Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.790.368
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
14 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
rooswelt1991 kaže...

Pa po meni, druga tema je najbolja. Da ja sad pišem kod svoje profe, vjerovatno bi ovako radio (mi smo imali zadačnicu podjeljenu u tri djela: uvod, glavni dio, zaključak)

Uvod: Ulazim u sudnicu, desetci nepoznatih ljudi drže oči uprte u mene, svi me osuđuju, svima u očima vidim gađenje. Dobro skoro svima, otac i uplakana majka, i dalje gledaju svog sina, onog kojeg su odgojili da bude dobar, da uspije u životu...A što sam ja to uspio, osim što sam upropastio život jednim roditeljima, osim što sam uspio svima dokazati da sam pravi gad, osim što sam sebi dokazao da sam pravi gad.

Glavni dio: Ipak, nisam ja zapravo takav. Nekad sam bio samo običan dječak, željan igre i pažnje. Međutim, uvijek sam bio u sjeni svog najboljeg prijatelja. Ali te večeri, te večeri za koju nisam ni slutio da će mi obilježiti život, htio sam malo više te "pozornosti" na sebi. Htio sam da ne budem samo "klinac iza njegovih leđa".......sad ubaci neku poštenu priču, po mogučnosti kako si to radio zbog neke cure, kako si prije samog čina nešto pio, i sl.

Zaključak: ...odredi nešto sam, ja bi stavio nešto tipa:.... I evo, taj dečko, koji nije htjeo ništa, ništa osim malo pažnje na "sebi", sad stoji tu, dok 96 od 100 očiju ga osuđuje, čeka presudu, koja će vjerovatno shrvati oca i majku iza mojih leđa, koju će osuditi tisuće ljudi izvan ove sudnice. Ti ljudi su upravu, nijedna kazna, koju "gospodin sa čekićem" pročita, neće biti dovoljna. Da me osudi na doživotnu robiju, ne bih se bunio. Jer ako moji roditelji podržavaju monstruma, mogu samo zamisliti kakvu sam bol ja nanjeo njegovim....

Neda mi se pisati još i taj srednji, snađi se sam{#}

Hvala puno si pomogao nsiam imao takvu amstu {#}

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
odjavljen
Za nespavalice (22h - 06h)

Dok sam ja išao u školu moralo se podjeliti u 3 djela inace si automatik dobio 1. Pa ako znaš teme u čemu je problem? {#}

17 godina

Ma uvijek sam znao taj hrvatski pisati gluposti, zahebavala me uvijek gramatika (razlog na avataru{#})

Ali ono, pisanje eseja, priča, bajki, pjesama uvijek the best{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
Diplomat kaže...

Dok sam ja išao u školu moralo se podjeliti u 3 djela inace si automatik dobio 1. Pa ako znaš teme u čemu je problem? {#}

Pa da, i kod mene je bilo tako, još si morao ostaviti cijeli red između djelova.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
rooswelt1991 kaže...
Diplomat kaže...

Pa da, i kod mene je bilo tako, još si morao ostaviti cijeli red između djelova.

Danas je i kod nas u osnovnoj tako {#}

They see me trollin They hatin :)
17 godina

A zelenbic sad prepisuje moje rečenice {#}

E da, diplomat, šta ti nisi sav sleeve prodao meni{#}

16 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
big_guy kaže...

Kako da odblokiram hotmail account?Neznam zašto su ga blokirali uopće,upišem svoj broj moba da mi pošalju kod,ali još ništa nisam dobio...

Ne radi za hr, meni je cura u Italiji sredila.

Šta da radim sada?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
14 godina

Ne prepisujem doslovno daodaje mmalo svog stiha da me ne skuzi xD

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina
zelenbic kaže...

Ne prepisujem doslovno daodaje mmalo svog stiha da me ne skuzi xD

Šta ti profa traži po internetu sastavke {#}

Imao sam ja profu iz engleskog, koja bi googlala dijelove referata, da slučajno nebi našla djelove na netu{#}

15 godina
odjavljen
big_guy kaže...

Šta da radim sada?

Ako ne znaš nikoga iz eu zemalja, možeš se slikat.

13 godina
odjavljen
rooswelt1991 kaže...

Ovo je drugačiji sleeev. {#}

17 godina
Diplomat kaže...
rooswelt1991 kaže...

Bolji ili lošiji?

13 godina
odjavljen
rooswelt1991 kaže...
Diplomat kaže...

Bolji ili lošiji?

Deblji, ista kvaliteta ( čitaj jako kvalitetan ).

16 godina
neaktivan

sramota{#}

Pa nikog od  ponoci nema cccccc{#}

17 godina

dobra večer gospodo..i dame ak ih ima {#}

šta se radi kod vas..

evo ja stavio novi COD na skidanje, pa da pređem SP i obrišem ga kao i svaki dosad {#}

16 godina
neaktivan

Večer...

Mario reci da si tu negdje :) Trebam pomoć/ideju za autocad... Profesor traži da imamo slike crtane na kompu pa da bih napravio štedni transformator treba mi zavojnica, a ne znam je napraviti :P

SDP ≠ HDZ
14 godina

Večer, ja evo uživam uz ovakve stvari.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
neaktivan

večer

Sve sretne obitelji nalik su jedna na drugu.svaka nesretna obitelj nesretna je na svoj način.
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 22:43 (Iwana).
14 godina
neaktivan

topgear {#}

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
16 godina

Večer...

Softwer
17 godina

Ali daleko najbolja epizoda je usporedba bugatia i mclarena f1{#}

Vidim počele se tete ovdje skupljati, aj dobro, nećemo se žaliti{#}

15 godina
xDinichx kaže...

Večer...

Mario reci da si tu negdje :) Trebam pomoć/ideju za autocad... Profesor traži da imamo slike crtane na kompu pa da bih napravio štedni transformator treba mi zavojnica, a ne znam je napraviti :P

Daj fotku onoga što bi htio nacrtati, nisma te najbolje shvatio trebaš li shemu ili sklopni nacrt.

Dobra večer svima....

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
15 godina
rooswelt1991 kaže...

Jesam li ja to dobro pročitao, konkuriraš za posao u T-Com-u. Još jedan koji prelazi na tamnu stranu.

14 godina
neaktivan

Pozzz!!Ovak nezz kud bi pa tu da pitam gdje mogu postavit pitanje za mikrofon ili mozda vi znate??XD :D

?????
16 godina
neaktivan
Gebich kaže...

Pozzz!!Ovak nezz kud bi pa tu da pitam gdje mogu postavit pitanje za mikrofon ili mozda vi znate??XD :D

Možda tu

A možda i da koristiš search

Večer svima što vas ima! (: Stanje?

Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 23:07 (Bellatrix).
16 godina

LN narode, ode leci, sutra konacno petak :D

14 godina
neaktivan

Mozda tu XD ahahha pa jel nema toga previse za trazit??? 

?????
17 godina
mario.L_hr kaže...
rooswelt1991 kaže...

Jesam li ja to dobro pročitao, konkuriraš za posao u T-Com-u. Još jedan koji prelazi na tamnu stranu.

they have cookies {#}

15 godina
rooswelt1991 kaže...

they have cookies {#}

bolje ti je da dopadneš u sobu punu teta, onda ćeš imati i cookies-a i .......

17 godina
mario.L_hr kaže...
rooswelt1991 kaže...

they have cookies {#}

bolje ti je da dopadneš u sobu punu teta, onda ćeš imati i cookies-a i .......

{#}{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice