Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.002.290
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Jel ima neki addon da se mozilla minimizira na neku naredbu?

17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
krle kaže...

Dajte neke addonove za mozillu sad sam instaliro, hebe me safari zadnjih pola sata

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/downloads/latest/6876

Eto jedan super addon. Recimo nekad imaš neki link na nekoj web stranici na koji nemožeš direktno kliknut pa moraš ga kopirat i ljepit u adress bar. no s ovim add-onom to netrebaš raditi! Jednostavno ga selektiraš i desnim klikom na Copy and Go i link se otvara u novom tabu!
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
17 godina
neaktivan
Trop kaže...

Os slike???????????????????????

Šta ti ne znaš za šalu???????
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2009 22:43 (big_guy).
18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

A zbog

sam 3 zadnja mjeseca imao zabranu izlazaka iz vojarne (naravno bilo je rupa u zici).Ja i jedan kolega polupijani stupali i pjevali ovo sa jubitoa.

SmijehSmijehSmijehSmijeh
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ma znam... Ali sam fkt mislio da oces sliku..... hehe Cool

Joooj, meni fali jos samo 32 posta do moljca.... Dns bi to trebo rijesit..... Vec je dns ostislo cca 50 postova u BOL Bircu.... Bez spamanja... Smijeh

CPU: AMD ATH 64 X2 5200+ @ 2X 2,9Ghz MBO: Asus MSN-XE GPU: Ati Radeon HD 4550 PWR: MS 450W HDD: Western Digital 250Gb CPU COOLER: Xilent Blade Red CASE COOLER: 2X XILENCE Red Wing 80mm & Antec 3 speed 120mm
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2009 22:44 (Trop).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Tnx evo sad sam isprobao sa tim linkom

17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
krle kaže...

Dajte neke addonove za mozillu sad sam instaliro, hebe me safari zadnjih pola sata

Eto jedan super addon. Recimo nekad imaš neki link na nekoj web stranici na koji nemožeš direktno kliknut pa moraš ga kopirat i ljepit u adress bar. no s ovim add-onom to netrebaš raditi! Jednostavno ga selektiraš i desnim klikom na Copy and Go i link se otvara u novom tabu!
 Npr kao ovaj link koji si ti napisao sad???
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Da

17 godina
neaktivan
big_guy kaže...
Bellatrix kaže...
krle kaže...

Npr kao ovaj link koji si ti napisao sad???
 Baš tako!Smijeh  korisno zar ne?Osmijeh
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
17 godina
neaktivan
Trop kaže...

Ma znam... Ali sam fkt mislio da oces sliku..... hehe Cool

Joooj, meni fali jos samo 32 posta do moljca.... Dns bi to trebo rijesit..... Vec je dns ostislo cca 50 postova u BOL Bircu.... Bez spamanja... Smijeh

Misliš do krpelja,meni još 11 do krpeljaCool
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ne, ide prvo moljac.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja se malo preracuno..... Hehe Kako idu poredu te zivotinje???

CPU: AMD ATH 64 X2 5200+ @ 2X 2,9Ghz MBO: Asus MSN-XE GPU: Ati Radeon HD 4550 PWR: MS 450W HDD: Western Digital 250Gb CPU COOLER: Xilent Blade Red CASE COOLER: 2X XILENCE Red Wing 80mm & Antec 3 speed 120mm
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

A meni još samo 172 do bubmare na streoidimaSmijeh

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

A jbg,ja se uvijek zbunim s tim,evo vidit ćemo sad uskoro koji žohar,kukac ću ja postat.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Jel mi moze netko preporucit neki jednostavan program za izrezivanje dijela pjesme.Onako da napravim ringtone.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pogledaj moj profil, ja imam 600 i nesto postova a moljac sam

18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Larva

Biljna uš

Moljac

Krpelj

Bubamara

Bubamara na stereoidima

17 godina
Za nespavalice

Isuse boze pa kad se ova tema tak rasplamsala do 10000 poruka?hehe svaka castBelji se

Only God will judge me tko je brži ili zec
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ti si vec na forumu 14mjeseci.... Ja tek 4..... Ja sam jos novi tu... hehe

Ali nisam dobio jos niti jedan karton, to je kultura... Nevinašce

18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Jel mi moze netko preporucit neki jednostavan program za izrezivanje dijela pjesme.Onako da napravim ringtone.

Nero wave editor
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Imas start>accesories>sound recorder,
ides open i tamo rezes :D
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Ja sam to radio sa Nero-tom...... Ne sjecam se trocno opcije kako se zvala.....
Nesto sa lijeve strane..... Ako se sjetim, recem ti...
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Jooooj, idem se ja istusirat.... Sav smrdim po benzinu, raskapo sam motor....

Pozdravljam vas na kratko pa dodem....

Nemojte probleme stvarat... Belji se

17 godina
neaktivan
Trop kaže...

Jooooj, idem se ja istusirat.... Sav smrdim po benzinu, raskapo sam motor....

Pozdravljam vas na kratko pa dodem....

Nemojte probleme stvarat... Belji se

Gdje bi mi...
17 godina
Za nespavalice

Evo i jedan dobar link na jedan blog(ja sam pretplaćen).

Frajer redovito šalje mailove i još nisam vidio beskoristan mail od njega.

Obratite pozornost na baš ovaj text na koji će vas odvesti link.

raymond.cc/blog

http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
17 godina
neaktivan
krle kaže...
 Imas start>accesories>sound recorder,
ides open i tamo rezes :D
Hvala.Sredio sa tvojim prijedlogom.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

NP

vidite

Smijeh

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ako nekom treba dobar audio-video konverter evo link

http://www.imtoo.com/3gp-video-converter.html

If u need SN ask on PM from me!!Smijeh

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ajmo napraviti rekord u OC. :D

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Za video je najbolji:XILISOFT video converter.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice