Da! Glista?
Ne
Vidiš ja utorkom volim jesti banane od subote pogotovo ako je mjesec pun a mars zelene boje. Uz to volim i čevape petkom jer tada kamnje se smekša pa mogu po plaži ganjati kikirikije koje jedem srijedom
Da! Glista?
Ne
Vidiš ja utorkom volim jesti banane od subote pogotovo ako je mjesec pun a mars zelene boje. Uz to volim i čevape petkom jer tada kamnje se smekša pa mogu po plaži ganjati kikirikije koje jedem srijedom
Komentiram Ivanov post
Iz pouzdanih spijunskih izvora dobio sam vrlo uznemirujuce i sokantne informacije da je ovo zapravo tvoj komp pa sad ujeo vuk magare onda!

Tko ga usliko hebem mu aparat takav. Totalno loše slike 
Jes ti poludio?
Jes ti poludio?
Ne ja samo volim proučavati banane i njihov odnos sa jabukama u 13:29:15:88 sati
Oly jesi pojeo nekog ludog zeca danas 
Laka noć svima
Sta je to malo,bijelo i leti po zraku?
Dobra večer. Evo taman se otuširao i obrijao i sada se zavalio u kožnu fotelju. Nema boljeg osjećaja
Oly jesi pojeo nekog ludog zeca danas 
Ne zec voli smekšano kamenje koje govori o bananama datuma 21.07.1589
Dobro veče spameri, jesam li vam jučer nedostajao

Izgleda da neko provalio u Birc i krade alkohol na veliko ajmo ljudi dic uzbunu jer bu nam pokral sve!
Ljudi šta kažete na moju temu?
Još samo da skužim kako maknuti ovo označeno crvenim?Ima tko kakvu ideju?
Ne je** nas dvojicu ni 5 posto
To je banana koja ima vjetrove
Vidim ja napili se vi u bircu pa sad tu postavljate neke zagonetke šta je ovo, šta je ono... 
A šta je ovo? 
tvoja omiljena boja ?
ekipa jeste vidjeli
http://hr.neciklopedija.org/wiki/Glavna_stranica
Tko nije citao neka bez razmisljanja ide vidjet. meni je najjace o Batmanu.=) ( napisite pod trazi batman )
Vidim ja napili se vi u bircu pa sad tu postavljate neke zagonetke šta je ovo, šta je ono... 
A šta je ovo? 
Nemam poima kaj je ali nije bas boja za muske da si stavio plavu dobio bi mis na poklon, a ovako mos dobit samo Ficu 73 godiste u polu voznom stanju a i to je isto zgodan poklon nema kaj!
Wooow to sam ja sa litice bacio skupa sa bananama, hebem ti leteće banane
Ne je** nas dvojicu ni 5 posto
Skužio sam
ROFL
ROFL
Ona tema koju ja sad imam je meni najbolja za window blinds
Galeb?
Galeb nije niti malo mali
Da nije pero
Komarac u je*enom gipsu!
Komarac u je*enom gipsu!