Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.021.040
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
coder_ kaže...
Lana_zg kaže...

Vecer....evo mene iz Rijeke natrag u ZagrebPlač

dobro večer... :)
Šta ima novoga u zg? :D hehe
 Nemam pojma,al je nekako bljak naspram mora i sunca....
seneka kaže...
Lana_zg kaže...

bok..zašto suze?Osmijeh
 heh...tesko se vratiti u kolotecinu,a i ostala bih sad cijelo ljeto na moru da mogu...
ice queen
17 godina
krle kaže...
nabavi prijatelje pa ce biti necega :D

salim se, meni sve valja

Hehe... Vidim da i tu na forumu već ima nekoliko tema koje se bave problemom Facebooka večeras. A što se tiče prijatelja, imam ih cca 190, sve sami ovisnici o Facebooku! Hehe... Oni su najožalošćeniji!  Smijeh
...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan
ma najbolji su mi oni sto idu van samo da se slikaju za face :D

sjednu u kafic i izvade fotice i poziraju :D
17 godina
krle kaže...

Ma Face je, kako bi rekla stara jednog mog frenda, jedna velika prokletinja. Vidim da mi je sestra (15 god.) totalno zaboravila raditi neke stvari na kompu otkako se prijavila na Facebook. Znači, treba to reducirati malo!   Namigiva
17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Hehe... Da! Tako je! Evo na što Facebook sliči danas veći dio dana!  
 E tako i kod mene!Neodlučan
17 godina
neaktivan
seneka kaže...
Lana_zg kaže...

bok..zašto suze?Osmijeh
 heh...tesko se vratiti u kolotecinu,a i ostala bih sad cijelo ljeto na moru da mogu...
 sigurnije ti je u zagrebu.
Namigiva
moljac
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ljudi laka vam noc! Odoh ja polako spavatCool

18 godina
neaktivan
krle kaže...

A to mi je najgore - i kada pitam neku prijateljicu ili poznanicu da mi sprži dvd s slikama neke proslave, a ona nabaci onaj pogled: Hellou u kojem ti svijetu živiš. Pa sve ćeš ih moći vidjet na fejsu. I onda moram žicat nekog koji ima tu prokletinju da preko njegovog acc vidim slikeViče
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
Paolo2612 kaže...
krle kaže...

A to mi je najgore - i kada pitam neku prijateljicu ili poznanicu da mi sprži dvd s slikama neke proslave, a ona nabaci onaj pogled: Hellou u kojem ti svijetu živiš. Pa sve ćeš ih moći vidjet na fejsu. I onda moram žicat nekog koji ima tu prokletinju da preko njegovog acc vidim slikeViče
 Bez Fejsa se ne moze niti na WC danas ic kaj se moze po misljenju mnogih, globalizacija jede za dorucak svoje zrtve tak to i je danas na svakom koraku se to vidi pa onda HI-Fi uzivaj!Cool
17 godina
neaktivan
pala mi je napamet jedna ideja :D
narucivanje starih brojeva buga
17 godina
Za nespavalice

Evo me natrag. morao sam ugasiti modem da mi ne bi slučajno pogrešno obračunali mjesečni promet (imaju oni to običaj). Prema HT-ovom mjerilu, ovaj mjesec sam strajbao 5029.77 MB od 5120 MB. prometa. Nisam loš...  Belji se

Eh da! Da vas pitam nešto, a mrsko mi otvarati novu temu. Jel ima tko kakvih iskustava s digitalnom zemaljskom televizijom!? U mogućnosti sam pojeftino nabaviti prijemnik pa me zanima kako to šljaka?!

17 godina
Za nespavalice

Ljudi ja odlazim, ima da sam ujutro u 6 na nogama, xD

I don't care...
17 godina
neaktivan
idem i ja pozz
17 godina
krle kaže...
idem i ja pozz

Kad već svi idete, idem i ja! Laku noć svima. Vidimo se sutra u Bircu! 
18 godina
neaktivan
rambox kaže...
 Bez Fejsa se ne moze niti na WC danas ic kaj se moze po misljenju mnogih, globalizacija jede za dorucak svoje zrtve tak to i je danas na svakom koraku se to vidi pa onda HI-Fi uzivaj!Cool
 Ne bih se čudio da ljudi na tweeteru počnu pisat ovakve poruke:
Ufatilo me
Trčim na WC
Ovo je jedan veliki
Evo krenuo je
Bokte kako smrdi
Smijeh
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
lol ima takva neka parodija na utubeu
17 godina
cro_blue kaže...

Evo me natrag. morao sam ugasiti modem da mi ne bi slučajno pogrešno obračunali mjesečni promet (imaju oni to običaj). Prema HT-ovom mjerilu, ovaj mjesec sam strajbao 5029.77 MB od 5120 MB. prometa. Nisam loš...  Belji se

Eh da! Da vas pitam nešto, a mrsko mi otvarati novu temu. Jel ima tko kakvih iskustava s digitalnom zemaljskom televizijom!? U mogućnosti sam pojeftino nabaviti prijemnik pa me zanima kako to šljaka?!

Evo da ti nabrzinu odgovorim dok ne odes spat, imao sam jedno vrijeme DVB-T slika je odlicna puno bolja nego maxtv, sad jesi li srece da zivis gdje ima digitalnog signala to je druga prica i da uvijek kada prode neki skuter nestane signala na par sekundi.
xfire: ivan01992 / msn: ivanpijepivo@hotmail.com
17 godina
BORG kaže...
cro_blue kaže...

Evo da ti nabrzinu odgovorim dok ne odes spat, imao sam jedno vrijeme DVB-T slika je odlicna puno bolja nego maxtv, sad jesi li srece da zivis gdje ima digitalnog signala to je druga prica i da uvijek kada prode neki skuter nestane signala na par sekundi.

E u tome živim li u mjestu gdje ima digitalnog signala i jeste najveći problem. Ovako, trenutno živim cca 80 km zračne linije od odašiljača na sv. Juri na Biokovu. Primam analogni signal odlične kvalitete. Prateći analogiju o kretanju digitalnog signala mislim da ne bi smjelo biti problema pri prijemu ali opet ne znam. Najgore što bi ovaj moj prijemnik bio prvi u gradu i s njima još nitko nema nikakvih iskustava. Po svoj prilici da ću žrtvovati tih 30-ak € koliko dođe prijemnik pa što bude.
17 godina
cro_blue kaže...

E u tome živim li u mjestu gdje ima digitalnog signala i jeste najveći problem. Ovako, trenutno živim cca 80 km zračne linije od odašiljača na sv. Juri na Biokovu. Primam analogni signal odlične kvalitete. Prateći analogiju o kretanju digitalnog signala mislim da ne bi smjelo biti problema pri prijemu ali opet ne znam. Najgore što bi ovaj moj prijemnik bio prvi u gradu i s njima još nitko nema nikakvih iskustava. Po svoj prilici da ću žrtvovati tih 30-ak € koliko dođe prijemnik pa što bude.
 Mozda ti se posreci, ja zivim 60 km od ZG i imao sam digitalni signal 82%.
Veliki pozdrav svima i laku noc od mene!
17 godina
BORG kaže...
cro_blue kaže...

Vidjeti ćemo! Laku noć još jednom!  
17 godina
BORG kaže...
cro_blue kaže...

Laku noc i tebi nemoj puno hrkat!Cool
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

laku noc... ziiiiijeeeeeev...

real life is for people who suck at video games
17 godina
neaktivan

a jeste neki.. dode nova cura i svi odete spavat..

koja dobrodoslica.....

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Dobra večer ovdje 62.133.144.12 ima li još nekoga?Smijeh

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
17 godina
Bellatrix kaže...

Vecer, tu smo!!!
17 godina
Bellatrix kaže...

Ima, ja Smijeh
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

ip?
ako je onda si u poljskoj Smijeh
17 godina
Za nespavalice

pa naravbo da nas ima..

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan
di ste svi
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

evo mene:D Bella sta ima novo?

Makić jes sad jeo sandwich?Smijeh

Mogo bi ti te sandwiche pocet prodavat ''Makić's Sandwich the one and only''®

Program vlade stane na stranicu formata A4 :P
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice