ne
Radler?
ne
Radler?
nije, samo boli glava drugi dan
Pa znaci da je otrov cim boli glava.
ne
Radler?
ne
:)
sutra mroam u city center one -.- jel zna tko jel ima tamo neki ducan sa tehnikom da imam sta radit isptobavat dok ovi moji kupuju odjecu?idem na zitnjak -.-
Joj kak me hebu windowsi i driveri...
Uvijek neki problemi kad treba drivere od graficke instalirat!!!! Vec sat i pol se hebem s ovim. unninstal,pa driver sweper iz safe moda i instal....i onda kad ocu pokenut CCC da nariktam fan,on mene baca opet na instalaciju
Hebem ti windowse i drivere i graficke i sve u MP3 jedva cekam da predjem na mac
ima li ovdje išta pametnoga?
nebi ti ja bio na mjestu sada...tako je i mene hebalo jedno 2 sata
nebi ti ja bio na mjestu sada...tako je i mene hebalo jedno 2 sata
Vec me hebe preko sat i po. dodje mi da bacim kom kroz balkon
Uhhhh kak me nervoza puca,citav dan mi je ko k.arina kao da sam ustao na tri ljeve noge
možda nisi dobro počistio sa driver sweeperom. koje winse koristiš?
možda nisi dobro počistio sa driver sweeperom. koje winse koristiš?
Ako nisam isprve jesam jednom iz 5 pokusaja,win7 x64.
Nece pa nece da ga hebes
probaj ponovo skinut drajvere možda nisi dobre skinuo. počisti sa driver sweeperom restartaj i onda opet upali driver sweeper i vidi jeli ima nekakvih drajvera.
probaj ponovo skinut drajvere možda nisi dobre skinuo. počisti sa driver sweeperom restartaj i onda opet upali driver sweeper i vidi jeli ima nekakvih drajvera.
Sve odradio skidao dva puta....evo sad skinuo samo video driver i ovaj AOD (ati overdrive) bez onog paketa da probam....odo ga restartovat sad pa probat.
Ako ne uspjem hebat cu mu mater sutra maljem
probaj izvadit grafu pa ponovo stavit ako nisi :D
Nece ni ovako ne vadio je sad jer cu bit u velikom iskusenju da je frknem preko prozora.
Prije imao 11.10 drivere i ne znam koji mi klinac dodje da instaliram nove.
Sutra cu ili napravit ili ce malj da odradi svoje
Pozdrav ekipa!
Zašto je lzgr protjeran?
Pozdrav ekipa!
Zašto je lzgr protjeran?
Ne znam, malo prije sam vidio... Nije mogao ništa uvrijedljivo napisat adminima ili nekome drugome jer je imao crveni(mislim da se ne može postat post ako imaš crveni), tako da stvarno neznam.
Pozdrav ekipa!
Zašto je lzgr protjeran?
Potjeran? WTF!!!!!
Ovo moram provjerit, javim ako bude bilo ikakvih informacija.......
Zato što je to donekle htio.
Dobro jutro svima usput, ima li živih u ove kasne/ rane sate?
Zato što je to donekle htio.
Dobro jutro svima usput, ima li živih u ove kasne/ rane sate?
Ima.. ...
E, thuglife, sjecas se kad sam otvorio temu vezanu za izbijanje svjetlosti lcd-a na LG GT540? Lik nije htio priznati, pa sam mu poslao mog prijatelja da ga "pozdravi" .....
Večer...
Večer!
Vecer svima.
večer :)
Večer nespavalice i svi ostali....
Ajme što su ga zatrolali s ovim Sporijim internetom zbog MaxTV-a.
kaj je bilo, ajmo na hall of shame