Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.022.680
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
18 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
markoal kaže...
 lool, Hehe, sad se pazi kad budes išao cestom, šta bi tek bilo da se posvađaš s njom.
 Ma ja inače uvijek pazim, ali tamo di ljetujem na moru je malo selo u kojem svi znaju svih i većina su ti neki rod, pa se ne moraš brinuti za ništa i hodaš uvijek bezbrižno. Osim naravno pakostivih frendicaCool

A zamisli da sam joj dečko koji ju je prevario. Koja bi onda bili problemiSmijeh
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2009 2:55 (Paolo2612).
17 godina
Paolo2612 kaže...
markoal kaže...
 lool, Hehe, sad se pazi kad budes išao cestom, šta bi tek bilo da se posvađaš s njom.
 Ma ja inače uvijek pazim, ali tamo di ljetujem na moru je malo selo u kojem svi znaju svih i većina su ti neki rod, pa se ne moraš brinuti za ništa i hodaš uvijek bezbrižno. Osim naravno pakostivih frendicaCool
 xD.
Znam kako je to, mislim na to selo, jer i unas svi svakog znaju, jer nezivim u gradu, samo u nas po noći ima Vukova, lisica, i svakakvih životinja, al nema bas takvih frendica kao sto ti imas,Smijeh.
I don't care...
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja se probudila i sad ne mogu spavatiNeodlučan

17 godina
Iwana kaže...

Ja se probudila i sad ne mogu spavatiNeodlučan

Vidim da si opet ošla leć.
A evo ja vas pozdravljam i idem ća, pravac u krevet!
I don't care...
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Dobra siSmijeh

@markoal: laku noć

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2009 3:22 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

dobra vece svima i ujedno laku noc xD

18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Kada nikog nema, odoh i ja.

17 godina
protjeran
Za nespavalice

awwww   4 sata već....

idem još jednu partiju TFT pa na spavanje

"Hedonism Is My LifeStyle"©
17 godina
Za nespavalice

I evo ga otvara se tema... Smijeh Vidi moj novi potpis Belji se

Barcelona ( 6 - 2 ) Real Madrid - pa ti navijaj za luzere.... ha ha ha .... Živjela Barca :)
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo otvaram.

Edit: damn

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2009 22:00 (Paolo2612).
17 godina
Paolo2612 kaže...

Evo otvaram.

Kasniš Belji se
Barcelona ( 6 - 2 ) Real Madrid - pa ti navijaj za luzere.... ha ha ha .... Živjela Barca :)
17 godina
Ivan M. kaže...
Paolo2612 kaže...

Evo otvaram.

Kasniš Belji se
 To Barca pobijedila je........
Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Ivan M. kaže...
Paolo2612 kaže...

Evo otvaram.

Kasniš Belji se
 weeeeeeee. heheh Cool zivjela barca!
Benzin 20 kn, upaljač 6 kn. Gledati kako škola gori, neprocjenjivo! Za sve ostalo tu je Master Card.
17 godina
Mitch kaže...
 Šteta što nisu zabili još tri gola Izlanuo se Pa da pokopaju Real za cijeli život... Smijeh
17 godina
Za nespavalice

evo snimka britan's got awards na hrt 2, moglo bi se gledati

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
18 godina

laku noć

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

al ste se natipkali u 2h nema sta..

17 godina
Za nespavalice

nema nikoga online, kaj bus

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ma svugdje je pustoš, od preko 50 ljudi na msn-u mi ih je 3 online. Nemam pojma zašto

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Ma svugdje je pustoš, od preko 50 ljudi na msn-u mi ih je 3 online. Nemam pojma zašto

a študenti?..tamo si zakuho
"kapitalizam=barbarizam" kangrga
18 godina
neaktivan
seneka kaže...
Paolo2612 kaže...

a študenti?..tamo si zakuho
 Treba dvoje ljudi da svađa počneSmijeh
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Vecer ljudi.Sta ima?

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
F1-IVO kaže...

Vecer ljudi.Sta ima?

Disi mod :) Ma nista, gledam britan's got award na drugom
18 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

hmmm.........  subota navečer??
"Um caruje, Dundo Maroje..."
18 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
Paolo2612 kaže...

hmmm.........  subota navečer??
 Moguće, čini se da ja sam jedini odlučio ovaj tjedan pauzirati.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

..ako nekog zanima 15 5 u Purgeraju sviraju Majke..222 ulaznice u prodaji

"kapitalizam=barbarizam" kangrga
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Dobra večer... Nogometna atmosfera, neka i toga malo...

http://www.keindl-sport.com/proizvod.asp?id=2094
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

evo ljudi ode ja gledat TV,film Ukleti brod

90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

pozdrav svima i čestitke Iveku na novom poselu Namigiva

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

a joj danas nas je punoSmijeh

Potpis nije nužan kada si tužan...:P
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice