- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Jedno pitanje za veselo društvo - koji je zadnji stabilan build od Win7? Ja imam build 7000, sad me zanima jel onaj 7077 zadnji jer koliko vidim postoje mogućnosti da je 7105 fake. Pa sad, tko je tu lud i koji build ima oznaku RC (negdje piše i Escrow) tako da znam nabavit najnoviju verziju....
ovo moje govno neće dalje od 3ghz da ga jeb..

Jedno pitanje za veselo društvo - koji je zadnji stabilan build od Win7? Ja imam build 7000, sad me zanima jel onaj 7077 zadnji jer koliko vidim postoje mogućnosti da je 7105 fake. Pa sad, tko je tu lud i koji build ima oznaku RC (negdje piše i Escrow) tako da znam nabavit najnoviju verziju....

di je coder_ nestao? ikakave vijesti o njemu? osjecka ekipa je bas mrtva..

Bok društvo!
Kaj ima?
Tražil sam sad malo po GRIDU za neki GT1 coll off server al ga nema pa sam utjehu potražil na forumu

Bok društvo!
Kaj ima?
Tražil sam sad malo po GRIDU za neki GT1 coll off server al ga nema pa sam utjehu potražil na forumu

Kako genijalna rasprava koja ne vodi ničemu. hehehe Lik na pretpostavci temelji sve svoje tvrdnje.
Kako genijalna rasprava koja ne vodi ničemu. hehehe Lik na pretpostavci temelji sve svoje tvrdnje.
e uspijo sam onaj oc! 3.33ghz postignuto!
jos samo da malo testiram temperature prije nego idem dalje.
sta se radi!! ljudi!!!!!!!!!!!!!!!
kaj će bit ak pokupim 4.karton?
Zdravo nespavalice, sta ima? :D
ak dobijes zuti to ti je samo upozorenje
ak dobijes crveni povremeno nesmijes pisat postove
ak dobijes crni ko da te nema....
Ko je tak pametan pa da na pretpostavci temelji tvrdnje?
Bok društvo!
Kaj ima?