Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.786.791
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Lazarus Long kaže...
Bellatrix kaže...

Nisu loši ovi hitachi diskovi?

Diskove mozemo podijeliti u dvije kategorije:

Oni koji su pregorjeli i oni koji ce pregorjeti.

• Prati SMART atribute,
  • Pazi na temperaturu diska 
  • Obezbedi dobar propuh u kucistu
  • Ne kuckaj, ne lupaj i ne premestaj kuciste dok radi PC
  • Ako stoji na radnom stolu pazi da ne dobija potrese od zvucnika. Ako se ne moze onda stavi kuciste na nesto sto ce upijati vibracije

Disk se moze postaviti:

• horizontalno, vertikalno ili naopako[ozbiljno!] ali mora biti pricvrsten
  • Disk ne smije biti iskosen vise od 5° po X Y Z

Uvijek imaj backup vaznih podataka. Diskovi se ne najavljuju kada ce pregorjeti mada znakovi kao sto su fizicki bad sectori [SMART i check disk], "nestajanje i pojavljivanje" iz BIOS-a, drasticno mala skoro neupotrebljiva brzina, click of death (metalno skljocanje)....ovo su 100% znaci da ce disk otici u vecna lovista.

Sretan Bozic i sretni blagdane zelim svima.

Hvala lazare za ova objašnjenja ali to ja već sve znam. Disk je uvijek uredno pričvršćen i stoji u normalnom potpuno horizontalnom položaju. nema vibracija jer uopće ne stoji na istoj površini kao zvučnici i gotovo se nikada ne pomjera. Istina nekad bih začuo neko "krčanje" u intervalima iz kućišta, otvarao da vidim da nije neki vent, međutim ispostavilo se da je dolazilo od ovog HDD-a No kasnije je prestalo samo od sebe i evo do sada radi ko ura. Inače računalo najviše koriste drugi članovi obitelji :)

90% žena je nezadovoljno svojim seksualnim životom, što je i normalno jer ja ne mogu da stignem na sve strane.
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Hvala lazare za ova objašnjenja ali to ja već sve znam. Disk je uvijek uredno pričvršćen i stoji u normalnom potpuno horizontalnom položaju. nema vibracija jer uopće ne stoji na istoj površini kao zvučnici i gotovo se nikada ne pomjera. Istina nekad bih začuo neko "krčanje" u intervalima iz kućišta, otvarao da vidim da nije neki vent, međutim ispostavilo se da je dolazilo od ovog HDD-a No kasnije je prestalo samo od sebe i evo do sada radi ko ura. Inače računalo najviše koriste drugi članovi obitelji :)

kae z glavom ljubafi? {#}

Moja mater te traži!!!
14 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Vecer.Blizi nam se Božić!{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
Bellatrix kaže...

kae z glavom ljubafi? {#}

Previše pameti draga {#}{#}

90% žena je nezadovoljno svojim seksualnim životom, što je i normalno jer ja ne mogu da stignem na sve strane.
16 godina
rambox kaže...

Bok svim nehrkalicama, tak znači opet pucnajva i  to pa kaj nemaš neke miroljubljive igrice za igrat fučkaj ga.{#}

Imam Football Manager, ali nakon sat vremena došlo mi da nekoga ubijem {#}

Kako je krenulo mislim da ću igrati BF3 jer AA3 mi baš i ne ide {#} AA2 je bio bolji ali ga više nema {#}

17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

znaaam kako ti je...

Moja mater te traži!!!
16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
Bellatrix kaže...

znaaam kako ti je...

nadam se da smo mislili na isto.. :D btw što se radi kod tebe? ima li snijega? sjećaš se kad si kukala da neće biti snijega za Božić? :)

17 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Kako onda objasniti diskove u laptopima? Mislim zbog naginjanja.

Ovako. Inace to za naginjanje je za trajni polozaj. Uz to, laptop HDD-i vrte se sporije od 3,5" brace i vrlo se cesto susrece drop motion sensor iliti senzor za ubrzanje..koj, btw cesto nema vremena reagirati dovoljno brzo

Inace imamo srecu sto zivimo u tehnolosko napredno vrijeme pa ovo na slici je povjest [5 MB! HDD iz 1956]

Kako prebaciti BUG DVD u DivX da mi stane na obicni CD. (probao sam sa Dr DivX ali nejde)
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

nadam se da smo mislili na isto.. :D btw što se radi kod tebe? ima li snijega? sjećaš se kad si kukala da neće biti snijega za Božić? :)

radi se...ništa...radila preko dana...čistila,pekla kolače....išla na dve kave...i tako... i nema snijega u Zagrebu!! :(

Moja mater te traži!!!
14 godina
neaktivan

Vecer :)

Odo ja polako na spavanje {#}

People have been messing with me my whole life. I learned a long time ago that there's no sense getting all riled up every time a bunch of idiots give you a hard time. In the end, the universe tends
16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
Bellatrix kaže...

radi se...ništa...radila preko dana...čistila,pekla kolače....išla na dve kave...i tako... i nema snijega u Zagrebu!! :(

ma neznam što bih ti reko.. bolje da ga i nema.. ali ima ga na sljemenu jelda? :)

I kod nas ga samo ima po planinama.. ali je zato užasno hladno... hladnije nego kad padne snijeg..

13 godina
odjavljen
Bellatrix kaže...

ma neznam što bih ti reko.. bolje da ga i nema.. ali ima ga na sljemenu jelda? :)

I kod nas ga samo ima po planinama.. ali je zato užasno hladno... hladnije nego kad padne snijeg..

Ima i to 21 cm. {#}

16 godina
vecer dobri ljudi...
Dadoh dinar, mišljah, srat ću, al' prevarih se grdno, jer samo sam prdn'o. ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
17 godina
anshika05 kaže...

dobro jutro radni narode Crne Gore!!

Crnogorici spavaju na sijenu, nema njih budnih taman posla usput jesi se pošteno Čikenfutala ili nisi jel.{#}{#}

zoharbizo kaže...

Vecer.Blizi nam se Božić!{#}

A bude kad bude bez žurbe molim, kad si več tu promjeni tom svom Mačku na Avataru leče ova zelena mu loše stoji.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
Bellatrix kaže...

Ima i to 21 cm. {#}

21cm  is not enough for me.

Moja mater te traži!!!
17 godina
neaktivan
rambox kaže...
anshika05 kaže...

dobro jutro radni narode Crne Gore!!

Crnogorici spavaju na sijenu, nema njih budnih taman posla usput jesi se pošteno Čikenfutala ili nisi jel.{#}{#}

sumnjaš u mene? jesam. {#}

Moja mater te traži!!!
13 godina
odjavljen
anshika05 kaže...

Ima i to 21 cm. {#}

Dobro ovo nebi komentirao! {#}

Bolje i tak nego ovo dolje u ZG 0 cm...

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 1:26 (Diplomat).
17 godina
Diplomat kaže...
anshika05 kaže...

Ima i to 21 cm. {#}

Dobro ovo nebi komentirao! {#}

Bolje i tak nego ovo dolje u ZG 0 cm...

Sam ti komentiraj pa nismo u Dječjem vrtiču jel fučkaj ga.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina

mala ocito navikla na vece visine 

17 godina
neaktivan
Ima l' ko budan?
Ccc, moram se ponovo naviknuti da lijezem prije 12... xd
You cannot change your fate, no man can...
16 godina
neaktivan

Ja gledam film na Novoj sa Ben Affleckom.....

vecer

17 godina
neaktivan

Živjeli ljudi.

Da se pohvalim, prošao sam vozački danas ::like a boss::   pa sam išao malo proveseliti.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
FlyBoy kaže...

Živjeli ljudi.

Da se pohvalim, prošao sam vozački danas ::like a boss::   pa sam išao malo proveseliti.

Svaka čast!Častiš ne? :D

Nego sretan vam mladi Božić. Okotilo vam se,oprasilo se,omacilo se,oždrijebilo se etc.  (običaj kod mene(posavski dio slavonje) rano ujutro  na Badnjak u čestitare pa da čestitam ekipi ovdje :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
14 godina

Dobro večer :)

Evo kako se kod mene BUGica i Djed slažu {#}

Merry X-Mas. Merry X-Mas.

EDIT: uvijek ta jedna sekunda život znači.
Sorry na 21:59

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 22:00 (sudy_freak).
16 godina
neaktivan

OPEN!
Dobra večer!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
15 godina
I.Kk kaže...

OPEN!
Dobra večer!

Večer svima....

Malo si zabrijao u bircu?!

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
moderator

večer :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke????
14 godina
neaktivan

Večer svima :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
I.Kk kaže...

OPEN!
Dobra večer!

Večer svima....

Malo si zabrijao u bircu?!

Rakija cini cuda :D

People have been messing with me my whole life. I learned a long time ago that there's no sense getting all riled up every time a bunch of idiots give you a hard time. In the end, the universe tends
16 godina
neaktivan

Hahah kak je taj I.k.k nemrem vjerovat da birc otključa u 22h, hehe, umjesto da zaključa....

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice