan je propao, again Plač

17 godina
neaktivan
stjepan0072 kaže...

dobra večer i od mene.

Ja danas bio na faksu od pola 11 do 3 i imao u planu uciti popodne ali plan je propao, again Plač

i ja tak imam u planu učit,a na kraju ispadne jedno veliko NIŠTA

carica Marica
17 godina
stjepan0072 kaže...

dobra večer i od mene.

Meni plan učenja uvijek propadne,Smijeh pa ispaštam u školi...

Komp me shebo, stalno na njemu visim, i kad idem ucit stalno o njemu(odnosi se na komp kao stvar za zabavu,tj. gubljenje vremena) mislim...
Konfa: Phenom II x3 720BE@3,6GHz 1,45V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
17 godina
Za nespavalice

Vidim da je ovdje uvik radno, jbt jedva sam izdrža

sinoć cilu noć bez kompa, a spavat ne mogu ubojstvo

i najgore je to šta ne znam koliko još neću bit u svojoj sobi

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
peraja kaže...

Ja i da hoću nebi mogo do dva, zaspo bi na stolici na kojoj sjedim  Osmijeh i vjerojatno se prekobicnuoravno na pod...

Ma kako ne bi mogao, probudis se u podne, odes spavat u 7 ujutro i zamjenit ces dan i noc (kao ja Cool). Cak se zna dogoditi da sam budan po dva dana i onda treci dan 15 sati spavanja Smijeh. LoL prode zivot brzo
17 godina
Za nespavalice

Ma ko je vidia spavat, da još na to trošim vrime

za mene bi dan triba trajat jednu 50-ak sati

i opet sve ne bi stiga obavit

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
stjepan0072 kaže...

dobra večer i od mene.

Komp me shebo, stalno na njemu visim, i kad idem ucit stalno o njemu(odnosi se na komp kao stvar za zabavu,tj. gubljenje vremena) mislim...
 ista stvar. otkad sam prije više od godinu dana dobio jaču konfu (sad je već malo slaba) totalno sam zapustio školu. ocjene su pale sa petica na trojke, a otkad sam se registrirao na forum pale su na jedinice i dvojke. postao sam ovisan o forumu
17 godina
Za nespavalice

Tribaš u komunu, ja isto

priznajem da sam ovisnik

ajde priznajte i vi

17 godina
Za nespavalice

Za ovisnike postoji lijek, crveni karton do ljeta Belji se

17 godina
Ivan M. kaže...
  ...Ma kako ne bi mogao, probudis se u podne, odes spavat u 7 ujutro i zamjenit ces dan i noc (kao ja Cool). Cak se zna dogoditi da sam budan po dva dana i onda treci dan 15 sati spavanja Smijeh. LoL prode zivot brzo...
  Sjecam se i ja tih dana, proso ih, odes spavat kad svane pa do podne, jedan, cijeli dan na terenu, pa do kasno u noc opet...
Dobro jutro radni narode, 12 je sati !
17 godina
Za nespavalice

UUUUUUUUUUUUU velikim slovima

tolika hladovina baš i nije potrebna,

ali kad bolje pogledam sredia bi faks

pa bi takva suspenzija bila sasvim ok

17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

hmmm. već sam i razmišljo zatražiti jednog moderatora da mi da crveni na par tjedana da se malo oladim, ali mislim da bih onda poludio pa bih napravio u drugi acc pa bi onda dobio na sva dva crni. bolje ne...
17 godina
peraja kaže...
Ivan M. kaže...
  ...Ma kako ne bi mogao, probudis se u podne, odes spavat u 7 ujutro i zamjenit ces dan i noc (kao ja Cool). Cak se zna dogoditi da sam budan po dva dana i onda treci dan 15 sati spavanja Smijeh. LoL prode zivot brzo...
  Sjecam se i ja tih dana, proso ih, odes spavat kad svane pa do podne, jedan, cijeli dan na terenu, pa do kasno u noc opet...
 hehe... znaci to je prolazno Smijeh ja sam vec mislio da sam poludio Osmijeh.
18 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
stjepan0072 kaže...

dobra večer i od mene.

Živa istina, takav sam i ja. Jednostavno se ne mogu natjerat da učim, a kada se natjeram onda misli svuda leteMršti se
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
18 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Ivan M. kaže...

hmmm. već sam i razmišljo zatražiti jednog moderatora da mi da crveni na par tjedana da se malo oladim, ali mislim da bih onda poludio pa bih napravio u drugi acc pa bi onda dobio na sva dva crni. bolje ne...
 Isto vrijedi za mene.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Hyperion kaže...
stjepan0072 kaže...
vremena) mislim...
 Živa istina, takav sam i ja. Jednostavno se ne mogu natjerat da učim, a kada se natjeram onda misli svuda leteMršti se
 Potpis
taman dok počnem samo se nešto zamislim...
Q6600 3,25Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1085mhz XFX 8800GTS 512mb OC
17 godina
Za nespavalice

Evo pocelo me ljuljat, odoh, pozdrav onima koji ustraju  Smijeh

Dobro jutro radni narode, 12 je sati ! I don't care, what the people are thinkin' I ain't drunk, I'm just drinkin'
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

najgore kad ides uciti i sidnes za comp i nedizes se s njega(mislim bolje to nego uciti )

I can't remember anything Can't tell if this is true or dream
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 23:15 (labrovic).
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

nije baš pametno bit do kasno na netu ko ja...danas sam prespavala nastavu...u zadnjoj klupi!!

heh..

ja san jutros zaspa na njemačkon...

i nastavnica skuži i probudi mee...

sriča, voli me pa nisan dobija opasku..hh...a rekla je: "pa kako bi to bilo da ja ovdje napišem da učenik spava na satu? što bi drugi mislili...?"

hehe..

btw. Dobro večer..

ja večeras na treningu sjebo kažiprst desne ruke, sad  mi je mobiliziran... pa spooooro pišem...

Evo, potpis dovoljno kratak i bez- entera. :)
17 godina
puma1400 kaže...
anshika05 kaže...

heh..

sriča, voli me pa nisan dobija opasku..hh...a rekla je: "pa kako bi to bilo da ja ovdje napišem da učenik spava na satu? što bi drugi mislili...?"

hehe..

btw. Dobro večer..

ja večeras na treningu sjebo kažiprst desne ruke, sad  mi je mobiliziran... pa spooooro pišem...

Nemoj pisat s*ebo sa j nego sa h. prm. Shebo

Najgore je sto vrijeme za compom prolazi prebrzo, cim si sjeo vec je proslo 1h... Sjecam se prek ljetnih praznika, od 22h do 5h ujtro cod 4 multyplayer i onda od 5h ujtro do 2-3h popodne spavanje, pa cim se dignem odem jest, pit i opet za compSmijeh

Kad sjednes za comp u nekakvom si blaženom stanju, ništa  te ne hebe nikakve brige nemaš...
Konfa: Phenom II x3 720BE@3,6GHz 1,45V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

meni vrijeme nekad sporo prolazi...posebno sad kad nema niš zanimljivo.

carica Marica
16 godina
neaktivan
Prvi link na bug forumu..hello all...naravno u ovu temu...jer nema sanse da zaspem prije 3 sata...thats it...eto opet...hello all
[gamer]Wolf[/gamer]
17 godina
The Wolf kaže...
Prvi link na bug forumu..hello all...naravno u ovu temu...jer nema sanse da zaspem prije 3 sata...thats it...eto opet...hello all
 Eto prvi koji je rekao da nece biti kratko ovdje. Izlanuo se
17 godina
puma1400 kaže...
anshika05 kaže...

heh..

hehe..

A, tesko se susdrzat i u autobusu, posebno kad se vracas pa kao danas sunce iđe u oci a jso ti se spava, ono glava ti se polako spušća pa odjednom se trzneš.
17 godina
neaktivan
markoal kaže...
 A, tesko se susdrzat i u autobusu, posebno kad se vracas pa kao danas sunce iđe u oci a jso ti se spava, ono glava ti se polako spušća pa odjednom se trzneš.
 pa i nije baaš..

ja popijem kavicu negdje oko 9-10.. i onda sam savršeno..
eventualno, opet negdje oko 14-15 popijem red bull da me "digne" malo, ako nisam spavao uopče večer prije..

16 godina
neaktivan
valjda smijem reklamirati...ako krsim pravila...sry

www.geforce-samp.com

Posjetite...radi se o SAMP serveru...San Andreas Multiplayer.
Domaci server sa prosjek od 50-ak igraca :D ali u dnevnim satima...uglavnom posjetite i pitajte me za svu pomoc ovdje na PP ili bilo gdje ili tamo na PP...nick mi je The Wolf :D :D :D
[gamer]Wolf[/gamer]
17 godina
neaktivan
The Wolf kaže...

www.geforce-samp.com

Domaci server sa prosjek od 50-ak igraca :D ali u dnevnim satima...uglavnom posjetite i pitajte me za svu pomoc ovdje na PP ili bilo gdje ili tamo na PP...nick mi je The Wolf :D :D :D
 ma bolji su <|TGC|>ovi serveri..
16 godina
neaktivan
puma1400 kaže...
The Wolf kaže...

www.geforce-samp.com

ma bolji su <|TGC|>ovi serveri..

wow...nisam za ovo prije cuo...ali ovo su neki svjetski serveri na egleskom ili...?

GeForce je domaci server :D sve nasi ljudi...zato i jest zabavnije igrat..i za promjenu nije neka pucacina...tko voli San Andreas, a nije probao SAMP bit ce odusevljen :D :D

[gamer]Wolf[/gamer]
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice