- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da si dofurao još Vucu i kurve možda bi i bilo 5 zvjezdica.
Vrag će ga znati, uglavnom ako netko drugi ide tamo s janjetinom, ispod 20 kg ni ne pomišljajte. Što se tiče Vuce odmah bi oni organizirakli okrugli stol i raspredali par sati, janjetina bi se ohladila i eto meni ban-a.
Uglavnom lik je napravio TUT za Fapanje.
Znaci komp je u funkciji.BF3 here i come.
Ja još čekam da se skine :'(
Ja još čekam da se skine :'(
Pomalo,naruciti cu svoga.Inace drago mi je da su moj quadcore,6 gigi rama i hd 6850 zivi.
Zna neko koliko postova treba za 1 zvjezdicu?
trebas bit kompetentan clan...
De prevedi :P,sta to nije do broja postova?
Jel tko zna ujuto u 3 h je broba mirka i nelsona ufc, jel tko zna tocno koja je borba to po redu i u koliko sati je??
I jel tko moze dati live strem da je dobar??
nije, nego do stisnutih "hvala"
trebas bit kompetentan clan...
Ne,to je do broja stisnutih hvala.Malo budi aktivniji i nudi ljude sa tocnim podacima koji ce im pomoci pa ces i zasluziti zvjezdicu.
neide to na postove.. evo ja sam na forumu 3 meseca i imam 650 postova i nista.. zbog kartona :)
to je automatski
Koja dosada....ja bum prdnul i gotovo pa kaj bude
Bok svim birtašima a ovisi kak kod koga, negdi je dosadno a negdi nije usput nemoj tolko prdit ipak nemamo tak veliki prostor u Nehrkalicama pa bi moglo bit nezgodno.
Hahah,evo sve je ok.Ma procesor mi je radio na 3.25 ghz umjesto defaultnih 2600 pa je memorija bila overclockana a ja sam ju izvadio i onda je radila na 1000mhz jer je mnozitelj bio 4x(resetirao se) a ne 3.33x kako inace bude kad overclockam procesor.
Ja ipak mislim da je do monitora, ovo ti je toliko preočito i jednostavno da to sigurno ne može biti razlog.
Evo spasen sam od kesiranja love.Barem zasad,jer ploca radi uredno.A i HD 6850 BE je ziva pa cemo peglat BF3.
Vidim da te mučila neka Plavuša jel malo prije i kakva je sad situacije jel se ona umorila ili oče još.
rambox frende umorila se Plavusa.Rastavio sam cijeli komp i izvadio memoriju pa se mnozitelj resetirao na 4x umjesto 3.33 a procesor ostao overclockan.Zato mi je bacio BSOD.Sad radi ko podmazan a mislio sam da je ploca crkla.Inace kako si mi ti?Di je Nello?
Kako pise postove ako ima crveni karton?
ko ?
Tko? Kolega malo si raspršen, još te puca adrenalin zbog grafulje.
To mu je drugi acc. Ima jedno X manje u nazivu i naravno sad će potamnit.
ma multi je to...
radexx ovaj
Večer Ivo.
Daj si popravi taj F1 da ga ne izgubiš.
Tko? Kolega malo si raspršen, još te puca adrenalin zbog grafulje.
Ma Radexx je napisao post ali je izbrisan od strane moderatora.
A tako znaci Ivo.Pa di si,sta ima?
Večer tebi i ostalima!
Kad smo kod polomljenih tipaka nedavno sam radio laptop na kojem je tip super ljepilom sredio a sigurno trećinu tipki:)
Večer tebi i ostalima!
Kad smo kod polomljenih tipaka nedavno sam radio laptop na kojem je tip super ljepilom sredio a sigurno trećinu tipki:)
Ništa čudno, tako je i moj frend htio riješiti problem ali je pretjerao i zalijepio tipku potpuno. Iznenađenje kod uključivanja računala je bilo veliko. Kontinuirani bip........

A svuda pomalo a i nigdje:)
Evo već se par dana mučim sa jednom pločom koju mi je poklonio jedan forumaš pa da kompletiram i poklonim komp ali očito mi nije suđeno da radi kako spada.
Sve sam izmjenio i stalno se random smrtava ali zanimljivo da sve u pozadini radi jedino miš i tipkovnica prestasnu reagirat bilo ps2 bilo usb:(
Morat ću zavuć ruku u novčanik i kupit neku jer sam obećao pa da ne ispadnem govno.

A svuda pomalo a i nigdje:)
Evo već se par dana mučim sa jednom pločom koju mi je poklonio jedan forumaš pa da kompletiram i poklonim komp ali očito mi nije suđeno da radi kako spada.
Sve sam izmjenio i stalno se random smrtava ali zanimljivo da sve u pozadini radi jedino miš i tipkovnica prestasnu reagirat bilo ps2 bilo usb:(
Morat ću zavuć ruku u novčanik i kupit neku jer sam obećao pa da ne ispadnem govno.
Meni prije par dana nije htio raditi komp sve do danas.Grafa nije davala sliku.Provjerio nju i radi na drugom kompu.Mislim se nakon toga ili ocistit pcie utor i izvaditi ram pa ce raditi ili ne raditi.Bio uvjeren da je do ploce i na kraju radi.Milijon sokova u par dana.Sad sam miran,sve radi i mogu igrati BF3.Inace koja ti ploca treba?Socket?
stvarno mi je žao ovog klinca...sigurno mu nije lako u životu s tom pameti...
Inace koja ti ploca treba?Socket?
478 da ovaj Celer 1,7 sa 512 rama i điforsicom MX200 prodiše punim plućima:)
Jel imaš štogod jeftino?
Inace koja ti ploca treba?Socket?
478 da ovaj Celer 1,7 sa 512 rama i điforsicom MX200 prodiše punim plućima:)
Jel imaš štogod jeftino?
Ne mislim ti prodati.Pogledati cu i poslati ti pa samo plati postarinu,naravno ako se nade taj socket.
Aj ne kenjaj. Moram ti bar za pivu dat. Jbg meni je bed kad mi neko nešto pokloni jer se osjećam dužan.
Kad smo kod dugova jel bio Nello? Već mu tjedan dana šaljem stick od 4gb i nikako da se nađem u blizini pošte.