Moraš ugasiti C1E u BIOS-u
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.net.hr/sport/page/2009/06/04/0439006.html?pos=n2 pogledajte ovo!
Nema toga na ASUS P5Q Premium
dobra večer! šta se radi?

Hahahah. On ima Intela, a ne AMD-a
Znači ne ovo Coole and quiet nego C1E ugasiš. Iako ja ostavim ovo da se procesor na pregrijava u idleu

Večer,
Aj onak usput na googlo uz mp3 progulajte malo dal može bit greška ako imam rame 1600Mhz corsair, a matična gigabyte ud5p po default postavkama podržava 1333Mhz... neželi se startat računalo. a prije sam samo podesio da rade na 1333 znači samo sam smanjio (nesječam se točno kaj u biosu.) i radilo je a sad upalio računalo (oke pred3 tjedna i neradi-da tak mi stoji komp doma)...

dobra večer! šta se radi?

evo ja pišem ADM-u,nešto pitam
Ajoj ubi ploču ako treba
kao što smo rekli
EIST i C1E
..opet si ukinuo pp nesrećoOk,hvala.
Jos jedno pitanje: Prilikom OC-a dize mi se frekvencija memorije(def. je 1066).na defaultu su pasivnjaci od memorije prilicni vruci.
Strah me kod OC-a jer se automatski dize frekvencija memorije,s time su hladnjaci jos vruci.
Jel to normalno da se dize frekvencije automatski prilikom povisivanja FSB-a i Multiplier-a?
pozdrav svima..jurra hitno dođi ovamo!

Stavi memoriju na Auto (znači ostati će na 1066MHz) i ako želiš kupi Corsair Dominator hladnjak za nju
Dobra večer svima, evo ja sam se upravo registrirao na ovaj forum, pratim ga vec duže vrijeme, ali neznam zašto se prije nisam registrirao
pozdrav svima..jurra hitno dođi ovamo!

Master Tino-dobrodošao..stavi avatar
Kao ja pratim ga od dana kada je ugledao svjetlo, a registrovo sam se 14.3.2009.
BTW. Dobrodošao
Stavi memoriju na Auto (znači ostati će na 1066MHz) i ako želiš kupi Corsair Dominator hladnjak za nju

Ma to ti je sustav sa tri mala ventilatora koji se montiraju na RAM slotove i pušu po njima i hlade RAM
Pozdrav Razer!

Dobra večer svima, evo ja sam se upravo registrirao na ovaj forum, pratim ga vec duže vrijeme, ali neznam zašto se prije nisam registrirao
Pitanje koje nije nagradno!Moze li se procesor ubzati?I da li se mozda moze zamjeniti ili mora ici van cijela maticna?Ali molim odgovor onako jako laicki objasnjeno... Fala
Pozdrav svima. Evo ja se vratio s košarke prije pola sata koja je više sličila rukometu. 
ajde forumaši pozdrav,ode ja,kasnje ću ponovo navratit
Overclock! Pogledaj u Overclock podforumu tutorijale za OC (overclock) procesora
Idem ja spavati jer će mi pozliti od slinih procesora. Nadam se da ću sanjati Q9XX0 procesor kako ga clockam
Overclock! Pogledaj u Overclock podforumu tutorijale za OC (overclock) procesora
Idem ja spavati jer će mi pozliti od slinih procesora. Nadam se da ću sanjati Q9XX0 procesor kako ga clockam
!