- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ček
jesi ti onaj neki na XFIRE koji traži windows98 z aneko staro čudo
lol
ili je samo slučajnost
u svakom slučaju, dobro večer Ivo...
Pozdrav svima. Evo i mene malo. 
Ne spustaj me u nizu kategoriju.
Evo pokusavam osposobit ovo cudo.
jel stavjlaš vistu?
Dual boot sa 7-icom.
Ma to od frenda. Nemam pojma di je to iskopao. Ko nov je lap. Ni crtice.
Bok i tebi kak malo nema tu malo do 1 sat ili Zutanjak slijedi na poklon!
Nemam ti ja Doxy xfire. Slabo ti ja ubijam onlajn. Igrao sam malo Crossfire i nakon pola sata me izbacili i rekli da sa cheater a samo sam se suljao snajperom.
Čovječe IVO to je čak gore od mog laptopa (AMD Athlon XP 1.3GHZ, 256MB RAM-a, 20GB disk). Sada imam na što biti ponosan, ali uskoro stiže atom (ako se ne varam nvidia je izdala Ion, a što će AMD? Neutron?)
Čovječe IVO to je čak gore od mog laptopa (AMD Athlon XP 1.3GHZ, 256MB RAM-a, 20GB disk). Sada imam na što biti ponosan, ali uskoro stiže atom (ako se ne varam nvidia je izdala Ion, a što će AMD? Neutron?)
Ne.neg PROTON
Moj je između vaša 2: Intelov neki 733 MHz, 256 MB RAMa, 20 GB disk, neka trula graficka, bezveze...
Onda će Via izdati D2O i evo kemije polako
Ekipa, rado bih ostao klapati s vama ali moram ići... Sutra moram u Sarajevo tako da moram rano na noge. Ako kome treba nešto iz Sarajeva neka se javi (samo nemojte ćevape i burek da mi ne usmrde auto
).
Uživajte! 
Ekipa, rado bih ostao klapati s vama ali moram ići... Sutra moram u Sarajevo tako da moram rano na noge. Ako kome treba nešto iz Sarajeva neka se javi (samo nemojte ćevape i burek da mi ne usmrde auto
).
Uživajte! 
Daj uzmi mi 5 crysisa i 3 gta iv,bit će dosta 50 kn
).
Uživajte! 
Nemaj brige! Samo mi ostavi mail adresu na koju želiš da ti ih pošaljem! 
Da volio bi malo u Sarajevo do rodbine, ali kada bi krenuo cijelu BiH bi obišao (od rođaka do rođaka)
).
Uživajte! 
Nemaj brige! Samo mi ostavi mail adresu na koju želiš da ti ih pošaljem! 
Dogovoreno!
Da volio bi malo u Sarajevo do rodbine, ali kada bi krenuo cijelu BiH bi obišao (od rođaka do rođaka)
Ako imaš koga u Kupresu, javi se kad dođeš! 
Bok i tebi kak malo nema tu malo do 1 sat ili Zutanjak slijedi na poklon!
He he pa malo, dovoljno da ne doleti žutanjak 
Ako imaš koga u Kupresu, javi se kad dođeš! 
Možda imam čak nekog
Šta je ovo.šta sve svi zaspali?
A ode onda i ja gledat neš na tv-u
Uživajte!
Ma upravo sam pogledao Mr Beana
Dobra večer. Ja zaglibio u Plants vs. zombies - igra stvara nevjerovatnu ovisnost.
Samo kratki pozz svima od mene
dobro jutro svima tek sam se probudio mislim lego sam u 8 i probudio se sad a do sutra nema spavanja
Bok svima koji su nedavno navratili na Nehrkace!
Evo baš čitam kako se i Novi List odazvao akciji SF-fanova. I stavili su predobru sliku, odavno se nisam ovako dobro nasmijao
Bormes zgodna fotka nema kaj da dobro pogođeno!