a daj hoćete mi pomoć. mene će ovi kod kuće ubit ako sam pokido komp
ugasi komp, zamjeni ide kablove između pržilice i harda, pa ak i tad neradi, ili je do pržilice, ili je do biosa
ok budem probo hvala
ugasi komp, zamjeni ide kablove između pržilice i harda, pa ak i tad neradi, ili je do pržilice, ili je do biosa
ok budem probo hvala
Stavi prste u struju pa javi kako je bilo.
munjevito \o/
Otvori temu.
jesam i niko neće da pomogne, jer sam glup, ajde jel ima netko tko zna možda je problem u hard disku
Kupi novi fotoaparat,to će ti riješit sve probleme
Nekoliko postova je nestalo.
Koji?
probo sam ovo i dalje je isto, sad mi dajte savjet što dalje popi*dio sam ko mala vjeverica
Koji?
hmm indeed, npr onaj u kojem izjavljujem da je ivan pizdolizac
Koji?
Nisam gledao.
Više moj post nije prvi na 3500. str.
jer bi mo neko mogao napraviti uslugu placanja paypalom 7eura( naravno ja mu novce uplatim u banci)
jer bi mo neko mogao napraviti uslugu placanja paypalom 7eura( naravno ja mu novce uplatim u banci)
ja bi ti mogo, al mi prvo moraš uplatit na račun jer nemam ništa na žiro računu
probo sam ovo i dalje je isto, sad mi dajte savjet što dalje popi*dio sam ko mala vjeverica
isčupaj kabl od napajanja i izvadi bateriju sa matične na 5 sekundi da resetiraš bios
hmm indeed, npr onaj u kojem izjavljujem da je ivan pizdolizac
To je još tamo.
Nestalo je ono gdje lzgr trolla. Sad će popu*it karton.
isčupaj kabl od napajanja i izvadi bateriju sa matične na 5 sekundi da resetiraš bios
ok hvala probat ću baš si dobar čovjek
Koji?
Nisam gledao.
Više moj post nije prvi na 3500. str.
munjevita pravda te stigla i obrisala =D \o/
Da li se pali, il ne reagira na power button. Ako se ne boota probaj CMOS, imaš PATA, ja sam kod oca u firmi imao SATA. Čistio i sve izvadio, vratio ne radi. Nakon 15 puta pokušavanja raznih stvari skužim da je jedan SATA dead.
Probaj zamjenit PATA priključke na matičnoj.
ni ono sa baterijom neće
vapore brate de objasni malo bolje i ti munjo
šta je pata i koliko kablova treba bit uključeno u hdd
Da li se pali, il ne reagira na power button. Ako se ne boota probaj CMOS, imaš PATA, ja sam kod oca u firmi imao SATA. Čistio i sve izvadio, vratio ne radi. Nakon 15 puta pokušavanja raznih stvari skužim da je jedan SATA dead.
Probaj zamjenit PATA priključke na matičnoj.
komp se pali najnormalnije samo neće da boota moguće da je to sata dead, ali kad neznam šta je to
ni ono sa baterijom neće
vapore brate de objasni malo bolje i ti munjo
šta je pata i koliko kablova treba bit uključeno u hdd
Evo pa prouči.
Onaj široki kabel koji ide iz prže i harda. Provjeri di je priključen na matičnoj, pa ga isključi i uključi u drugi isti(isti priključak, druga boja, a i nemorea bit).
Jel to ti 100fps na kantera oš igrat a?
Večer
Večer. Meni sad sve čudno, otiša zaspat oko 6,7 i sad se diga pa nikako da pojmim di sam.
imam ove u kompu
Drive B (at middle of cable) to je onaj uvrnuti od floppya
SATA power cable
moj disk izgleda kao PATA disk drive
i imam 2-3 PATA DATA cable
Onaj široki kabel koji ide iz prže i harda. Provjeri di je priključen na matičnoj, pa ga isključi i uključi u drugi isti(isti priključak, druga boja, a i nemorea bit).
Jel to ti 100fps na kantera oš igrat a?
ma neću to ovima burazerima komp ako nemogu na youtube i fejs ubit će me a i stari će pi*dit
ovako dok komp ne radi moram ih puštat na laptop
odoh kloakat proc, nadam se preko 4 ghz
Čekaj, jesi ti samo čistio, bez iskopčavanja kablova.
al ga serete veceras za nepovjerovat