3mm
tnx :D
btw. imaš možda koji poklopac za 5,25'' da je onako mrežica
3mm
tnx :D
btw. imaš možda koji poklopac za 5,25'' da je onako mrežica
Kakva je to mašina iza, ova fotka na Avataru jel to neki Korg možda ili Yamaha neka ili o cem se radi.

Hehe dobro zapazanje. Radi se o Korgu PA500
I'll be back
Sad mi je nešto palo napamet...
Microman, jel te i cure zovu micro-man? 
Kako Vas volim čitati, bolje od viceva. 
Živjeli!
Sad mi je nešto palo napamet...
Microman, jel te i cure zovu micro-man? 

dobra vecer jer mi moze ko nabrojit koju dobru prodavaonicu informaticke opreme u splitu!
I'll be back
Nisi baš skužio foru... 
Kakva je to mašina iza, ova fotka na Avataru jel to neki Korg možda ili Yamaha neka ili o cem se radi.

Hehe dobro zapazanje. Radi se o Korgu PA500
A kaj če drugo i bit nego Korg ak se nekaj radi profi, ili ozbiljno to je tak ništ cudno ja se ne bavim s nicim vezano sa mjuzom ali Korg je jako poznat i obicno ga koriste oni kojima i treba kvaliteta se razme.

odo ja...ln
Nisi baš skužio foru... 
O skužio sam ja dobro, no dovoljno sam pametan da se ne obazirem na provokacije.
I'll be back
dobra vecer jer mi moze ko nabrojit koju dobru prodavaonicu informaticke opreme u splitu!
Izvoli: http://www.links.hr/.
O skužio sam ja dobro, no dovoljno sam pametan da se obazirem na provokacije.
Ma mene ovako uhvati prije spavanja nešto, pa mi se trolla, spama i slično...
<- komedijaš
LN narode, ode leci za svaki slucaj ak bude trebalo nesta sutra seliti :( jednia negativna strana je rano ustajanje.
Smiješno! 
Smiješno! 
Čudno ja vidim sva imena!
EDIT:Shit,našo sam na internetu neku hrvatsku verziju call of dutya,tj:neki patch,eh sad trebam ić sutra do rođe a neda mi se da me ubiješ,no dobro,mora se nekad potrudit za neš.
Smiješno! 
Kako to? Na mom monitoru su zacrnjena slova, kao što sam i htio uraditi!
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
Smiješno! 
Kako to? Na mom monitoru su zacrnjena slova, kao što sam i htio uraditi!
Vidim samo četri imena,neznam zašto,valjda zato što sam u mraku???
slabo si to zacrnio xD
Od prilike ti je ovak poredak. Casio nitko baš ne shvača ozbiljno i večinom se viđa kod početnika. Yamaha je ni vrit ni mimo, neke stvari su im vrhunske, neke obično sranje. Kod profiča Rolland i Korg su najzastupljeniji. Korg ima izvanrednu interpretaciju glasovira, Rolland gitare. Osobno mi treba vrhunska interpretacija glasovira, tak da sam se odlučio na korg.
I ja!
A jbg možda je kod vas veća svjetlina na monitoru pa vidite!
No nebitno, što sad.. I nisu mi nešto bliske osobe.. 
Laku noć ekipa :)