Ajde ljudi idem ja spat malo. Pozz!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ljudi
dal da ostavim nod32 na kompu il da stavim aviru free ?

Najbolje mi je ono bilo kad je escudo dao link da treba frizera za neku japansku frizuru, i onda da link od foruma.hr i tam na njegovom avataru pise da je zensko!

Laku noc, Prozor!

Laku noc, Prozor!

Laku noc, Prozor!
jednostavno je ignore....
ljudi
Never mind, našo sam
kako cu poludit
mass efect mi ne radi
koje njesra
a prije je radio...
s ovim kompom samo problemi
ma idem leć, jednom ćemo o tome svi lipo raspravit.... to će bit velika urota..........
video je živo sranj*

video je živo sranj*
Evo novi Catalysti 9.6 gore. Taman maknuo stare i sjetio se da nisam napravio bench FC2 pa tako da nisam ni sa novima. Uglavnom sve radi!
ljudi

Kaze 1,6 dizelas, meni je to sumljivo da golf2 ide 200 na sat mozda je on zmrdlal brzinomjer
E pa svaka čast ,samo je premalo krvi ,trebali su nabavit još koju kantu!
Pozdrav ljudi, sta se radi, ja taman malo gledao na TV-u Heroje valjda ce sad brzo nova sezona pa ove stare su od Ponedjeljka do Četvrtka.

Kaze 1,6 dizelas, meni je to sumljivo da golf2 ide 200 na sat mozda je on zmrdlal brzinomjer

Pozdrav ljudi, sta se radi, ja taman malo gledao na TV-u Heroje valjda ce sad brzo nova sezona pa ove stare su od Ponedjeljka do Četvrtka.

ljudi izašao je Google Chrome 3. ja ga upravo skidam. još par minuta
Još 53 poruke do 20 000 postova u temi! Trebalo bi nagraditi nekako onoga tko posta 20 000 post!
Ja odoh lagano offline... pozz svima ;)
Još 53 poruke do 20 000 postova u temi! Trebalo bi nagraditi nekako onoga tko posta 20 000 post!
Ja odoh lagano offline... pozz svima ;)
Noc Boris!
Bas me zanima ciji ce biti 20 000 post
jel netko gledao cinderella man?