ja gledam komedije( serije) allo allo kafic u zdravlje :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Još gore. Rađe bi uzeo godišnji i proveo u zatvoru mesec dana nego platio kaznu za koju bi na poslu crkavao pola godine.
Znači pametno pumpanje proračuna - a tko voli nek izvoli pa nek plaća kazne
Najbolje da idem spavat
O Paolo jesi živ?
Najbolje da idem spavat
Rano je još.
O Paolo jesi živ?
Najbolje da idem spavat
Rano je još.
Rodjo mi se buni sto sam tu...kaze da će te me pokvvarit :D
Ne možeš pokvarit pokvareno.
Nisam pokvarena :D smo kad mi je dosadno druzim se :D Ma trebalo mi je nest neki problem imala i nabasala na ovaj forum :D
Procitam ga redoito samo n volim se petljat tam gdje neznam :D
Fly you are my man
Rodjo ko rodjo .....zna se :d
Nisam pokvarena :D smo kad mi je dosadno druzim se :D Ma trebalo mi je nest neki problem imala i nabasala na ovaj forum :D
Procitam ga redoito samo n volim se petljat tam gdje neznam :D
Fly you are my man
Rodjo ko rodjo .....zna se :d
Ja takodjer i ostao sam tu Kad imam problem/dvojbu drugi mi pomognu a i sam volim pomalo taj IT i koristim te neke moderne sprave.
vecer.
Mah, meni često dođe da nešto konstruktivno napišem na forumu, ali me brzo prođe
Btw. gdje je XXX, nema ga previše u zadnje vrijeme...
Fly ako se ne varam, ti radiš u tcomu?
ako da, možda ćemo biti kolege :-D
O Paolo jesi živ?
Ispiti me pritišću s svih strana. Bilo je i boljih dana, ali bilo je i puno lošijih. Sada je ok
Dignuo malo love na izborima pa je sada ljepše
Je*at ga, u temobajlu sam, ali ionako imaju neke naznake da bi se podrška spojila u jedinstvenu dogodine...
Je*at ga, u temobajlu sam, ali ionako imaju neke naznake da bi se podrška spojila u jedinstvenu dogodine...
Ma ja sam se tek prijavio prije 10ak dana, dns sam pisao onaj ispit od 114 pitanja
Nadajmo se najboljem
I da, pisao sam i o HT-u i o t-mobile-u
Najbolje da idem spavat
Ak te napala Hrkavela udari joj šamarčinu i bude ok.
vecer.
Ti još uvjek držiš tu jadnu Curu na Avataru polugolu pa Zima je daj joj nekaj za obuč ili pokrij s plahtom fučkaj ga.
O Paolo jesi živ?
Ispiti me pritišću s svih strana. Bilo je i boljih dana, ali bilo je i puno lošijih. Sada je ok
Dignuo malo love na izborima pa je sada ljepše
Da nisi možda mahal i pljeskal za HDZ na sve strane pa se natuklo love jel.
Ma ja sam se tek prijavio prije 10ak dana, dns sam pisao onaj ispit od 114 pitanja
Nadajmo se najboljem
Ako ćeš biti u Draškovićevoj 26, vidimo se :D
Ma taj ispit ti je formalnost..svi koji pišu i dobiju job, jer sad stvarno nam fali ljudi...
Inače bi jedan agent trebao raditi jednu vrstu upita, a ja radim tehničku podršku, račune, i prodaju istovremeno.
Barem nemam onih običnih upita, tarife, opcije, cijene itd...
Nadajmo se najboljem
Ako ćeš biti u Draškovićevoj 26, vidimo se :D
Ma taj ispit ti je formalnost..svi koji pišu i dobiju job, jer sad stvarno nam fali ljudi...
Inače bi jedan agent trebao raditi jednu vrstu upita, a ja radim tehničku podršku, račune, i prodaju istovremeno.
Barem nemam onih običnih upita, tarife, opcije, cijene itd...
Onda ti nisam kolega
Ja bi trebao raditi u Buzinu...
Ima tko kakav prijedlog kako bi valjalo obojiti ovo kuciste. Mislio sam ovo unutra sve u srno a vanka prednju masku mozda mix crveno i zuto????
u boju dinamita
Ima tko kakav prijedlog kako bi valjalo obojiti ovo kuciste. Mislio sam ovo unutra sve u srno a vanka prednju masku mozda mix crveno i zuto????
Kaj znači ta Čokolada na Kučištu, to je ko neki Modni dodatak ondak usput ili si to namjerno stavil da nam sline cure fučkaj ga.
u boju dinamita
U "boju" tvog avatara
ma neki dan zagrmilo i nestalo struje pa nije se htio upaliti pa sam ga ovako rascupao sada radi ok a kako je van svoga lezista sluzi ovako kao pomocni stolic

Pitaj Ivu što znači bit za HDZ u Rijeci
Ma bio u povjerenstvu - sve prošlo odlično, a dobra lova s obzirom na težinu posla (nije da krampaš i nosiš vreće cementa)
Google sync, vjerojatno najbolja stvar na Chromu. Nema više brige za moje bookmarkse i passworde koje ni sam neznam.
Google sync, vjerojatno najbolja stvar na Chromu. Nema više brige za moje bookmarkse i passworde koje ni sam neznam.
Pasworde je najbolje zapisat na papir, za svaku stranicu fino napraviš kvadratič i unutra podatke za neku stranicu i nema frke seljački ali najbolje rješenje. Nek to neko hakira ak hoče na daljinu kad Hakira papir, nek se javi prepustit na ovaj način sve lozinke da ih nekaj drugo čuva i prebcuje okolo još pogotovo Google je Tempirana bomba sigurno.