večer :)
ima netko ddr ram za laptop od bar 512mb?
večer :)
OPEN!
Možete mi preporuciti neki upgrade racunala sta da pro nadogradim?ja sam mislio graficku a sad neznam jel mi ova pase na maticnu.Budzet mi je oko 300 kn xD do max. 400(ali bolje ne :P)
YU NO ANSWER
OPEN!
Možete mi preporuciti neki upgrade racunala sta da pro nadogradim?ja sam mislio graficku a sad neznam jel mi ova pase na maticnu.Budzet mi je oko 300 kn xD do max. 400(ali bolje ne :P)
YU NO ANSWER
ne vidim ti PC, daj iskopiraj ovdje
Disk koji mi zadnjih dana krepava i Windowsi koji ne rade kako treba sad su se magično bootali i rade bez problema. Ni disk ne cvrči više.
Gledaj pozitivno, sad bar imaš backup svih podataka.
Večer svima....
Bok svim nehrkalicama, kakva je to crvena tekučina koja se spušta u čašu sok od maline ili cikle možda ili se ipak radi o rujnom vinčeku.
Bas cool situacija
S koje je ovo web stranice?
Večer svima! Kako ste? Ova hladnoća ne popušta nikako... sve hladnije i hladnije.. :)
Bok daj. Ma i treba biti hladno, da jos 2 mjeseca drzi od -10°C do -2°C, to bi meni bilo odlicno :)
Nego gdje li je negdje Ivek... Mora da je konacno vidio uzivo picu pa sad otkriva sve njezine cari
Pozdravljam ekipu... Nije me ovdje bilo toliko dugo da i ne pamtim kad sam zadnji put uletio!
I da... Zamolila me je Anishka da vam prenesem pozdrave! Nešto je zeza postanje u ovoj temi pa da se ne brinete zašto je nema.
EDIT: @Bellatrix... Ma kakva 'ladnoća?!
Kod nas sinoć u ova doba bilo -17°C!
Bok svim nehrkalicama, kakva je to crvena tekučina koja se spušta u čašu sok od maline ili cikle možda ili se ipak radi o rujnom vinčeku.
Koliko znam u sjevernim krajevima naše domovine to zovu i sveta vodica.
Bok daj. Ma i treba biti hladno, da jos 2 mjeseca drzi od -10°C do -2°C, to bi meni bilo odlicno :)
Ma nebih hvala.. ja najviše volim proljeće... ovaj minus mi stvarno ne odgovara. Dobro je dok si u toplom domu al kad iziđeš napolje zdrak "grize" za obraze!
što tebi paše hladnoća?
Pozdravljam ekipu... Nije me ovdje bilo toliko dugo da i ne pamtim kad sam zadnji put uletio!
I da... Zamolila me je Anishka da vam prenesem pozdrave! Nešto je zeza postanje u ovoj temi pa da se ne brinete zašto je nema.
pozz cro!
Ma kad sam ja jutros u 8h izmjerio -10 ispred kuće onda mogu misliti kako je kod vas gore! Sigurno niđe ćuke nema
Ma nebih hvala.. ja najviše volim proljeće... ovaj minus mi stvarno ne odgovara. Dobro je dok si u toplom domu al kad iziđeš napolje zdrak "grize" za obraze!
što tebi paše hladnoća?
Meni je uvijek draze radit nekaj po hladnoci. Istina i Bog da mi je mrsko kad imam smrznute prste, al ima neka car u zimi :)
Ne znam, al u mom kraju su ljudi nekak veseliji po zimi nego po ljeti.
update: napravil si double post, sad se moras ispricat !
Dugo te nije bilo bome istina da, i moraš bit primjereno kažnjen kolko tolko zbog zabušavanja jednim Žučom ona usput reda radi fučkaj ga i gotovo.
pozz cro!
Ma kad sam ja jutros u 8h izmjerio -10 ispred kuće onda mogu misliti kako je kod vas gore! Sigurno niđe ćuke nema
Hehe... I kod nas je jučerašnji dan bio ekstreman. Kao da smo zaboravili kakve zime kod nas znaju biti.
Jutros oko 6:30 temperatura u centru grada bila je nekih -19°C, a ovi koji da posao dolaze iz Livna ili TG-a kažu da je u Kupreškom polju bilo ispod -22°C.
EDIT: @Rambox... Ma pusti me! Samo igram igrice u zadnje vrijeme (točnije Dirt 3) pa me ni ukućani ne viđaju, a kamoli forumaši!
Dugo te nije bilo bome istina da, i moraš bit primjereno kažnjen kolko tolko zbog zabušavanja jednim Žučom ona usput reda radi fučkaj ga i gotovo.
Piz.dek-maksek-tululu, kaj haluciniras na moderatora ? :D
haha, editor prijavljuje da je rijec piz.dek vulgarna rijec :D
Hehe... I kod nas je jučerašnji dan bio ekstreman. Kao da smo zaboravili kakve zime kod nas znaju biti.
Jutros oko 6:30 temperatura u centru grada bila je nekih -19°C, a ovi koji da posao dolaze iz Livna ili TG-a kažu da je u Kupreškom polju bilo ispod -22°C.
EDIT: @Rambox... Ma pusti me! Samo igram igrice u zadnje vrijeme (točnije Dirt 3) pa me ni ukućani ne viđaju, a kamoli forumaši!
Znači da je skijaška sezona u punom jeku.
Naravno! Makar nisam na skije stao već nekoliko godina, vidio sam dosta onih koji jesu!
EDIT: Evo kako to izgleda na fotkama!
Naravno! Makar nisam na skije stao već nekoliko godina, vidio sam dosta onih koji jesu!
Nije bitno spuštanje skijama već sve ono što se dešava oko staze..
Nije bitno spuštanje skijama već sve ono što se dešava oko staze..
Točno tako! Splićanke i Heregovke navalile... Nemoš se obranit od njih!
pozz cro!
Auu... nebih gore sada..to je sibir.. Ja crkavam i na -10 -12 a kamoli na toliko. Auto mi jutros jedva upalilo kako ga ne garažiram... da barem oće pasti snijeg da malo otopli.. :D
zamisli tek kako je u dalekom sibiru na -40
Znaš kako pjesnik kaže
Opusti se i uživaj.....
Disk koji mi zadnjih dana krepava i Windowsi koji ne rade kako treba sad su se magično bootali i rade bez problema. Ni disk ne cvrči više.
Gledaj pozitivno, sad bar imaš backup svih podataka.
Ma crknuo je on, samo se nadam odigrat još malo BF-a :)
Šta nije to već epidemija problema s HDD-ovima, kod tebe. Zar ti nije u starom lapu isto crknuo disk?
Znaš kako pjesnik kaže
Opusti se i uživaj.....
Posljednjih dana kod nas je netom kružila fotka o dvije Splićanke koje su došle na provod na Kupres!
Nema govora, cure su se pravo pripremile za zimu!
EDIT: Evo kako to izgleda na fotkama!
Bio sam ti tamo prije 2 godine, učio se skijanju... :)
Sad već skijam ko veliki, pa išao na Jahorinu.
Šta nije to već epidemija problema s HDD-ovima, kod tebe. Zar ti nije u starom lapu isto crknuo disk?
o.O Jest, ali u tandemu s matičnom (mislim)... Nello je dijagnosticirao kvarove...
:)